Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، شرکت‌های دانش‌بنیان توانسته‌اند نقش مهمی را در عرصه تولید محصولات استراتژیک ایفا کنند.

دکتر رضا قنبری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص اقداماتی که پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان استان در مورد ویروس کرونا انجام داده‌اند، اظهار کرد: اقداماتی که ما در این رابطه انجام دادیم و بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان توانستند نقش مهمی را در این زمان کم برای کشور ایفا کنند این بود که محصولات خود را تغییر و بعضی دیگر نیز ساخت آن محصول را توسعه دادند که این محصولات بسیار استراتژیک هستند، مانند دستگاه تنفس مصنوعی که یکی از شرکت‌های پارک توانست به یکباره بازار روزانه تولید را 6 برابر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان دیگری هم وجود داشتند که در ساخت بیمارستان صحرایی، کار بر روی تست کرونا و دیگر موارد را انجام دادند. نکته مهم دیگری که در بعضی از این شرکت‌ها وجود دارد این است که محصولاتی را تولید می‌کردند، اما احتیاج به کمک داشتند تا به زنجیره تأمین و توسعه بازار به عنوان معرفی محصول اقدام کنند که با مکاتبات صورت گرفته، مفید و فایده داشته باشد در نتیجه اکوسیستم پارک توانست در خصوص بحث کرونا اقداماتی از این قبیل انجام دهد.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی تصریح کرد: اصلی‌ترین اقدامی که پارک علم و فناوری در خصوص کرونا انجام داده این بود که بتوانیم به رشد کسب و کارها کمک کنیم و شاید با شرایط بحرانی که کرونا برای اقتصاد کشور و بالطبع استان به وجود آورده، این شرایط را پیچیده کرده است. شاید در بیشتر مواقع رشد به مفهوم حفظ به کار برود و اگر ما بتوانیم کسب و کارهای آسیب دیده را حفظ کنیم، در واقع  کار بزرگی انجام داده‌ایم.

وی عنوان کرد: بعضی از کسب و کارهایی که در اکوسیستم پارک وجود دارند، در بحث کرونا رشد بسیار زیادی کردند، بازار داشتند و آن را توسعه داده‌اند اما برای دیگر کسب‌وکارها مشکلاتی به وجود آمده و ما در این راستا دو کار جدی انجام دادیم. با استفاده از شبکه پارک، آسیبی که به شرکت‌ها در زمینه حمل‌ونقل محصولات، وارد  شده را به حداقل رساندیم.

مهمترین هدف پارک علم و فناوری، حفظ نیروی نخبه شاغل در شرکت‌های دانش‌بنیان است 

قنبری خاطرنشان کرد: مشکل دیگری که برای شرکت‌ها به وجود می‌آید، تحویل و معوقات بعضی از محصولات است که دچار مشکل شده  و با انجام اقدامات و پیگیری‌هایی در این زمینه، توانستیم کاری کنیم تا شرکت بتواند محصول خود را به موقع تحویل دهد. همچنین با استفاده از اکوسیستم انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان، بتوانیم بعضی از موارد را در سطح کشور و استان پیگیری کنیم که بیشتر موضوعات حفظ نیروی نخبه شاغل در شرکت‌های دانش‌بنیان بود که مهمترین هدف به شمار می‌رود.

وی اضافه کرد: برای رفع مشکلات شرکت‌ها مواردی مانند استفاده از شرایط اضطراری وجود داردکه نامه‌هایی تنظیم شده و برای اینکه استفاده از معوقات با مطالبات شرکت‌ها به نوعی متعادل شود، از صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست‌هایی داشتیم و سرفصل‌بندی کردیم تا از طریق وزارت علوم و معاونت ریاست جمهوری آن‌ها را پیگیری کنیم تا صندوق بتواند قوانین خود را هماهنگ کند.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی بیان کرد: از جمله فعالیت‌هایی که پارک علم و فناوری در موضوع کرونا انجام داده است، اجاره‌هایی که شرکت‌ها پرداخت می‌کنند را معوق کردیم، حتی تسهیلات و وام‌هایی که از منابع پارک دریافت کرده بودند، این نفوذ را داریم که مطرح کنیم تا چه زمانی پرداخت شود و بازپرداخت‌ها را به تعویق بیاندازیم. همچنین شرکت‌ها را دسته‌بندی کردیم تا بررسی کنیم کدام یک از شرکت‌ها در بحران کرونا سود بردند یا متضرر شدند تا بنا به وسع پارک بسته‌های حمایتی را برای این‌ شرکت‌ها در نظر بگیریم و امیدوارم برای آن‌ها مفید واقع شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی پارك علم و فناوري کروناویروس شرکت های دانش بنیان پارک علم و فناوری خراسان رضوی انجام داده شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۱۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستور کار قرار دارد

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک گفت: طرح محله محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستورکار قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، پیمان عین القضاتی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شورا در این دوره نگاه ویژه به توسعه نشاط اجتماعی و ایجاد بستر مناسب دارد و در این راستا اقدامات لازم انجام شده است.

وی با بیان اینکه ساخت پارک‌های تخصصی و ورزشی یکی از رویکردهای اصلی شورای ششم است، افزود: ساخت نخستین پارک شطرنج با بیش از ۲۷ میز شطرنج تخصصی انجام شده که این پارک آماده بهره‌برداری است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک گفت: طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله دستور کار قرار دارد.

عین‌القضاتی با بیان اینکه تکمیل طرح گردشگری ۱۶۰ هکتاری نور الشهدا از پروژه‌های تفریحی گردشگری بزرگ در کشور محسوب می‌شود، گفت: این طرح از جمله طرح‌هایی است که سال‌ها پیگیری ناموفق داشته اما در این دوره شورای شهر در حال انجام است.

وی ایجاد و راه‌اندازی یک‌هزار و ۱۶۰ متر مربع تله‌سیژ، در نظر گرفتن انتهای مسیر تله‌سیژ به عنوان بام اراک و ایجاد ۴۳۰ متر خط بازی زیپ لاین را از جمله اقدامات در نظر گرفته شده برای منطقه گردشگری برشمرد و اظهار کرد: احداث پارک ویژه دوچرخه سواری، پارک ویژه زمین ساحلی و فوتبال ساحلی و راه‌اندازی اولین زورخانه با استانداردهای ملی و ایجاد پنج زمین بازی در نور الشهدا از اقدامات ورزشی تفریحی این دوره شورا است که هم اینک در حال اجراست.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک اضافه کرد: از جمله برنامه‌های شورا در این دوره در راستای توجه به مناطق کم برخوردار تأسیس زمین‌های چمن مصنوعی است که در دستورکار قرار دارد و امسال در کوی سجادیه، کوی ابوالفضل، شهرک اندیشه و کوی هجرت انجام می‌شود.

کد خبر 749846

دیگر خبرها

  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • طرح محله‌محوری مسجد بنیان در ۵۵ محله در دستور کار قرار دارد
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان