Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@08:57:01 GMT

افزایش اقدامات پیشگیرانه کرونا در کره شمالی

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۷۰۳۹۹

در کره شمالی که تا کنون موردی از ابتلا به ویروس کرونا گزارش نشده است، دولت اقدامات پیشگیرانه در سطح ملی را افزایش خواهد داد.

اخبار بین المل-در کره جنوبی نیز گفته می‌شود تست کرونای برخی افراد بهبود یافته، بدون تماس با فردی آلوده، مجدداً مثبت شده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، خبرگزاری رسمی کره شمالی روز یکشنبه اعلام کرد ویروس کرونا موانعی را بر سر راه فعالیت‌های اقتصادی قرار داده است اما «اقدامات اضطراری محکم و سطح بالایی جهت مقابله با شیوع» این بیماری اتخاذ کرده است تا ثبات اوضاع را حفظ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خبرگزاری در ادامه گفت، دفتر سیاسی کمیته مرکزی حزب حاکم «کارگران کره» لایحه‌ای را جهت «اقدامات سراسری بیشتر» جهت محافظت از جان مردم و جلوگیری از همه‌گیری ویروس کرونا به مجلس این کشور تحویل داده است.

همچنین «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی، «کیم یو جونگ» خواهر خود را به‌عنوان یکی از اعضای دفتر سیاسی حزب منصوب کرد.

کیم از نحوه برگزاری رزمایش نظامی اخیر این کشور ابراز خرسندی کرد و گفت همچنان توان نظامی کره شمالی باید تقویت شود.

پیش‌تر رویترز به نقل از یک مقام کره شمالی نوشته بود، حدود پانصد فرد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در این کشور قرنطینه شده‌اند.

از سوی دیگر سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد در حال رسیدگی به گزارشی از کره جنوبی است که در آن اعلام شده برخی افراد بهبود یافته از بیماری «کووید-۱۹» مجدداً به آن مبتلا شده‌اند.

مقامات کره جنوبی روز جمعه اعلام کرده بودند ۹۱ بیمار بهبود یافته که تست کرونای آن‌ها منفی شده بود، مجدداً به این بیماری مبتلا شده‌اند.

«جئونگ ایون کیونگ» رئیس مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها در کره جنوبی در نشستی خبری گفت به نظر می‌رسد ویروس کرونا در افراد ذکر شده «بازفعال» شده باشد تا اینکه آن‌ها مجدداً از طرف فرد دیگری آلوده شده باشند.

به گفته دفتر سازمان بهداشت جهانی در ژنو، شروع علائم بیماری کووید-۱۹ تا بهبودی فرد بیمار دو هفته طول می‌کشد. پیش از ترخیص بیمار بهبود یافته باید دو تست کرونا به فاصله ۲۴ ساعت انجام شود و در صورتی که نتیجه هر دو تست منفی بود، آن فرد مرخص شود.

این دفتر افزود: «می‌دانیم که در برخی بیماران، پس از بهبودی کلینیکی نتیجه تست PCR مثبت می‌شود، اما نیاز به جمع‌آوری نظام‌مند نمونه از بیماران بهبود یافته هستیم تا بهتر بفهمیم این افراد تا چه زمانی ویروس زنده را از خود منتشر می‌کنند».

همچنین افزود: «از آن‌جا که کووید-۱۹ یک بیماری جدید است، باید داده‌های اپیدمی‌شناختی بیشتری درباره انتشار ویروس آن کسب کنیم».

در کره جنوبی، روند کاهش ابتلا به ویروس کرونا در این کشور همچنان ادامه دارد. طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری کره جنوبی، طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۲ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده  است.

با احتساب مبتلایان تازه در کره جنوبی، شمار کل مبتلایان در این کشور به ۱۰۵۱۲ نفر افزایش یافته است و از این میزان ۷۳۶۸ نفر درمان شده‌اند.

طبق آمار رسمی کره جنوبی، با فوت سه نفر در شبانه روز گذشته، شمار کل جان‌باختگان ویروس کرونا در این کشور ۲۱۴ نفر شده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کره شمالی ویروس کرونا دولت سازمان بهداشت جهانی کره جنوبی کره شمالی ویروس ویروس کرونا در این کشور ابتلا به ویروس کرونا کره جنوبی بهبود یافته کره شمالی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۰۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید

پژوهشگران می‌گویند سطوح بالاتر کربن دی اکسید (CO۲) به این معنی است که ویروس‌ها طول عمر بیشتری خواهند داشت و افراد بیشتری را آلوده می‌کنند، بنابراین باز کردن پنجره می‌تواند یک راه موثر برای کم کردن ویروس‌های معلق در هوا باشد.

کربن دی اکسید یک عمل کلیدی برای بیشتر زنده ماندن ویروس‌های معلق در هوا و در نتیجه احتمال انتشار بیشتر آنهاست؛ بنابراین باز کردن پنجره می‌تواند یک راه علمی برای جلوگیری از انتشار ویروس‌های تنفسی نسبت به آنچه که در ابتدا پیش‌بینی شده بود، باشد.

به نقل از ان‌ای، با ظهور کووید-۱۹، جهان یاد گرفت که بودن در فضای نزدیک با فرد یا افراد دیگر چگونه می‌تواند خطر ابتلا به این ویروس را افزایش دهد.

اکنون تحقیقات جدید به رهبری پژوهشگران دانشگاه بریستول در بریتانیا یک پاسخی به این پرسش داده است که چگونه و چرا ویروس‌های تنفسی موجود در هوا برای مدت طولانی‌تری در فضا‌های بسته باقی می‌مانند. آنها می‌گویند پای کربن دی اکسید در میان است.

آلن هادرل، سرپرست و نویسنده ارشد این مطالعه و محقق ارشد علوم هواپخش در دانشکده شیمی دانشگاه بریستول می‌گوید: ما می‌دانستیم که ویروس عامل کووید-۱۹ موسوم به SARS-CoV-۲ مانند سایر ویروس‌ها، از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم، پخش می‌شود، اما این مطالعه نشان‌دهنده پیشرفت بزرگی در درک ما از این است که دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد و مهم‌تر اینکه چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.

کربن دی اکسید (CO۲) یک شاخص خوب برای سنجش تهویه در یک فضای داخلی است. تعداد افراد در یک اتاق بر غلظت CO۲ تأثیر می‌گذارد و از آنجایی که هم کربن دی اکسید و هم ویروس‌های تنفسی دیگر در هوای بازدمی وجود دارند، منطقی است که از غلظت CO۲ به عنوان شاخصی برای خطر انتقال ویروس استفاده شود.

در اینجا ما باید کمی عمیق‌تر به بررسی تنفس بپردازیم. PH بالای (قلیایی) بازدم ناشی از ترشحات تنفسی است که از آن منشاء می‌گیرد. به عنوان مثال، بزاق و مایع ریه حاوی سطوح بالایی از بی‌کربنات قلیایی هستند. pH قطرات خارج شده در تنفس با تبخیر بی‌کربنات به گاز CO۲ تغییر می‌کند، اما تحت تأثیر عواملی مانند رطوبت نسبی، اندازه قطرات و غلظت CO۲ در محیط قرار می‌گیرد.

از آنجایی که تصور می‌شود PH محرک عفونت‌پذیری ویروس‌های معلق در هوا باشد، پژوهشگران بررسی می‌کنند که آیا غلظت CO۲ محیط بر پایداری ویروس‌های موجود در هوا (هوا پایداری) و خطر انتقال آنها تأثیر می‌گذارد یا خیر.

در شرایط همه‌گیری کووید-۱۹ از مانیتور‌های سنجش CO۲ برای تخمین تهویه ساختمان استفاده شد. هوای معمولی خارج از منزل حاوی حدود ۴۰۰ قسمت در میلیون (ppm) کربن دی اکسید است. در فضا‌های داخلی معمولی و دارای تهویه مناسب، غلظت بین ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ ppm است. در فضا‌های دارای تهویه ضعیف، غلظت CO۲ می‌تواند از ۲۰۰۰ ppm بیشتر شود و در محیط‌های شلوغ‌تر از ۵۰۰۰ ppm بالاتر رود.

پژوهشگران با تغییر غلظت CO۲ در هوا بین ۴۰۰ ppm و ۶۵۰۰ ppm، ارتباط بین غلظت CO۲ و مدت زمانی که ویروس‌های موجود در هوا عفونی می‌مانند را تأیید کردند.

در مقایسه با CO۲ معمولی جو که حدود ۵۰۰ ppm است، افزایش متوسط در CO۲ از ۴۰۰ ppm به ۸۰۰ ppm در محدوده یک اتاق با تهویه خوب منجر به افزایش قابل توجهی در هواپایداری ویروس برای همه سویه‌های ویروس SARS-CoV-۲ از جمله دلتا، بتا و اومیکرون پس از دو دقیقه شد. ضمن اینکه تفاوتی در میزان عفونت و سرایت‌پذیری بین ۸۰۰ و ۶۵۰۰ ppm مشاهده نشد.

افزایش غلظت CO۲ عمیقاً بر سرایت‌پذیری SARS-CoV-۲ در طول زمان تأثیر گذاشت. در مقایسه با هوای معمولی، زمانی که غلظت کربن دی اکسید ۳۰۰۰ ppm بود (مشابه غلظت یک اتاق شلوغ) ویروس‌ها پس از ۴۰ دقیقه تقریباً ۱۰ برابر بیشتر عفونی باقی ماندند.

هادرل می‌گوید: این رابطه روشن می‌کند که چرا رویداد‌های اَبَرپخش‌کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند. PH بالای قطرات بازدمی حاوی ویروس SARS-CoV-۲ احتمالاً عامل اصلی عفونت است. CO۲ هنگامی که با قطرات برهمکنش می‌کند مانند یک اسید عمل می‌کند. این باعث می‌شود که pH قطرات کمتر قلیایی شود و در نتیجه ویروس درون آنها با سرعت کمتری غیرفعال شود.

خوشبختانه توصیه پژوهشگران برای کاهش عفونت ویروسی یک توصیه ساده است.

هادرل می‌گوید: به همین دلیل است که باز کردن یک پنجره یک استراتژی کاهش موثر است، زیرا هم از نظر فیزیکی ویروس را از اتاق خارج می‌کند و هم باعث می‌شود قطرات هواپخش برای ویروس سمی‌تر شوند.

با توجه به تمرکز جهانی بر کاهش CO۲ جو که دانشمندان اقلیم پیش‌بینی می‌کنند در دهه‌های آینده به بیش از ۵۵۰ ppm افزایش یابد، پژوهشگران می‌گویند یافته‌های آنها پیامد‌های گسترده‌تری دارد.

هادرل می‌گوید: بنابراین، این یافته‌ها پیامد‌های گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.

وی افزود: داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو می‌تواند با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.

این مطالعه در مجله Nature Communications منتشر شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • ادعای کره جنوبی درباره ارتباط کره شمالی و جنبش حماس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت