Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان خراسان رضوی گفت: تعداد کل خروجی ناوگان در سال 1398 تعداد 70 هزار و 849 دستگاه بوده که در بخش تردد ناوگان حامل کالای صادراتی به کشورهای آسیای میانه از طریق پایانه‌های مرزی لطف‌آباد، سرخس و باجگیران 10 درصد رشد داشته است. 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، ابراهیم نصری با بیان این مطلب، اظهار کرد: در سال 1398، علیرغم محدودیت‌های ایجاد شده از تاریخ 24 اسفندماه سال 98 به دلیل شیوع بیماری کرونا جهت تردد ناوگان به آسیای میانه توسط دولت ترکمنستان، تعداد 28 هزار و 210 دستگاه کامیون حامل کالای صادراتی از طریق پایانه‌های مرزی لطف‌آباد، سرخس و باجگیران که در استان خراسان رضوی همجوار با کشور ترکمنستان هستند، تردد داشتند که نسبت به مدت مشابه سال قبل 10 درصد رشد داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پیگیری‌ها و رایزنی‌ها از طریق وزارت امور خارجه و سازمان راهداری و حمل ونقل جاده‌ای جهت رفع محدودیت‌های  تردد به ترکمنستان و سایر کشورهای آسیای میانه با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در جریان است، عنوان کرد: تعداد کل خروجی ناوگان در سال 1398 تعداد 70 هزار و 849 دستگاه بوده که در بخش تردد ناوگان حامل کالای صادراتی به کشورهای آسیای میانه از طریق پایانه‌های مرزی لطف‌آباد، سرخس و باجگیران 10 درصد رشد داشته است. 

​بر اساس گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای خراسان رضوی، نصری افزود: در بخش خروج ناوگان حامل کالای ترانزیتی تردد ناوگان 6 درصد کاهش داشته، در بخش ورود ناوگان نیز کل تردد 79 هزار و 450 دستگاه بوده که نسبت به سال 1397 سه درصد رشد داشته  است.

گفتنی است؛ استان خراسان رضوی دارای چهار پایانه مرزی بوده که پایانه مرزی دوغارون همجوار با افغانستان و پایانه‌های مرزی باجگیران، سرخس و لطف‌آباد نیز همجوار با کشور ترکمنستان هستند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: خراسان رضوی کشورهای آسیای میانه پایانه های مرزی درصد رشد داشته تردد ناوگان خراسان رضوی ناوگان حامل حامل کالای لطف آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۸۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،فرماندار ماکو در این دیدار که قائم مقام والی استان دوغوبایزید ترکیه هم حضور داشت با اشاره به ارتباطات دوستانه و دیرینه بین دو کشور بر تداوم این ارتباطات در بخش‌های اقتصادی و فرهنگی تاکید و گفت: گمرک بازرگان در مرز‌های دو کشور عامل تداوم این دوستی‌ها بوده و تداوم این دوستی‌ها در سایه ارتباطات گسترده فرهنگی و اقتصادی ساکنان دو سوی مرز است.   نادر کاظمی با اشاره به به وجود آمدن برخی از مشکلات در گمرک بازرگان و کندی تردد کامیون‌ها و مسافر از این گمرک به سمت کشور ترکیه افزود: لازم است مسئولان کشور ترکیه هم برای رفع برخی از مشکلات موجود در گمرک گوربلاغ ترکیه اقدام نموده تا مشکلی در تردد مسافر و کامیون در سوی مرز به وجود نیاید.   فرماندار ماکو همچنین به مشکلات به وجود آمده در قبال احداث دیوار مرزی ترکیه هم گفت: متاسفانه بعد از احداث این دیوار مرزی از سوی کشور ترکیه بعد از هر بارش شدید باران سیل ناشی از سمت ترکیه، به سبب جمع شدن آب در پشت این دیوار خسارت بسیار زیادی به روستا‌های مرزی و زیر ساخت‌های کشورمان در منطقه مرزی بورالان وارد می‌کند.   کاظمی خواستار رسیدگی به این مشکل هم از طرف مقامات ترکیه شد.   احمد دالکیران رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه هم با اظهار خرسندی از افزایش تداوم مراودات مرزی بین کشور‌های ایران و ترکیه گفت: رسیدن به سقف ۳۰ میلیارد دلار در سال توافق مقامات جمهوری اسلامی و ترکیه بوده و مسئولان کشور ترکیه برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنند.   او با اشاره به کندی تردد در مرز بازرگان اشاره کرد و گفت: از سال گذشته کشور ترکیه به سبب ساخت و ساز‌های جدید در گمرک گوربلاغ تردد از این مرز و گمرک بازرگان تا حدی کاهش یافته که به محض اتمام این ساخت و ساز‌ها و عملیات عمرانی تردد از مرز‌های گوربلاغ ترکیه و بازرگان به نحو بسیار چشمگیری افزایش خواهد یافت.   وی افزود: با افزایش گیت‌های ورودی و خروجی در این دو مرز با اتمام ساخت و ساز‌ها هم تردد کامیون و هم تردد مسافر افزایش می‌یابد.   رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه به وارد آمدن خسارت ناشی از سیل از سمت دیوار‌های مرزی هم اشاره کرد و افزود: کشور ترکیه برای حسن همجواری و احترام متقابل برای همسایه و دوست و برادر خود ایران تلاش دارد با اقدامات موثر خسارت ناشی از قبال این دیوار مرزی را به حد صفر برساند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۹۰ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی بیله سوار
  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • سرگذشت فارسی‌زبانان آسیای میانه /نگاهی به کتاب «تاریخ تاجیکان ورارود»
  • جهش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان کرمانشاه
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی