Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد محبی گفت: مصرف بنزین در روزهای کرونایی در سیستان وبلوچستان 53 درصد کاهش پیدا کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد محبی، دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان‌ و بلوچستان در گفت و گو با عصرهامون بیان کرد: در حوزه بنزین، مصرف سیستان و بلوچستان در این ایام با توجه به محدودیت های تردد 53 درصد کاهش پیدا کرده که یکی از عوامل تاثیر گذار بر این موضوع کاهش تردد خودروهای سوخت کش به سمت شهرستان های مرزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: اواخر سال گذشته، مرزهای پاکستان در کلیه مبادی رسمی توسط این کشور بسته و معابر غیررسمی نیز مسدود شد، به گونه ای که براساس گزارش هایی که از شهرستان های مرزی استان داریم، روند قاچاق سوخت بسیار کاهش پیدا کرده است و در برخی مناطق انجام نمی شود.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سیستان‌ و بلوچستان با اشاره به برخورد جدی با عاملان قاچاق سوخت اضافه کرد: امسال تردد قاچاقچیان سوخت در محورهای استان محدود بوده اما با این وجود در روند مبارزه با قاچاق خللی ایجاد نشده است.

محبی با تاکید بر این که پاکستان اجازه ورود سوخت قاچاق را نمی دهد افزود: با توجه به کمبود تقاضا در کشور همسایه، در این ایام به جز چند معبر جزئی در سرباز و مرز دریایی آن هم به صورت محدود قاچاق سوخت در استان گزارش نشده است، البته بالغ بر 80 درصد سوخت قاچاق ارسالی از سیستان و بلوچستان به پاکستان، از خارج استان وارد می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قاچاق سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۰۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها

آفتاب‌‌نیوز :

با افزایش سوخت و ساز بدن، روند لاغری نیز تسریع می‌شود. در سال‌های اخیر مشخص شده است که برخی از نوشیدنی‌ها تاثیر زیادی در کاهش وزن دارند. اگر این نوشیدنی‌ها را در زمان شب مصرف کنید، همزمان تاثیر فوق‌العاده‌ای در بهبود خواب شما دارند. نوشیدنی‌هایی که فاقد کافئین هستند، علاوه بر کیفیت خواب، باعث افزایش سوخت و ساز بدن و عضله‌سازی هم می‌شوند. در ادامه به معرفی چندین روش لاغری با نوشیدنی می‌پردازیم.

 شیر یک نوشیدنی مقوی برای قبل از خواب: این کار در روز بعد اشتهای شما را کاهش می‌دهد.

 کاهش وزن با نوشیدنی آب انگور: اگر قبل از خواب ۱۰۰ گرم آب انگور خالص را بنوشید، باعث چربی سوزی در بدن می‌شود. 

 مصرف دمنوش بابونه در زمان شب: دمنوش بابونه چربی‌های اضافه بدن را می‌سوزاند تا گرمای بدن را تأمین کند. همچنین دمنوش بابونه باعث کاهش قند خون بدن نیز می‌شود. 

 کفیر یک نوشیدنی بی‌نظیر برای لاغری: نوشیدن یک لیوان کفیر قبل از خواب، باعث بهبود کیفیت خواب می‌شود. از سوی دیگر به روند لاغری نیز کمک می‌کند.

 آب یک نوشیدنی سالم برای لاغری: نوشیدن ۷ لیوان آب در طی شبانه‌روز برای سلامت بدن ضرورت دارد. با نوشیدن آب، روند لاغری در شما تسریع می‌شود. زیرا آب قدرت فوق‌العاده‌ای در چربی‌سوزی دارد.

 لاغری با نوشیدنی آب کرفس: نوشیدنی آب کرفس به سوخت و ساز بدن کمک می‌کند. در زمان خواب متابولیسم بدن افزایش می‌یابد که در روند لاغری تاثیر زیادی دارد. 

 ترکیب سرکه سیب و عسل: برای درست کردن این نوشیدنی، دو قاشق غذاخوری سرکه سیب را با یک قاشق عسل و یک فنجان آب ترکیب کنید. اگر این نوشیدنی را قبل از شام میل کنید، باعث سلامت روده‌ها و کارکرد بهتر سیستم گوارش می‌شود. سرکه سیب در طی شب افزایش سوخت و ساز بدن را به همراه دارد. از سوی دیگر میزان اشتهای شما را در روز بعد کاهش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • معمای بنزین در ایران
  • کشف مواد افیونی در مرز‌های جنوبی سیستان و بلوچستان