Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی به ابهامات ایجاد ۲ هزار ظرفیت برای پذیرش معتادان متجاهر را پاسخ داد. ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

مالک حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره مکلف کردن شهرداری برای ایجاد ظرفیت دو هزار نفر برای معتادان متجاهر اظهار کرد: براساس تاکیدی که قانون برنامه ششم کرده، شهرداری باید در راه اندازی مرکز بهاران مشارکت کند و از سوی دیگر ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز مصوبه ای تعیین کرده که طبق آن شهرداری باید 6 هزار نفر را در سال با همه هزینه‌هایش پوشش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این دو مورد تنها تکلیفی است که در حوزه معتادان متجاهر برای شهرداری دیده شده اما این تکلیف را متناسب با واقعیت موجود مشخص نکرده‌اند یعنی آن روز که تصمیم گرفتند و این عدد را در ستاد مبارزه با مواد مخدر مطرح کردند از اطلاعاتی استفاده کردند که مبنی بر واقعیت نبوده است.

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی تصریح کرد: عدد شش هزار نفر از اینجا آمده که در زمان مدیریت محمدباقر قالیباف تعهد می‌دهند که دو مرکز بهاران در هر منطقه از شهر تهران با ظرفیت 150 نفر، برای حدود 6 هزار و 600 نفر ایجاد شود. 

وی با بیان اینکه از مجموع مراکزی که وعده دادند 22 مرکز در مناطق تجهیز و راه اندازی شد، افزود: در زمان مدیریت حناچی آنچه از 22 مرکز باقی مانده بود به طور واقعی و عملیاتی حدود 8 مرکز بود و سایر مراکز یا از طریق منطقه تغییر کاربری داده شده بود یا مانند منطقه 2، معارض پیدا کرده بود یا مانند منطقه 3، ساختمان در طرح توسعه ونک از بین رفته بود؛ در برخی موارد دیگر نیز ‌ساختمان‌های بهاران در اختیار دستگاه‌های داخل و خارج شهرداری قرار گرفته بود.

حسینی خاطرنشان کرد: از آبان ماه که در سازمان رفاه حضور یافتم این موضوع در جلسات ستاد همواره مورد بحث بود اما خوشبختانه استاندار و برخی دیگر از اعضای جلسه با ما همراه و معتقد بودند که عدد 6 هزار نفر منطقی نیست و اصلا زیرساختی برای آن وجود ندارد و اگر قرار باشد همه هزینه‌ها را شهرداری متقبل شود مستلزم بودجه‌ای بالغ بر 130 تا 140 میلیارد تومان است. 

وی ادامه داد: بنابراین  طبق آخرین تلاش‌ها برای احیای مراکز بهاران توانستیم تعداد آنها را به حدود 17 مرکز برسانیم البته ظرفیت همه این مراکز 150 نفر نیست ضمن اینکه ایجاد چنین ظرفیت در بافت‌های مسکونی یک چالش جدی محسوب می‌شود؛ ظرفیت 17 مرکز از 50 تا 150 نفر متغیر است و به ندرت بین آنها مواردی با 150 ظرفیت وجود دارد. 

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی گفت: به هر ترتیب براساس قولی که به استاندار دادیم سعی کردیم از اسفند ماه مراکز را آماده کنیم و مانند گذشته از موسساتی که در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد فعالیت می‌کنند و دارای مجوز از سازمان بهزیستی هستند کمک بگیریم  البته قبلا هم اختلاف نظرهایی درباره الزام شهرداری به واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی وجود داشت اما قانون چنین الزامی تعیین نکرده است. 

وی اضافه کرد: به هر ترتیب قول دادیم پذیر‌ش‌ها را با مرور آغاز کنیم و 12 اسفند بازخوانی کارویژه های مراکز را بررسی و مشکلات را رفع کنیم اما موضوع کرونا پیش آمد و چهارم اسفند نیز ستاد پذیرش افراد جدید را در مراکز ماده 16 ممنوع کرد؛ ما نیز به طریق اولی نتوانستیم پذیرش را آغاز کنیم، از این رو کار متوقف شد.

حسینی با اشاره به اینکه همچنان آماده‌ایم و حاضریم فقط بعد از تاییدیه هایی که ماده 16 به مددجوها می‌دهد آنها را پذیرش کنیم، گفت: این توافقی بوده که انجام شده و قرار است تا پایان هفته ستاد ملی کرونا نیز مشخص کند که آیا با پروتکل‌های خاص، امکان فعال کردن مراکز ماده 16 وجود دارد یا خیر؛ با روشن شدن تکلیف این موضوع و ارائه تاییدیه های سلامت، پذیرش مددجوها در مراکز بهاران انجام و فعالیت این مراکز آغاز می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه اصل موضوع این بوده است، ادامه داد: این در حالی است که نگهداری معتادان متجاهر، الزامات و شرایطی دارد و قرارگیری آنها در یک منطقه مسکونی برای اهالی یک محل قابل پذیرش نیست ضمن اینکه هیچ یک از مراکز ماده 16 نیز در بافت‌های مسکونی قرار ندارند. 

معتادان متجاهر، بزرگترین چالش این روزهای شهرداری تهران3 نکته کلیدی درباره جمع‌آوری معتادان متجاهر در اوج کرونا

انتهای پیام/ 

R1014144/P/S2,25,1417/CT1 واژه های کاربردی مرتبط مواد مخدر شهرداری تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مواد مخدر شهرداری تهران مواد مخدر شهرداری تهران معتاد معتادان متجاهر سازمان رفاه هزار نفر ماده 16

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۹۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری

حسینی معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی گفت: کمیته امداد در زمینه تحقق احکام برنامه ششم و به منظور بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود در بدنه مردمی، کوتاه کردن فرآیند‌ها، تسهیل در ارائه خدمات، ارتقای کیفیت خدمات مددکاری و کیفیت زندگی، پرونده مددجویان سالمند استان را به ۶۹ مرکز نیکوکاری واگذار کرده است.

او افزود: از این طریق، ۱۷ هزار و ۷۴۵ سالمند تحت پوشش مراکز نیکوکاری قرار گرفته اند.

حسینی هدف از این اقدام را بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی خیریه‌ها وسازمان‌های مردم نهاد عنوان کرد و گفت: ارائه آموزش‌های چهره به چهره و مؤثر در سبک زندگی، ارائه خدمات مطلوبتر به سالمندان، توانمندسازی خانواده‌های مستعد و افزایش رضایتمندی عمومی از برنامه‌های حوزه حمایت است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • مرکز نگهداری معتادان متجاهر از نیازهای اساسی استان ایلام است
  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ دربراه فصل جدید «پایتخت»
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • آمادگی شهرداری زلنودولسک روسیه برای ایجاد مرکز تجاری ایران