Web Analytics Made Easy - Statcounter

با وجود هشدارهای متعدد اتحادیه طلا و جواهر و فعالان این بازار، همچنان شاهد خرید و فروش آنلاین طلا و سکه به صورت اینترنتی هستیم که بی شک تنها متضرران این اقدام، مشتریان اینگونه معاملات هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ایبنا، با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی واحدهای صنفی طی هفته های اخیر، فرصت مناسبی برای جولان سودجویان در این شرایط فراهم شده، یکی از این موارد، فروش اینترنتی و آنلاین طلا در این ایام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با تعطیلی طلافروشان، فروش اینترنتی طلا بیش از پیش رونق گرفته و فروشندگان با آگهی های متعدد، طرح ها و تخفیف های مختلف مشتریان را به خرید ترغیب می کنند. این در حالی است که پیش از این بارها و بارها از سوی رییس اتحادیه طلا و جواهر و متخصصان و فعالان این حوزه نسبت به خطرات خرید اینترنتی طلا هشدار داده شده است.

ابراهیم محمدولی، رییس اتحادیه طلا و جواهر پیش از این نسبت به ممنوعیت فعالیت و فروش اینترنتی طلا هشدار داده و در اینباره اظهار داشت: فضای مجازی دارای مزیت‌های فراوانی برای مبادلات اقتصادی است، اما شرایط مناسبی برای معاملات طلا در آن، آماده نشده زیرا خرید و فروش طلا و مصنوعات طلا به الزامات خاصی نیاز دارد.

محمدولی اضافه کرد: خریداران طلا تمایل دارند که از نزدیک مصنوعات طلا را مشاهده و آن را امتحان کنند، اما در فضای مجازی این امکان وجود ندارد. در حال حاضر معاملات طلا و سکه در فضای مجازی از طرف نهاد خاصی رصد نمی‌شود، بنابراین امکان رسیدگی به تخلفات وجود ندارد.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: مسایلی مانند عیار طلا، وزن و نحوه تحویل در دادوستد اینترنتی و مجازی طلا و سکه مطرح بوده که سازوکاری برای آنها شکل نگرفته است. محمدولی به برخی تخلفات رخ داده در این بخش اشاره کرد و اظهار داشت: در برخی پرونده‌ها، افرادی در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری تحت عنوان فروش طلا و سکه کرده‌اند.

وی گفت: هشدارهایی که اتحادیه طلا برای خرید و فروش طلا و سکه در فضای مجازی داده، توسط برخی مردم مورد بی‌توجهی قرار گرفته و جالب این است که پس از بروز مشکل، افراد خسارت دیده به اتحادیه طلا اعتراض می‌کنند، در حالی که ما نسبت به این نوع معاملات هشدارهای لازم را داده‌ایم.

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران افزود: تاکنون برای دو هزار و ۹۰۰ واحد طلا فروش در شهر تهران پروانه کار صادر شده و یک هزار و ۵۰۰ پرونده نیز در مرحله رسیدگی قرار دارد، اما تاکنون هیچ مجوزی برای معاملات طلا در فضای مجازی صادر نشده است.

خرید و فروش آنلاین طلا همچنان ممنوع است

همچنین محمد کشتی‌آرای، نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر نیز در تازه ترین اظهارات خود، خرید و فروش طلا و جواهر در فضای مجازی را طبق قانون ممنوع اعلام کرد و افزود: هرگونه مسئولیت ضرر و زیان در این خرید و فروش‌ها به عهده خریدار است.

وی افزود: با توجه به اطلاعیه‌ای که از سوی اتاق اصناف ایران و اتاق اصناف تهران با هماهنگی با ستاد مبارزه با کرونا و وزارت بهداشت صادر شده تمامی واحدهای صنفی فروش طلا و جواهر تا ۳۰ فروردین تعطیل است و با توجه به اینکه در بازارهای جهانی قیمت وجود دارد و اونس جهانی با نوساناتی روبرو بوده قیمت‌ها به طور روزانه اعلام می‌شود.

این فعال حوزه طلا و جواهر گفت: بین تعدادی از افراد صنف به صورت محدود و آن دسته از افرادی که به هم اعتماد دارند در بازار حرفه‌ای طلا و جواهر معاملاتی انجام می‌شود که اصطلاحا به آن معاملات پشت خطی می‌گویند.

رشد ۳ درصدی قیمت سکه در یک ماه اخیر

این در حالی است که با تعطیلی واحدهای صنفی طلا و سکه، به دلیل شرایط خاص اقتصادی جهانی و داخلی، شاهد افزایش قیمت طلا هستیم که این موضوع خود عاملی است تا سودجویان و کلاهبرداران را به فروش طلا و سکه تقلبی یا کم فروشی و سفته بازان را به بازی با نرخ ها و برهم زدن آرامش بازار در دوران آشفته فعلی در اقتصاد جهانی.

براساس بررسی های صورت گرفته قیمت سکه تمام بهار آزادی در یک ماه گذشته ۵۳۲ هزار تومان افزایش یافته به طوری که در ۲۴ اسفندماه ۱۳۹۸، قیمت هر سکه تمام بهار آزادی ۵ میلیون و ۹۶۶ هزار تومان بود که طی ۳۰ روز گذشته امروز (۲۴ فروردین ماه ۱۳۹۹) سکه تمام بهار آزادی به ۶ میلیون و ۴۹۸ هزار تومان رسیده و رشدی ۳.۴ درصدی داشته است.

همچنین هر مثال طلا ۱۸ عیار نیز طی در همین بازه زمانی (۲۴ اسفند ۹۸ تا ۲۴ فروردین ۹۹) افزایش ۶۳ هزار تومانی داشته و از ۵۸۱ هزار تومان در اواخر اسفندماه، امروز به ۶۴۵ هزار تومان رسیده است. بی شک این افزایش قیمت سودجویان و کلاهبرداران را برای یافتن راه‌های جدید و سو استفاده از غفلت مردم ترغیب می کند.

 

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خرید و فروش اینترنتی طلا بازار طلا طلا رییس اتحادیه طلا و جواهر فضای مجازی اینترنتی طلا خرید و فروش هزار تومان فروش طلا طلا و سکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۸۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی

به گزارش ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • جزئیات طرح ماندگار بانک رفاه کارگران
  • نابسامانی در ثبت نام اینترنتی تایر و کمبود تایر سواری رینگ ۱۳ و ۱۴
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • مرکز عمده فروشی جوراب در بازار تهران کجاست؟
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران