Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از بلومبرگ، اپیدمی ویروس کرونا اقتصاد ایران را به خطر انداخته است و مانند بسیاری از کشورهای در حال توسعه در سراسر جهان که درآمدهای صادراتی را تجربه کرده‌اند و در شرایط فعلی دچار مشکل شده‌اند، مشکلات ایران با فشار حداکثر دولت ترامپ تشدید شده است.

برایان هوک ، شخص برجسته وزارت امور خارجه در مورد ایران ، فاش کرد که دولت ترامپ دسترسی جمهوری اسلامی به ۹۰ درصد از ذخایر ارزی خود را محدود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی در شرایطی که ایران قادر به دستیابی به این وجوه باشد، تهیه تجهیزات پزشکی دشوار است.

جان اسمیت، رئیس پیشین دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری نیز گفت که این تحریم‌ها احتمالاً بسیاری از شرکت‌ها را از صادرات دارو و تجهیزات پزشکی به ایران منصرف کرده است.

برای پرداختن به این بحران و سهولت واردات تجهیزات پزشکی، ایران از طریق  صندوق بین‌المللی پول درخواست  وام اضطراری کرده است. 

اگرچه ایران آخرین بار ۶۰ سال پیش از صندوق بین المللی پول وام دریافت کرده است اما احتمالاً ایالات متحده قصد دارد مانع دسترسی ایران به وام درخواستی شود. از آنجا که قانون ایالات متحده ایران را به عنوان حامی دولت ترور تعریف می‌کند ، دولت ترامپ می تواند از قدرت خود برای خرابکاری در پرداخت وام  استفاده کند.

اتحادیه اروپا گفته است که از درخواست ایران پشتیبانی می‌کند و تاکید کرده اکنون زمان فشار حداکثری بر ایران نیست. صندوق بین المللی می‌تواند با تضمین ایران برای مصرف این پول در مصارف پزشکی و نظارت صندوق بین المللی نگرانی‌های آمریکا را بر طرف کند. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا ایران صندوق بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۸۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید مقاومت فلسطین بر کارشکنی اشغالگران در مذاکرات/ الرشق رژیم صهیونیستی را تهدید کرد

عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)تهدید کرد در صورتی که ارتش صهیونیستی تصمیم به حمله به شهر رفح در جنوب نوار غزه بگیرد، با شکست روبه‌رو خواهد شد.

به گزارش ایسنا، عزت الرشق، عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در صفحه این جنبش در تلگرام نوشت: آنها ما را تهدید به حمله به رفح می‌کنند، ما به آنها قول شکست می‌دهیم.

به نقل از آناتولی، اظهارات این مقام حماس همزمان با مذاکرات غیرمستقیم در قاهره برای دستیابی به توافق تبادل اسرا و آتش‌بس در نوار غزه است.

در عین حال منابع برجسته مقاومت فلسطین روز شنبه به المیادین گفتند که مذاکرات «به دلیل امتناع رژیم صهیونیستی از پایبندی به آتش‌بس دائمی» با یک مانع بزرگ روبه‌رو است.

این منابع به المیادین توضیح دادند که حماس «اصرار دارد که هیچ توافقی بدون متن صریح در مورد آتش‌بس را نمی‌پذیرد».

این پس از آن مطرح شد که یک منبع برجسته در جناح‌های فلسطینی به المیادین تاکید کرد که «بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر دولت اشغالگر و رهبران آن «همیشه مذاکرات را خنثی می‌کنند».

وی اشاره کرد که «نتانیاهو سرسخت است و علاقه‌ای به این مذاکرات ندارد و بازگشت اسیران و خواسته‌های خانواده‌هایشان و جهان را برای توقف جنگ نسل کشی به چالش می‌کشد.

این منبع خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، رهبری مقاومت در چارچوب دستیابی به توافقی که خواسته‌های مردم فلسطین برای توقف همه جانبه تجاوز و خروج کامل نیروهای اشغالگر از خاک فلسطین را برآورده می‌کند، انعطاف زیادی از خود نشان می‌دهد.

این منبع به المیادین افزود: مقاومت با چارچوب ارائه شده از سوی میانجی‌ها در راستای دستیابی به توافق و یک معامله جدی برخورد مثبت داشت.

وی با اشاره به اینکه ارتباطات بین رهبری مقاومت ثابت است و رایزنی‌ها و مذاکرات با میانجی‌ها برای رسیدن به توافق جدی و واقعی ادامه دارد، تاکید کرد که تهدیدات اشغالگران در مورد رفح «نه اراده ملت فلسطین و مقاومت آنها را می‌شکند و نه رهبری مقاومت را در مذاکرات مطیع می‌کند، بلکه موضع آن همچنان قاطع است».

این منبع به المیادین تاکید کرد که «مقاومت برای حفاظت از مردم فلسطین و مقابله با تجاوزات آماده است» و افزود: «جهان باید اشغالگری فاشیستی را مهار و نسل‌کشی را متوقف کند.»

در همین راستا، هیئت حماس اوایل روز شنبه وارد مصر شد تا درباره سند پیشنهادی طرف اسرائیلی برای توافق مذاکره کند.

رسانه‌های مصری گزارش دادند هیئتی از حماس به رهبری خلیل الحیه برای مذاکرات نهایی وارد قاهره شد و از پیشرفت قابل توجه در مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه خبر می‌دهند.

دوحه در کنار قاهره و واشنگتن نقش میانجی را در مذاکرات با هدف دستیابی به توافق مبادله اسیران صهیونیست با اسرای فلسطینی و آتش‌بس در نوار غزه بین تل‌آویو و حماس بر عهده دارد.

دست کم ۹۵۰۰ زندانی فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر به سر می‌برند.

حماس خواستار توافقی است که شامل پایان دادن به خصومت‌ها، خروج کامل ارتش صهیونیستی از نوار غزه، بازگشت آوارگان و تبادل واقعی اسیران صهیونیست با اسرای فلسطینی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • تاکید مقاومت فلسطین بر کارشکنی اشغالگران در مذاکرات/ الرشق رژیم صهیونیستی را تهدید کرد