Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@10:21:12 GMT

برده‌‌داری مدرن؛ نوع تعامل امارات با کارگران خارجی

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۸۲۴۸

برده‌‌داری مدرن؛ نوع تعامل امارات با کارگران خارجی

درحالی که بیش از ۸۸ درصد ساکنان امارات را اتباع خارجی تشکیل می‌دهند٬ سازمان‌های بین‌المللی همواره درباره نقض گسترده حقوق کارگران خارجی در این کشور صحبت می‌کنند. ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری الخلیج‌آنلاین بخش بزرگی از ظرفیت تولیدی امارات را کارگران خارجی تشکیل می دهند؛ اما در حالی که دولت امارات بر محافظت از حقوق کارگران خارجی طبق مصوبه پارلمان تاکید دارد٬ طبق گزارش‌های سازمان‌های بین‌المللی این کارگران با نقض گسترده حقوق خود در این کشور مواجه بوده و همواره به آنها بی‌احترامی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد ساکنان امارات متحده عربی بر اساس آمار سال 2018 به 9.4 میلیون نفر می‌رسد که 88.52 درصد جمعیت آن را خارجی‌ها تشکیل می‌دهند و تنها 11.4 درصد از ساکنان این کشور اصالت اماراتی دارند.

شهروندان مقیم امارات بیش از 200 ملیت دارند که اغلب آنها هندی٬ پاکستانی و بنگالی بوده و سپس ملیت‌های دیگر از سایر کشورهای آسیایی و اروپا و آفریقا در این کشور زندگی می‌کنند.

سازمان‌های بین‌المللی٬ امارات را به شکل منفی در شاخص‌های مربوط به حقوق کارگران و برده‌داری مدرن طبقه‌بندی می‌کنند؛ زیرا این کشور در این زمینه به شدت با انتقادات بین‌المللی مواجه شده و کشورهای مذکور نوع تعامل امارات با کارگران خارجی را «برده‌داری مدرن» توصیف می‌کنند.

امارات متحده عربی با وجود اینکه عضو سازمان بین‌المللی کار و سازمان کار عربی است؛ مقامات این کشور پیشنهادهای سازمان ملل در زمینه برخورد ویژه با کارگران خارجی در زمینه حقوق بشر را رد می‌کنند٬ به عنوان مثال این کارگران حق تشکیل اتحادیه کارگری ندارند.

طبق گزارش‌های سازمان «دیده‌بان حقوق بشر»٬ امارات حمایت‌های لازم از کارگران خارجی در رابطه با خطرات و بیماری‌‌های جسمی به ویژه در خصوص کارگران ساختمانی به عمل نمی‌آورد.

پرونده عادی‌سازی رابطه اعراب-تل‌آویو -1|نگاهی به روابط ریشه‌دار امارات با رژیم صهیونیستینیروهای وابسته به عربستان و امارات در یمن به جان هم افتادنداقدام جدید امارات در برابر سوریه بعد از تماس تلفنی بن‌زاید با بشار اسد

«سازمان عفو بین‌الملل» نیز گزارش داد که کارگران خانگی در امارات که اغلب آنها زنان آسیایی و آفریقایی هستند٬ از هیچگونه حمایت قانونی برخوردار نبوده و در معرض انواع سوءاستفاده‌های و تجاوزات جسمی از جمله کار اجباری و قاچاق انسان قرار دارند.

پیش از این وزارت خارجه آمریکا تجاوزات وحشتناکی علیه کارگران در امارات را افشا کرده بود؛ جایی که دستمزد کارگران را نمی‌دهند٬ گذرنامه آنها را مصادره کرده و این افراد را در مکان‌های نامناسبی اسکان می‌دهند که اگر اعتراضی نیز داشته باشند تبعید می‌شوند.

در رویارویی با انتقادات بین‌المللی از امارات متحده عربی در زمینه حقوق کارگران ، ابوظبی رابطه بین کارگران و کارفرمایان آنها را مطابق قانونی که مصوب ژوئن سال 2017 توسط شورای ملی فدرال امارات است، تنظیم می کند.

قانون تنظیم روابط کار در امارات، کارفرما را ملزم به پرداخت هزینه‌های استخدام و اشتغال کارگر می‌کند و این هزینه‌ها شامل هر گونه هزینه ای است که به آژانس کاریابی تأیید شده پرداخت می‌شود؛هزینه‌های صدور ویزای ورود و مسافرت به امارات و همچنین هزینه‌های مراحل بعد از ورود مانند آزمایش‌های پزشکی و صدور مجوز اقامت ویژه.

اخیرا کمپین بین‌المللی برای تحریم امارات اعلام کرد که از جانب کارگران سریلانکایی در دبی شکایت‌هایی مبنی بر نقض حقوق آنها توسط مقامات امارات دریافت کرده است.

این کمپین طی انتشار بیانیه‌ای در مارس 2019 امارات را به عدم احترام به حقوق بشر و کوتاهی در زمینه محافظت از امنیت و سلامت کارگران متهم کرد.

سازمان های حقوق بشری در سالهای اخیر بارها از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس به ویژه امارات به دلیل رفتارهای غیر انسانی با کارگران خارجی انتقاد کرده اند، ولی این انتقادها تاکنون تغییری در قوانین و رفتار این کشورها ایجاد نکرده است.

انتهای پیام/

R36346/P/S8,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "امارات"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار امارات اخبار امارات کارگران خارجی حقوق کارگران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران

سید اسماعیل هاشمی در نمایشگاه بین المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری با ۹ هزار میلیارد دلار برای مازندران شناسایی شده است، گفت: در همین راستا در سال ۱۴۰۲ مازندران حدود ۱۰ مجوز سرمایه گذاری خارجی در بخش‌های مختلف در استان صادر شده است که ارزش اقتصادی آنها ۱۶۵ میلیون دلار بوده است.

او افزود: شناسایی فرصت‌های سرمایه گذاری در مذاکرات و ایجاد قرارداد‌های مشترک همکاری اقتصادی و تولیدی موثر خواهد بود

هاشمی با اشاره به اینکه رویداد‌های بزرگ اقتصادی به ویژه نمایشگاه‌های بین المللی می‌تواند در ایجاد مراودات اقتصادی و منطقه‌ای نقش بسیار زیادی ایفا می‌کند، گفت: مازندران در سال‌های اخیر در بحث اجرای همایش‌های سرمایه گذاری موفق بوده و هفت همایش سرمایه گذاری برای مازندران اجرایی شده است.

او به نقش سرمایه گذاری خارجی در توسعه استان اشاره کرد و افزود: در سال‌های اخیر نمایشگاه‌ها و نشست‌هایی در سطوح بین المللی و مذاکرات با فعالین اقتصادی روسیه و عمان باعث افزایش قرارداد‌های تجاری خارجی در مازندران شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • جنایات کومله به روایت تنها معلم بازمانده زندان «برده سور»
  • احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از «بمب خلأ» در جنگ غزه
  • شناسایی ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری در مازندران
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری در مازندران شناسایی شد
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • ویدیو/ تأمین حقوق ملت فلسطین یک مطالبه بین‌المللی است