Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی نهاوند گفت: در اثر بارش تگرگ و وزش باد شدید در نهاوند بیش از ۳۱ میلیارد تومان خسارت به باغات نهاوند وارد شد.

علی کمالی‌نژاد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در نهاوند با بیان اینکه در اثر بارش تگرگ و وزش باد شدید در نهاوند به باغات نهاوند خسارت وارد شد اظهار کرد: این خسارات در دو بخش مزارع و باغات شهرستان بوده که باعث شکسته شدن شاخه‌های درختان و ریزش گل‌بوته‌ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در حوزه زراعی عمده خسارات به مزارع گندم، جو، کلزا، گشنیز و چغندر و در حوزه باغی به درختان بادام و زردآلو بوده است که بر اساس براورد کارشناسان بیش از ۳۱ میلیارد تومان دچار خسارت شده‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند به سطح مزارع و باغات خسارت‌دیده اشاره کرد و افزود: در مجموع بیش از ۶۰۰ هکتار از باغات و بیش از 8 هزار هکتار از مزارع این شهرستان در اثر بارش تگرگ چند روز گذشته خسارت دیده‌اند.

وی با بیان اینکه در شهرستان نهاوند بیش از ۷۰ هزار هکتار زمین قابل کشت به صورت دیم و آبی وجود دارد اظهار کرد: از این میزان حدود ۵۰ هزار هکتار آن زیر کشت انواع محصولات کشاورزی قرار می‌گیرد.

شهرستان نهاوند به علت آب و هوای مساعد، بارندگی‌های مناسب و موقعیت جغرافیایی مطلوب یکی از قطب‌های اصلی کشاورزی استان است که در تولید بسیاری از محصولات زراعی و باغی مقام اول استان را داراست.

از عمده‌ترین محصولات تولیدی بخش کشاورزی این شهرستان می‌توان به گندم، جو، ذرت، کلزا، آفتابگردان، گشنیز، چغندرقند، لوبیا و نخود، خیار، سیب، هلو و شلیل، انواع آلو، گردو و گیلاس اشاره کرد.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: بخش کشاورزی کشاورزی بارش گندم بارش تگرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۹۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس این هشدار این سامانه بارشی فعالیتش را سه شنبه در استان های ایلام، کرمانشاه، شمال خوزستان و غرب لرستان با رخداد «رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ» شروع می کند.

این شرایط چهارشنبه برای استان های «کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب و غرب اصفهان، نیمه جنوبی فارس و بوشهر» و پنج شنبه برای «خوزستان، لرستان، نیمه غربی کردستان، کرمانشاه، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، بوشهر، فارس، هرمزگان، نیمه غربی کرمان، یزد و جنوب مرکزی» پیش بینی می شود.

از جمله اثرات مخاطره آمیز این سامانه می توان به «لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی» اشاره کرد.

فعالیت سامانه بارشی با حفظ سطح هشدار نارنجی جمعه در استان های «اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه غربی سمنان و ارتفاعات و دامنه استانهای البرز و تهران» پیش بینی می شود.

توصیه می شود در زمان فعالیت سامانه بارشی در سفرهای بین شهری احتیاط شود و از هرگونه اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری شود.

همچنین توصیه می شود از فعالیت‌های کوهنوردی و چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع خودداری شود. علاوه بر این از استحکام سازه‌های موقت و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها نیز اطمینان حاصل شود.

با توجه به احتمال رخداد تگرگ، اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش از دیگر توصیه ها برای مواجهه مناسب با شرایط جوی پیش رو است.

کد خبر 6093567 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • بارش باران در ۵ استان شدید خواهد بود
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی