Web Analytics Made Easy - Statcounter

تارنمای این روزنامه امروز (یکشنبه ۲۴ فروردین) در گزارشی اختصاصی مدعی شده در این آزمایشگاه روی خفاش‌ها آزمایش‌هایی انجام می‌شد. گفته می‌شود خفاش‌ها منشأ نخستین ویروس کرونا هستند.

به نوشته دیلی میل، موسسه ملی بهداشت آمریکا که از سازمان‌های دولتی این کشور به شمار می‌رود کمک هزینه‌ای به مبلغ ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار به موسسه ویروس شناسی ووهان اعطا کرده و واشنگتن در دهه گذشته هزینه پژوهش در مورد سرایت ویروس کرونا را در این موسسه تامین کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موسسه اکنون در مرکز توجهات قرار داشته و شایع شده که کانون اصلی شیوع ویروس کرونا در شهر ووهان بوده است.

براساس گزارش دیلی میل، خفاش‌های آزمایش شده یک هزار و ۶۰۰ کیلومتر دورتر در استان یونان چین به دام افتادند و ریشه یابی ژنوم ویروس کرونا به خفاش‌های غارهای این استان می‌رسد.

گفته می‌شود مرکز کنترل بیماری‌های ووهان دیگر موسسه‌ای است که برای بررسی سرایت ویروس کرونا، آزمایش‌هایی روی خفاش‌ها و دیگر جانوران انجام داده است.

ووهان شهری بود که نخستین موارد شیوع ویروس کرونا را اعلام کرد و در همان روزهای اول از میان ۶ هزار مبتلا به این ویروس، ۱۳۰ نفر جانشان را از دست دادند و بعدها شمار مبتلایان از مرز ۸۰ هزار نفر و شمار جان باختگان از ۳ هزار نفر تجاوز کرد.

همان زمان بود که واشنگتن تایمز نوشت، ویروس کرونای جدید از آزمایشگاه دولتی به نام موسسه ویروس شناسی ووهان در استان هوبی شایع شده و اینکه احتمالا برای تحقیقات نظامی در آن آزمایشگاه کارهایی انجام می‌شده است.

البته رسانه آمریکایی این ادعای خود را که بعدها جزو نظریات توطئه قلمداد شد براساس یک منبع اطلاعاتی اعلام کرده بود. رسانه غربی برای طرح ادعایش به اظهارات «دانی شوهام» افسر پیشین اطلاعاتی اسرائیل که کارشناس جنگ افزارهای میکروبی بود، استناد کرده بود.

او بود که به تایمز گفت: برخی از آزمایشگاه‌ها در این موسسه در ووهان چین روی سلاح‌های میکروبی برای این کشور تحقیق می‌کنند. شوهام اسرائیلی البته هرگز نتوانست چنین ادعایی را علیه چین اثبات کند و بسیاری از محافل رسانه‌ای و کشورهای دیگر نیز به تدریج به این نتیجه رسیدند که چنین اظهاراتی خلاف واقع است.

سازمان بهداشت جهانی تاکید می‌کند کرونا یک سلاح میکروبی نیست و از حیوان به انسان منتقل شده و پیش بینی می‌شود این ویروس از خفاش به انسان و یا از خفاش به مورچه خوارها و سپس از آنها به انسان منتقل شده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر انگلیس کرونا شیوع ویروس کرونا آمریکا شهر ووهان سازمان بهداشت جهانی ویروس کرونا خفاش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۱۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی مخاطبان اسناد بی‌بی‌سی درباره قتل نیکا شاکرمی و تجاوز به او را مسخره کردند+ تصاویر | واکنش رسانه انگلیسی

به گزارش همشهری آنلاین، صبح دیروز بی‌بی‌سی مدعی شد به اسناد فوق‌محرمانه‌ای درباره خانم نیکا شاکرمی دست پیدا کرده است؛ این شبکه در ابتدا اعلام نکرده بود که اسناد باسازی شده است و خبر منتشره به نحوی بود که گویا خودِ اسناد را در معرض دید عموم قرار داده است! اسنادی که با ادعاهای پرطمطراقی مثل «اختصاصی» و «فوق‌محرمانه»! منتشر می‌شد.

از همان ابتدای انتشار این اسناد، کاربران بسیاری با کمی بررسی آنها، به بی‌بی‌سی یادآوری کردند که حتی فونت نوشته‌های این سند هم کاملاً آشکارا ساختگی و غیرواقعی است و با فونتهایی که در ایران و در مکاتبات استفاده می‌شود تفاوت دارد.

بدون تاریخ و بدون شماره بودن سندی، آنهم فوق‌محرمانه، یکی دیگر از نشانه‌های جعلی بودن این اسناد بود. ضمن اینکه بی‌بی‌سی تلاش بسیاری کرده بود تا از طریق فوتوشاپ، برخی خط‌های این سند ادعایی را کم‌رنگ کند که مثلاً موضوع اسکن‌بودن آنها را تداعی کند، اما حتی همین فوتوشاپهای مبتدی هم از دید کاربران دور نماند.

پس از چند ساعت تمسخر این اسناد توسط تعداد زیادی از کاربران فضای مجازی، بی‌بی‌سی نهایتاً نوشت که اسناد را خودش بازسازی کرده است!

و البته این نکته باز هم با تمسخر مضاعف روبرو شد؛ چه آنکه همچنانکه بسیاری نوشته‌اند، اگر قرار باشد چنین ادعایی را باور کنیم، به نحو بسیار ساده‌ای هر کسی می‌تواند اسنادی را با فوتوشاپ، و البته حرفه‌ای‌تر از بی‌بی‌سی، جعل کند و بگوید که برای حفظ امنیت افرادی که اسناد را به دستش رسانده‌اند آنها را بازسازی کرده است!

کد خبر 848576 منبع: تسنیم برچسب‌ها تلویزیون بی بی سی خبر ویژه

دیگر خبرها

  • یک سوال از بی بی سی ؛ چگونه نیکا بعد از تعرض و قتل، با مادرش تماس گرفت! | رسانه انگلیسی از جنازه نیکا شاکرمی چه می‌خواهد؟
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • وقتی مخاطبان اسناد بی‌بی‌سی درباره قتل نیکا شاکرمی و تجاوز به او را مسخره کردند+ تصاویر | واکنش رسانه انگلیسی
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • جاده دو طرفه ایران و روسیه به روایت رسانه انگلیسی
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است