Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز رئیس سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری کرج گفت: امکان انتقال فوت شدگان کرونا به شهرها و استان‌های دیگر وجود دارد.

حمیدرضا عسگری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: برای دفن اصولی، بی خطر و بهداشتی کسانی که بر اثر ابتلا به کرونا فوت شده‌اند، نماینده‌های ویژه‌ای در سازمان آرامستان‌ها مستقر هستند و جای هیچ نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به محل دفن این فوتی‌ها  افزود: از آنجایی که در فرایند تدفین این افراد تمامی پروتکل‌های ابلاغی با استفاده از تجهیزات ایمنی و حفاظتی مناسب صورت می‌گیرد، برای تعیین قطعه‌ای که قرار است این افراد دفن شوند محدودیت خاصی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه امکان انتقال فوتی‌ها به شهرهای دیگر نیز وجود دارد، توضیح داد: ممکن است خانواده فرد فوت شده از کرونا، درخواست انتقال جسد به شهر یا استان دیگر و یا برعکس به البرز و کرج را داشته باشد که مراحل انتقال با رعایت کامل اصول بهداشتی انجام می‌شود.

رئیس سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری کرج با گلایه از پروتکل‌های ضدو نقیض در خصوص نحوه شستشوی، تغسیل و دفن متوفیان بر اثر  کرونا گفت: هر چند معاونت وزارت بهداشت اعلام کرده شستشوی میت کرونایی، هیچ مشکل آلودگی و شیوع بیماری برای کارکنان غسالخانه و انتشار در محیط اطراف ندارد، اما هنوز اظهارات معاون وزیر در قالب بخشنامه به سازمان آرامستان‌ها ابلاغ نشده است تا بتوانیم با نگرانی کمتر نسبت به این امر مهم برنامه ریزی کنیم.

عسگری با بیان اینکه پروتکل‌های ضد و نقیض می‌تواند باعث ایجاد  اختلال در خدمت رسانی شود، گفت: انتظار می‌رود دستورالعمل‌های جامع در این خصوص برای ایجاد وحدت رویه، خدمات رسانی مطلوب و پاسخگویی مناسب به خانواده‌ها از طرف نهادها و مراجع ذیصلاح برای اجرا به شهرداری‌ها به فوریت ابلاغ شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی وزارت بهداشت شهرداری کرج آرامستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۷۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه را تعیین کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز_ یکشنبه ۹ اردیبهشت _صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (ایرادات شورای نگهبان) با اصلاح مواد ۱۶ الی ۱۸ این طرح به شرح زیر موافقت کردند:

«ماده ۱۶- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۰) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

«ماده ۵۰- موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه مطابق موعد ذکر شده در تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان است.

تبصره ۱- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان موظف است امکان استعلام برخط میزان مالیات بر عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون را با لحاظ معافیت‌های موضوع ماده (۴۷) این قانون، حسب مورد برای دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فراهم نماید.

پس از موعد فوق، کلیه اشخاص غیرتجاری مکلفند در صورتی که عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع این تبصره، مشمول مالیات باشد، مالیات مذکور را همزمان با انتقال، حسب مورد از طریق دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با رعایت مفاد تبصره (۴) ماده (۴۹) این قانون به‌صورت علیالحساب پرداخت نمایند. در محاسبه مالیات علی الحساب، عایدی حاصل از انتقال هر دارایی به صورت مجزا لحاظ می‌شود. در صورت عدم پرداخت مالیات موضوع این تبصره، اشخاص فوق مجاز به انتقال دارایی‌های مذکور نیستند.

تبصره ۲- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظفند با همکاری سازمان، حساب یا حساب‌های امانی را به‌منظور فراهم کردن امکان پرداخت ثمن معامله و نیز وصول وجوه مرتبط با معامله از قبیل عوارض و مالیات متعلق از مبلغ واریزی به حساب مذکور به‌صورت سامانه‌ای و حسب مورد همزمان با ثبت سند یا تعویض شماره انتظامی (پلاک) ایجاد نمایند. استفاده از این حساب‌ها به‌منظور انجام معامله برای متعاملین الزامی نیست و منوط به درخواست متعاملین است.

تبصره ۳- آیین‏‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از استقرار بستر اجرایی، توسط سازمان با همکاری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تهیه می‏‌شود و به‌تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

ماده ۱۷- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۱) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌شود:

«ماده ۵۱- «اقاله یا فسخ معاملات قطعی» دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، تا پایان اسفند سال بعد از انجام معامله و به طور کلی «ابطال معامله بر اساس آرای قطعی مراجع قضائی» به عنوان معامله جدید تلقی نخواهد شد و صورتحساب‌های الکترونیکی معامله مذکور باطل می‏‌شود. در موارد فوق سازمان موظف است پس از بررسی مجدد شرایط اعطای معافیت موضوع ماده (۴۷) این قانون، نسبت به محاسبه مجدد مالیات موضوع تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان اقدام نماید.

ماده ۱۸- حذف شد.»

کد خبر 748642

دیگر خبرها

  • انتقاد سازمان دفاع از کودکان از بازداشت کودکان فلسطینی به دست ارتش صهیونیست
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • حل برخی مشکلات اهدای خون در شهرستان‌های استان یزد
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد