Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام راستگو گفت: افراد خانواده می‌توانند نهایت استفاده را از کنار هم بودن در زمان شیوع ویروس کرونا ببرند چراکه باعث تحکیم بنیان خانواده و شیرینی زندگی می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام و المسلمین محمد راستگو امام جمعه قهستان در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: خانواده ایرانی از جهت مهربانی، خانواده دوستی و پایبندی به موازین خانوادگی زبان‌زد خاص و عام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با اشاره به این‌که مردم ایران، مردم خداجو و مومن هستند، افزود: شیوع ویروس کرونا اگر یک تهدید است از جهت دیگری یک فرصتی است که پدر و مادر و فرزندان در کنار یکدیگر قرار بگیرند و بسیاری از عقب‌ماندگی‌ها و کارهای نیمه تمام را انجام دهند.   امام جمعه قهستان گفت: افراد خانواده می‌توانند نهایت استفاده را از کنار هم بودن ببرند که باعث تحکیم بنیان خانواده و شیرینی زندگی می‌شود.   حجت الاسلام راستگو تصریح کرد: ما باید قدر فرصت‌های در کنار هم بودن را بدانیم چراکه همیشه فرصت در کنار هم بودن، وجود ندارد و ممکن است زمانی حسرت از دست رفتن این فرصت‌ها را بخوریم.   وی با اشاره به این‌که در دوران شیوع ویروس کرونا انس و الفت خانواده‌های ایرانی بیشتر شده است، افزود: در کنار هم بودن افراد باعث نزدیک شدن قلب‌ها به یکدیگر می‌شود.   امام جمعه قهستان با اشاره به این‌که در زمانی که خطرات انسان را تهدید می‌کند قلب‌ها مهربان‌تر و رقیق‌تر می‌شود، گفت: با شیوع ویروس کرونا، شیوع محبت و مودت بین مردم هم بیشتر شد.   حجت الاسلام راستگو خاطرنشان کرد: امروز علی‌رغم مشکلات اقتصادی که بر مردم فشار آورده است اما نهضت خدمت‌رسانی و محبت به یکدیگر در جامعه موج می‌زند و بر کسی پوشیده نیست.   وی افزود: بسیاری از کدورت‌ها و دلخوری‌ها به واسطه همین در کنار هم بودن برطرف شده است و مردم به خاطر همین خطری که آنها را تهدید می‌کند و شاید در کنار هم نباشیم قدر یکدیگر را بیشتر می‌دانند.   امام جمعه قهستان گفت: ما باید تامل و تفکری به فرصت‌ها و نعمت‌هایی که خداوند به ما داده است، داشته باشیم و قدر آن‌ها را بدانیم و از فرصت‌های خود بیشترین بهره را ببریم.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: امام جمعه قهستان شیوع ویروس کرونا کنار هم بودن حجت الاسلام فرصت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۸۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست فعالان جهادی و مردمی عرصه آبادانی و پیشرفت توسط دفتر مردمی‌سازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان و با حضور مدیران 50 گروه‌ جهادی و مردمی در محل معاونت علمی، فناوری اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برگزار شد.

 حمیدرضا شکری، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در امر مردمی سازی و مدیر برنامه ملی آبادیران در ابتدای این نشست به نقش آفرینی گروه‌های جهادی و مردمی در جهش تولید با مشارکت مردم پرداخت.

وی ظرفیت عظیم گروه‌های جهادی و مردمی را در جهش تولید دارای اهمیت مضاعف دانست و اشاره کرد: این گروه ها با توجه به تعددشان و پوشش دهی مناسب مناطق کمتر برخوردار به عنوان حلقه های میانی می توانند نقش آفرینی جدی برای مشارکت مردم در تولید با توجه به ظرفیت های بومی داشته باشند.

شکری، همچنین به توانمندی های شرکت های دانش بنیان به عنوان پشتیبانی کننده در جهش تولید و ایجاد اشتغال پایدار تاکید و بیان کرد: تعامل دو گروه بزرگ مردمی یعنی شرکت های دانش بنیان و گروه های جهادی امر مهم و ضروری برای جهش تولید است.

مدیر برنامه ملی آبادیران همچنین «معرفی شرکت‌های دانش بنیان به گروه‌های جهادی و مردمی»، «تعامل با گروه‌های جهادی و مردمی و کمک به احصای ظرفیت‌های بومی» و «بسترسازی به همرسانی شرکت های دانش بنیان و گروه های مردمی» را نقش برنامه ملی آبادیران در جهش تولید با مشارکت مردم دانست.

وی در ادامه بر سهم و جایگاه گروه های جهادی در دومین دوره نمایشگاه ملی آبادیران متمرکز شد و گفت: در این نمایشگاه، دو طرف عرضه و تقاضا وجود دارد که طرف عرضه ظرفیت شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور و طرف تقاضا نیازمندی‌ها و ظرفیت مناطق کمتر برخوردار هدف گروه های جهادی و مردمی است.

از این رو، به گفته وی، حضور گروه های جهادی و مردمی در نمایشگاه ملی آبادیران بستر مناسبی را برای اعلام و رفع نیاز مناطق کمتر برخوردار فراهم آورده است.

شکری در ادامه به شرایط ثبت‌نام و حضور گروه‌های جهادی در دومین نمایشگاه ملی آبادیران پرداخت و افزود: گروه‌های جهادی و مردمی به شرط احصاء و اعلام دقیق چالش‌ها و ظرفیت‌های دقیق مناطق کمتربرخوردار می‌توانند به صورت رایگان در نمایشگاه غرفه داشته باشند.

مدیر برنامه ملی آبادیران در پایان به نمونه هایی از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان، خلاق و فناور اشاره کرد که از آن جمله می توان به تصفیه و سالم سازی آب شرب روستاها و مناطق کمتر برخوردار با دستگاه تصفیه آب پرتابل، الگوهای تدوین اسناد پیشرفت منطقه ای مبتنی بر ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی، ایجاد اشتغال پایدار و کوچک مقیاس و ایجاد اقامتگاه‌های سریع در بحران‌های طبیعی، ساخت سریع و ارزان سکونت‌گاه و ساخت مدارس مناطق روستایی اشاره کرد.

همچنین رضا غلامزاده، معاون عملیات جهادی سازمان بسیج دانشجویی ضمن بیان اهمیت بهم‌رسانی گروه های جهادی و مردمی و ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: ایجاد بستر مناسب و تخصصی که از ظرفیت و توانمندی گروه‌های جهادی و شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور به صورت همزمان آگاهی و اطلاع دارد در محقق شدن اهداف برنامه ملی آبادیران نقش اساسی ایفا می کند.

وی در پایان آمادگی خود را برای ارائه ظرفیت‌‌ها و توانمندی‌های سازمان بسیج دانشجویی برای تسهیل و هموارسازی این مسیر اعلام کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بازدید عمومی مردم، مدیران و کارشناسان همراه با خانواده از رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان
  • اعضای شورای اسلامی فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم