Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-27@17:41:30 GMT

رضا رشیدپور بودجه حالاخورشید را اعلام کرد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۷۰۲۸

رضا رشیدپور بودجه حالاخورشید را اعلام کرد

در روزهای گذشته گروهی در فضای مجازی فشار رسانه‌ای بسیاری را متوجه رضا رشیدپور کرده و مدعی شدند که او برای اجرای هر اپیزود از این برنامه ۴۰ میلیون تومان دریافت کرده و نیمی از آن دستمزد شخصی‌اش بوده است. او نیز سرانجام در پاسخ به این فشارها بودجه برنامه حالا خورشید را با سند اعلام کرد.

به گزارش قدس آنلاین، در روزهای گذشته گروهی در فضای مجازی فشار رسانه‌ای بسیاری را متوجه رضا رشیدپور کرده و مدعی شدند که او برای اجرای هر اپیزود از این برنامه ۴۰ میلیون تومان دریافت کرده و نیمی از آن دستمزد شخصی‌اش بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارتی او ۴۳۳ میلیون تومان از این برنامه درآمد داشته است. همچنین در ادامه ادعا شده بود که رشیدپور برای اجرای دو شب برنامه شب یلدا نیز ۵۰۰ میلیون تومان دریافت کرده است.

رضا رشیدپور در ابتدا نسبت به این موضوع در حساب توئیتر خود واکنش نشان داد و اعلام کرد اگر سندی از این موضوع دارید آن را منتشر کنید. در ادامه از سوی مدعیان این‌طور عنوان شد که هیچگونه سندی در صداوسیما برای دستمزد صادر نمی‌شود. با بالا گرفتن این موضوع، رشیدپور در اقدامی جالب توجه به ارائه توضیحاتی شفاف درباره بودجه حالا خورشید پرداخت و سندهای آن را نیز منتشر کرد.

صحبت‌های او که به وسیله دو ویدیو در صفحه اینستاگرامش منتشر شد، به شرح زیر است: «به احترام مردم و برای ثبت در تاریخ عرض می‌کنم. به دلیل کمبودهای داخل سازمان، برنامه حالا خورشید خارج از سازمان ضبط می‌شد. بنابراین هزینه تولید آن شامل رقم‌های مثل اجاره استودیو در بیرون از سازمان، اجاره تجهیزات فنی مثل LED‌هایی که داخل استودیو بود. حدود ۵۰ تا ۷۰ نفر پرسنل که در فصل‌های مختلف حالا خورشید من را همراهی می‌کردند. چندین نفر مجریان و گزارشگران مختلف که در کنار من بودند. مهمانانی که برای حضور در استودیو، برخی از آنها دستمزد دریافت می‌کردند. یا مهمان‌هایی که از شهرستان‌ها می‌آمدند و هزینه آنها شامل پول بلیت هواپیما، اقامت در هتل، حمل و نقل و پذیرایی بود. به علاوه دکورهای مختلفی که در فصل‌های مختلف برای برنامه حالا خورشید ساخته می‌شد.»

وی در ویدیوی دوم صحبت‌های خود را این‌طور ادامه داد: «با احتساب هزینه‌های تولید که تنها بخشی از آن را در ویدیوی قبل عرض کردم و هزینه‌ها فراتر از این بوده است، کل بودجه برنامه حالا خورشید در اوایل کار حدودا ۱۷ میلیون تومان و در اواخر کار حدودا ۲۲ میلیون تومان بوده. یک میانگین ریاضی نشان می‌دهد که بودجه کل تولید حالا خورشید برای هر اپیزود زیر ۲۰ میلیون تومان بوده است که این رقم مشمول بیمه، مالیات و کسورات قانونی هم می‌شده است. اسناد مربوط به این قرادادها و پرداخت‌ها توسط روابط عمومی محترم شبکه در توئیتر منتشر شده که من عین اسناد را پیوست همین پست اینستاگرامی می‌کنم. از مردم گرامی، مخاطبان ارجمند و فرهیخته خیلی ممنونم. حتما دانستن و شفافیت و آگاهی حق شماست.»

رشیدپور همچنین در ادامه صحبت‌های خود، متنی را نیز به صورت کپشن در پست اینستاگرامی منتشر کرده بود که به شرح زیر است: «همچنین شکایت رسمی من درباره‌ی انتشار تهمت حقوق چهارصد و سی و سه میلیون تومانی و یا دریافت چهل میلیون تومان به عنوان دستمزد اجرا برای هرقسمت حالا خورشید تقدیم دادسرای محترم فرهنگ و رسانه شده است.»

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: برنامه حالا خورشید رضا رشیدپور برنامه حالا خورشید میلیون تومان رضا رشیدپور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۷۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد

بادبان‌های خورشیدی راهی مرموز و باشکوه برای سفر در وسعت فضا هستند. آنها با شباهت به بادبان کشتی‌ها یکی از کارآمدترین راه‌ها برای فراهم کردن نیروی رانش فضاپیماها در فضا هستند.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته بود که موشک الکترون(Electron) متعلق به شرکت راکت‌لب(RocketLab) سامانه بادبان‌ خورشیدی مرکب پیشرفته ناسا را به فضا پرتاب کرد.

«سیستم بادبان خورشیدی کامپوزیت پیشرفته»(ACS3) ناسا یکی از دو محموله‌ای بود که از نیوزیلند به فضا پرتاب شد.

هدف این ماموریت آزمایش استقرار بادبان‌های خورشیدی بزرگ در مدار پایین زمین است و اکنون ناسا تأیید کرده که با موفقیت یک بادبان ۹ متری را در فضا مستقر کرده است.

موتور خودرو در سال ۱۸۸۶ اختراع شد. در سال ۱۹۰۳ انسان‌ها اولین پرواز خود را انجام دادند و ۵۸ سال بعد، انسان اولین سفر خود را با موشک به فضا انجام داد. فنوری موشک در طول این سال‌ها به طور قابل توجهی تغییر کرده است.

می‌توان گفت که توسعه موشک‌ها در واقع از قرن سیزدهم با شلیک تیرهای دارای پیشران توسط چینی‌ها و مغول‌ها به سمت یکدیگر آغاز شد. حالا ما موشک‌های پیشران جامد و مایع، موتورهای یونی و بادبان‌های خورشیدی را داریم.

بادبان‌های خورشیدی از جذابیت خاصی برخوردار هستند، زیرا از نیروی خورشید یا نور ستارگان برای به حرکت درآوردن کاوشگرها در فضا استفاده می‌کنند. البته این ایده جدید نیست، چرا که یوهانس کپلر(Johannes Kepler) برای اولین بار پیشنهاد کرد که می‌توان از نور خورشید برای هل دادن فضاپیماها در فضا استفاده کرد.

ما باید تا قرن بیستم صبر می‌کردیم تا یک دانشمند روسی به نام کنستانتین تسیولکوفسکی(Konstantin Tsiolkovsky) اصل چگونگی کارکرد بادبان‌های خورشیدی را تعریف کند.

سپس کارل ساگان(Carl Sagan) و سایر اعضای انجمن سیاره‌ای در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ میلادی شروع به پیشنهاد مأموریت‌هایی با استفاده از بادبان‌های خورشیدی کردند، اما این امر تا سال ۲۰۱۰ که اولین وسیله نقلیه عملی مجهز به بادبان خورشیدی موسوم به ایکاروس(IKAROS) را دیدیم، محقق نشد.

درک مفهوم بادبان‌های خورشیدی با تکیه بر فشار نور خورشید بسیار ساده است. بادبان‌ها به گونه‌ای زاویه می‌گیرند که فوتون‌ها به بادبان بازتابنده برخورد کند و فوتون‌ها با جهش از آن، فضاپیما را به جلو می‌برند.

البته برای شتاب دادن به فضاپیما با استفاده از نور، فوتون‌های زیادی نیاز است، اما این سیستم پیشران به آرامی و با گذشت زمان، یک سیستم بسیار کارآمد خواهد بود که به موتورهای سنگین یا مخازن سوخت نیاز ندارد. همین کاهش جرم، شتاب بادبان‌های خورشیدی را توسط نور خورشید آسان‌تر می‌کند، اما اندازه بادبان‌ها توسط مواد و ساختارهایی که آنها را پشتیبانی می‌کنند، محدود شده است.

به بیان ساده‌تر، بادبان‌های خورشیدی، فشار ظریف نور خورشید را مهار می‌کنند و آن را برای به حرکت درآوردن کاوشگرها در فضا به کار می‌برند. کار آنها درست مانند عملکرد کشتی‌های دریانوردی در مهار کردن باد روی زمین است. از آنجا که بادبان خورشیدی کارآمد است و نیازی به سوخت ندارد، بسیاری از طرفداران اکتشاف فضایی نسبت به این راهبرد نسبتا جدید بسیار امیدوار هستند.

ناسا روی این مشکل با فناوری بادبان خورشیدی نسل جدید خود کار کرده است. سیستم بادبان خورشیدی کامپوزیت پیشرفته آنها از تاسواره(CubeSat) ساخته شده توسط شرکت نانواویونیکس(NanoAvionics) برای آزمایش ساختار پشتیبانی این کامپوزیت جدید استفاده می‌کند.

این بادبان از مواد پلیمری انعطاف پذیر و فیبر کربن ساخته شده است تا جایگزینی سخت‌تر و در عین حال سبک‌تر برای طرح‌های ساختار پشتیبان موجود ایجاد کند.

اکنون ناسا تایید کرده است که این تاسواره به مدار پایین زمین رسیده و یک بادبان ۹ متری را مستقر کرده است. به گفته ناسا حدود ۲۵ دقیقه طول کشید تا این بادبان که ۸۰ متر مربع وسعت دارد، مستقر شود.

گفتنی است که چند ماموریت بادبان خورشیدی از جمله کاوشگر «ایکاروس»(Ikaros) ژاپن و پروژه «لایت‌سیل ۲»(LightSail 2) متعلق به «انجمن سیاره‌ای آمریکا»(The Planetary Society) پیشتر به فضا پرتاب شده‌اند. هدف از پرتاب سیستم بادبان خورشیدی کامپوزیت پیشرفته ناسا نیز توسعه بیشتر این فناوری است.

ناسا می‌گوید اگر شرایط هوایی مساعد باشد، حتی ممکن است این بادبان خورشیدی از زمین نیز قابل مشاهده باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • چگونه می‌شود خورشید زمین را روشن کند اما فضا تاریک باشد؟
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • منظور: ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • (ویدئو) خورشید قرمز رنگ در آسمان چین پدیدار شد
  • بازدید معاون مدیر منطقه ای برنامه جهانی غذا از یزد
  • «کودک شو» : تلاش بودجه‌سوز برای استمرار یک تجربه‌ی تمام‌شده
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند