Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@17:11:54 GMT

خرد کردن گوشت در قصابی‌ها ممنوع است

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۹۸۲۷

خرد کردن گوشت در قصابی‌ها ممنوع است

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین گفت:‌ برای مقابله با شیوع ویروس کرونا خرد کردن گوشت قرمز در قصابی‌ها و مراکز عرضه محصولات پروتئینی ممنوع است. ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۵ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

مدیرکل دامپزشکی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با بیان اینکه خرد کردن و قطعه‌بندی گوشت به دلیل احتمال آلودگی سطوح به ویروس کرونا کار بسیار خطرناکی است، اظهار داشت: برای مقابله با شیوع ویروس کرونا خرد کردن گوشت قرمز در قصابی‌ها و مراکز عرضه محصولات پروتئینی تا اطلاع ثانوی ممنوع است و با خاطیان برخورد جدی و قانونی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدرضا زینالی افزود: کسانی که به هر دلیلی امکان خرد کردن گوشت و مرغ در خانه را ندارند، بهتر است از محصولات گوشت و مرغ خردشده که به صورت بهداشتی بسته‌بندی شده‌اند، استفاده کنند و به این شکل خطر خرد کردن گوشت در قصابی‌ها و مرغ‌فروشی‌ها را از جان خود دور کنند.

وی با اشاره به احتمال بالای برخورد دست‌های آلوده افراد شاغل در مراکز عرضه محصولات پروتئینی به گوشت و محصولات خام دامی دیگر، عنوان کرد: به همه مردم تاکید می‌کنیم که پس از دست زدن به چنین فرآورده‌هایی دست‌های خود را آب و صابون شسته و در صورت نبود محلی برای شستشو حتماً با ژل ضدعفونی و محصولات مشابه دست‌های خود را ضدعفونی کنند.

گزارش| سفره بدون نان تاکسیران‌های قزوینی / دریغ بیمه بیکاری از رانندگان تاکسی + فیلمقرارگاه همدلی مؤمنانه در قزوین کار خود را آغاز کردجزئیات طرح فاصله‌گذاری هوشمند در استان قزوین اعلام شد

زینالی با ذکر اینکه سلامت دام سالم بودن گوشت آن را تضمین می‌کند، خاطرنشان کرد: در ضمن با توجه به نظارت‌هایی که بر دامداری، مرغداری‌ها و دیگر مراکز تولید دام اعمال می‌شود، احتمال آلوده بودن گوشت آنها به ویروس کرونا وجود ندارد.

تشدید نظارت بهداشتی بر واحدهای دام و طیور

مدیرکل دامپزشکی استان همچنین از تشدید نظارت‌های بهداشتی بر واحدهای دام و طیور خبر داد و گفت: آخرین پروتکل‌های بهداشتی مقابله با شیوع کرونا را به این واحدها ابلاغ کرده و همه واحدهای دامی اعم از مرغداری، گاوداری و مراکز پرورش ماهی و آبزی‌پروری ملزم شده‌اند که به طور مداوم محیط کاری خود را ضدعفونی و گندزدایی کنند.

زینالی اضافه کرد:‌ همچنین از همه مدیران واحدهای یادشده خواسته شده که ضمن نظارت جدی بر بهداشت فردی کارکنان خود، تا حد ممکن میزان تردد و عبور و مرور در این واحدها را کاهش دهند.

انتهای پیام/ی

R7541/P/S6,63/CT1 واژه های کاربردی مرتبط قیمت گوشت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قیمت گوشت قیمت گوشت خرد کردن گوشت ویروس کرونا قصابی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۹۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر لزوم بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب‌رسان به سلامت به قصد جدیت در اجرا تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالعظیم بهفر، گفت: قوانین منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت به مانند "حروف والی" در زبان عربی هستند که گرچه نوشته می‌شوند اما خوانده نمی‌شوند. لذا، به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالاهای آسیب رسان در رسانه ملی مصوب است و هر ساله کالاهای آسیب رسان و غیر مجاز اعلام می شوند اما اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شوربختانه شاهد جلوه نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی افزود: عدول از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می گیرد و ادعاهای غیر واقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است، گاهی عنوان عوض می شود، گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می کنند که البته در پس این اقدامات یک ترس از قانون مشاهده می شود؛ اما با تساهل و مداراهای اخیر برخی از شرکت‌ها و نشان‌های تجاری با چراغ سبز رسانه ملی در چشم قوانین زل می زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب رسان به سلامت دعوت می کنند.

 بهفر در همین ارتباط به برگزاری جلسات مشترک با مسوولان رسانه ملی اشاره کرد و گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت ها عنوان می کنند که صحت سنجی این موضوع کار ارگان‌های بودجه ای است، اما آنچه اظهر من الشمس است اینکه "هدف نمی تواند توجیه گر وسیله باشد"؛ شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان حتماً با مولفه غذاهای مضر مماس است و حتماً تغذیه غیر سالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

وی افزود: طبیعتاً یکی از مهم‌ترین ناظران در کنار ارگان‌های دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می کنند؛ اما فرد فرد جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشند و دست از مطالبه گری به انحا مختلف بر ندارد.

سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به برخی ادعاهای نادرست در تبلیغات محصولات غذایی، تاکید کرد: در حوزه تبلیغات محصولات غذایی گاهی اوقات ادعاهای نادرست و خلاف واقع مطرح می شود که برخی از آنها اصولا موضوعیت ندارد؛ مثلا درج عنوان بدون کلسترول روی روغن های نباتی نیز از این دسته تبلیغات محسوب می‌شود؛ چرا که روغن‌های نباتی در اصل فاقد کلسترول بوده و تنها در روغن های حیوانی وجود دارد.

بهفر گفت: درج عنوان بدون افزودنی روی شیرهای استریل نیز از این دست تبلیغات است؛ چراکه شیرهای استریل نیازی به افزودنی یا نگهدارنده ندارند، چون داخل آن میکروبی وجود ندارد.

وی افزود: به هر حال بسیاری از اسنک‌ها، روغن ها، انواع سُس، آب‌میوه ها و نوشیدنی هایی که به طور مستقیم یا غیر مستقیم، محصول یا شرکت و برند را تبلیغ می کنند غیر قانونی هستند و نباید در رسانه ملی یا هر رسانه دیگر تبلیغات داشته باشد.

بهفر گفت: یکی از موضوعاتی که در تبلیغات کالاهای آسیب رسان وجود دارد و برخی آن را به عنوان یک چالش به حساب می‌آورند، کلی بودن دستورالعمل تبلیغات است که شاید بهتر باشد ارگان های مرتبط با این موضوع دستورالعمل را با شاخص های کمی قابل سنجش و اندازه گیری، به روزرسانی نموده و دستورالعمل جدید را با جدیت عملیاتی کنند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: شورای سیاست‌گذاری سلامت صدا و سیما هم به عنوان فصل مشترکی در پیشبرد اهداف سلامت محور، می تواند در احیای اجرای قانون منع تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت در رسانه ملی نقش ایفا کند و ما هم آمادگی داریم تمامی امکانات خود در جهت اشاعه فرهنگ سلامت را در اختیار نهاد مهم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی کشور قرار دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • فعال شدن مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت
  • مراکز خرید محصولات کشاورزی در استان گلستان از ۱۵ اردیبهشت فعال می‌شود
  • جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها / تبلیغ کالاهای آسیب‌رسان سلامت؛ ممنوع
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • حضور ۸واحد تولیدی از قزوین در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ممنوعیت نقل و انتقال واحدهای طرح نهصمت ملی مسکن 
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲