Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس کرونا، کاربران به سمت استفاده از اپلیکیشن های مختلفی به منظور برقراری تماس ویدیویی و برگزاری ویدئوکنفرانس جذب شده‌اند تا بتوانند کار و فعالیت‌های کاری و آموزشی خود در زمان قرنطینه و دورکاری را انجام دهند.

به گزارش ایسنا، پس از آنکه خبر افشای هزاران فایل از تماس‌های ویدئویی کاربران اپلیکیشن زوم در فضای مجازی منتشر شد و جنجال های بسیاری در خصوص امنیت ضعیف آن و عدم رعایت و حفظ حریم شخصی افراد به راه افتاد، حالا به نظر می رسد که بسیاری از کاربران که هم اکنون در دورکاری ، قرنطینه و خانه نشینی به سر می برند، خواهان یافتن جایگزین های مناسبی برای برقراری تماس های ویدیویی و برگزاری ویدئو کنفرانس هستند تا بدین ترتیب بتوانند به کار و فعالیت های کاری و آموزشی خود بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارشی که در وب‌سایت دیجیتال ترندز آمده است ، کارشناسان فعال در حوزه فناوری و امنیت سایبری با بررسی قابلیت و امکانات متعددی که در اپلیکیشن های موجود بر روی پلتفرم فروشگاه های گوگل پلی استور و اپ استور اپل وجود دارند، بهترین جایگزین های اپلیکیشن زوم را که به کاربران امکان برقراری تماس های ویدئویی و برگزاری جلسات ویدئو کنفرانسی می دهند، معرفی کرده‌اند.

در زیر به مروری بر بهترین اپلیکیشن های مخصوص برگزاری ویدیو کنفرانس و تماس تصویری خواهیم پرداخت: 

۱. سیسکو وبکس (Cisco Webex)
از جمله قابلیت های برجسته این اپلیکیشن می‌توان به امکان صحبت کردن تا سقف ۱۰۰ نفر و همچنین مدت زمان نامحدود برای تماس ویدئویی و جلسات اشاره کرد.

این اپلیکیشن علاوه بر نسخه رایگان خود در نسخه پریمیوم که ماهانه ۱۳.۵۰ دلار برای کاربران و علاقه مندان هزینه در بردارد، قابلیت و امکانات بسیار بیشتری همچون حافظه ابری، ضبط و ثبت تمامی جلسات برگزار شده، ارائه فایل های قابل دانلود از ویدئو کنفرانس های برگزار شده و غیره را در اختیار آنها قرار می دهد.

۲. اسکایپ میت (Skype Meet Now) 
از جمله قابلیت های کلیدی این اپلیکیشن که در سال ۲۰۰۳ میلادی توسط شرکت مایکروسافت توسعه، طراحی و عرضه شده است، می توان به ضبط تماس‌های ویدئویی برقرار شده تا مدت ۳۰ روز ، تار کردن پشت زمینه افراد حاضر در ویدئو کنفرانس و همچنین امکان به اشتراک گذاری ارائه های اعضای حاضر در جلسه اشاره کرد. 

۳. جیتسی میت (Jitsi Meet) 
از جمله قابلیت های برجسته این اپلیکیشن که یک پلتفرم متن باز برای کاربران است و به منظور برقراری تماس های ویدئویی و برگزاری ویدئو کنفرانس های گروهی طراحی و عرضه شده است ، می توان به امکان افزودن تا سقف ۷۵ نفر عضو، انتخاب برقراری تماس خصوصی یا عمومی، تار کردن پشت زمینه و همگام سازی با اپلیکیشن های دیگری همچون Slack،  Google Calendarو Office 365 اشاره کرد.

۴. گوگل هنگ اوت (Google Hangouts) 
این اپلیکیشن که یکی از نخستین و معروف ترین اپلیکیشن های چت و مکالمه تصویری و صوتی در جهان به شمار می رود، امکان افزودن تا سقف ۱۰ نفر عضو را به کاربر می‌دهد که البته در صورت برقراری تماس صوتی این تعداد به ۱۵۰ نفر عضو قابل افزایش است.

البته گوگل با عرضه و ارائه اپلیکیشن دیگری تحت عنوان گوگل هنگ اوت میت (Hangouts Meet)  امکان برقراری تماس تصویری و ویدئویی را تا سقف ۲۵۰ نفر به کاربران می دهد که برای بسیاری از صاحبان مشاغل و کسب و کارها و کارکنان شرکتهای مختلف که هم اکنون تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس کرونا در دورکاری و قرنطینه به سر می برند بسیار کاربردی خواهد بود.

۵. تاکی (Talky) 
این اپلیکیشن که نیاز به هیچگونه ثبت نام و رجیستر شدن ندارد ، امکان افزودن تا سقف ۶ نفر را به کاربران می دهد و برای آن دسته از کاربرانی که نیازی به برقراری جلسات ویدئو کنفرانس با تعداد نفرات بالا ندارند، بسیار مناسب و راحت خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کرونا در جهان ویدیو کنفرانس اپليكيشن تماس های ویدئویی ویدئو کنفرانس برقراری تماس تا سقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۹۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است

به گزارش خبرنگار مهر، علی چگنی روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، ضمن خوش‌آمد گویی به نمایندگان عضو ACD، اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم، اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی‌صلاح انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل های بسیار زیادی وجود دارد، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگوهای ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشورهای عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشورهای دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند.

وی اضافه کرد: جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشورهای عضوACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر،مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092258

دیگر خبرها

  • ویژگی‌ بهترین ردیاب‌های خودروی ایرانی که باید بدانید
  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • نصب دوربین‌های هوشمند پلیس در ورزشگاه‌ها برای تامین امنیت
  • تاکید وزیر خارجه عربستان بر لزوم برقراری آتش‌بس در غزه
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • همکاری‌های بین‌المللی و رشد اقتصادی نیازمند برقراری صلح است
  • برقراری و تامین امنیت ورزشگاه‌ها با استفاده از دوربین‌های هوشمند پلیس
  • حذف اپ‌های هوش مصنوعی از اپ‌استور به دلیل محتوای نامناسب
  • کاخ سفید: بلینکن برای برقراری آتش‌بس ۶ هفته‌ای در غزه تلاش می‌کند
  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز