Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه دو اصفهان توضیحاتی را در خصوص دفن اموات در امامزادگان در بحران کرونا توضیحاتی را ارائه داد.

روح‌الله بیدرام در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در راستای پیشگیری از شیوع کرونا دفن متوفیان مبتلا به این ویروس باید طبق پروتکل‌های بهداشتی نظیر انتقال با کاور، عدم باز کردن آن، عدم تحویل به خانواده متوفی، خطر انتقال بیماری به واسطه ارتباط بازماندگان با جسد متوفیان و دفن میت در عمق سه متری با نظارت مسئولان بهداشتی باید انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از آنجایی که اغلب امامزادگان اصفهان در بافت شهری قرار دارند و فاقد امکانات و شرایط لازم برای دفن فوت شدگان ناشی از بیماری کرونا هستند، امکان دفن اموات را نداریم، افزود: طبق نامه شماره ۱۲۵۲۴۳۳ مورخ ۱۷ اسفند ۹۸ سازمان اوقاف و امور خیریه خطاب به همه ادارات استانی هر گونه دفن میت در این ایام در امامزادگان تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه دو اصفهان با بیان اینکه نامه ابلاغی سازمان اوقاف و امور خیریه به ادارات شهرستان‌ها و همچنین هیئت امنای امامزادگان ابلاغ شده است، ادامه داد: اما باید توجه داشت که در این ایام خانواده برخی از متوفیان هیئت امنای بقاع متبرکه را تحت فشار قرار داده تا نسبت به دفن میت خود اقدام کنند.

وی با بیان اینکه بیشترین دفن میت در اصفهان در امامزادگان ناحیه دو اصفهان انجام می‌شود و هیئت امنای این امامزادگان در طول سال تحت فشار خانواده فوت شدگان قرار دارند، تصریح کرد: باید توجه داشت که در بحران کرونا ضمن احترام به میت و رعایت حال خانواده متوفی نسبت به توجیه آنها اقدام می‌کنیم حتی اگر از افراد ذی نفوذ و دارای شخصیت‌های حقوقی و حقیقی خاص باشند و در این زمینه هیچ فرقی بین شهروندان وجود نخواهد داشت.

بیدرام تاکید کرد: همه شهروندان توجه داشته باشند که مسئولان اداره اوقاف هیچ کوتاهی در تامین سلامت شهروندان نخواهد داشت و از خانواده متوفیان ناشی از بیماری کرونا درخواست داریم نسبت به سلامت مردم و پیشگیری از شیوع کرونا توجه داشته باشند و در قطعه‌ای که در باغ رضوان برای دفن اموات ناشی از این بیماری تدارک دیده شده است، مراجعه کنند.

کد خبر 418473

منبع: ایمنا

کلیدواژه: امام زاده دفن اموات ستاد مدیریت بحران کرونا مرگ و مير اوقاف و امور خيريه اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اوقاف و امور خیریه دفن اموات دفن میت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۱۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام

الهام جم زاده معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان ایلام اظهار کرد: بیماری آبله گوسفندی یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها در گوسفندان به شمار می‌آید در صورتی که این بیماری به موقع درمان نشود می‌تواند خیلی ساده کل گله را درگیر کند.

وی ادامه داد و گفت: آبله در گوسفندان یک بیماری پوستی می‌باشد که خود را با ضایعات سرتاسری در تمام بدن گوسفندان نشان می‌دهد. این بیماری گوسفند و بز را مبتلا می‌کند و گزارشاتی از وقوع انسانی آن نیز وجود دارد.

جم زاده با توجه به اینکه وجود انواع بیماری در گوسفندان همیشه باعث خسارات زیادی به دامداران می‌شود، گفت: اداره کل دامپزشکی استان ایلام براساس ابلاغ سازمان دامپزشکی کشور و به منظور کنترل و پیشگیری از بروز بیماری آبله و حفظ سرمایه دامی استان همزمان با کل کشور در سال ۱۴۰۲ واکسیناسیون آبله را در سطح استان با هدف پوشش کامل جمعیت دامی مورد انتظار بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نوبت سر انجام داده است.

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در سال ۱۴۰۱ ما ۳۸ کانون بیماری آبله داشته‌ایم خوشبختانه واکسیناسیون گسترده و مانیتورینگ دقیق سبب کاهش تعداد کانون بیماری به ۶کانون در سال ۱۴۰۲ شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • توضیحات وزیر بهداشت درمورد رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال
  • توضیحات دادستان قوچان در خصوص انفجار منزل مسکونی
  • فیلم/توضیحات دادستان قوچان در خصوص انفجار منزل مسکونی در قوچان
  • توضیحات دادستان قوچان در خصوص انفجار منزل مسکونی در قوچان
  • وجه تسمیه شهر «نائین» چیست؟
  • پرخطرترین شغل ها برای کارگران
  • بیماری‌های مُخِل سلامت کارگران
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان