Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@08:49:29 GMT

سیاست گذاری برای تحقق جهش تولید و رفع کسری نیاز بازار

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۷۲۱۴۱

سیاست گذاری برای تحقق جهش تولید و رفع کسری نیاز بازار

وزارت صمت طی بخشنامه ای اقدامات انجام شده برای تأمین کالاهای اساسی در نوروز۹۹ و ماه های آینده با هدف حفظ آرامش بازار را تشریح کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجموعه اقدامات صورت گرفته برای استمرار آرامش بازار برای کالاهای اساسی و ضروری نوروز و فروردین سال 99 و ماه های آتی به شرح ذیل است:

اقدامات انجام شده برای تأمین کالا

1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاست گذاری تحقق تولید داخل و رفع کسری نیاز بازار: با عنایت به نیاز سالانه کشور به 16 قلم کالای اساسی و ضروری منجر به تأمین کالا بیش از نیاز و عرضه بیش از تقاضا شده است. 

2. آگاهی رساندن به موقع برای ضرورت استمرار فراوانی کالا: با توجه به وقفه کوتاه ایجاد شده در پرداخت ارز کالاهای اساسی و ضروری در هفته گذشته برای تداوم آرامش بازار در شرایط فعلی، منجر به دستور صریح معاون اول محترم رئیس جمهور و بانک مرکزی برای پرداخت ارز کالاهای اساسی و ضروری گردید.

3. برقرار داشتن فعالیت های تولیدی مرتبط با کالاها و خدمات مورد نیاز مردم علی الخصوص در بخش معیشتی وخدمات ضروری.

برنامه های بخش توزیع و فروش

الف-الکترونیکی

1.ایجاد امکان ثبت نام غیرحضوری در سامانه تدارکات الکترونیک دولت(حذف هفته ای 4 هزار مراجعه بدون توقف/تعویق خدمت)

2.ایجاد امکان تمدید غیرحضوری امضای الکترونیکی(حذف هفته ای سه هزار مراجعه بدون توقف/تعویق خدمت)

3.برگزاری جشنواره بهاره مجازی با شعار همدلی مردم و اصناف(23تا29 اسفند 98)

4.برگزاری پویش خرید اینترنتی با شعار از خانه بخریم(16تا31 فروردین 99)

5.با آموزش و ترغیب اصناف به فروش کالاهای خود در اینترنت و ترغیب مردم به خرید اینترنتی، ضمن کاهش تبعات اقتصادی کرونا، تأمین کالاهای مورد نیاز مردم با ضریب سلامتی بیشتر صورت گرفت.

6.فروشگاه های اینترنتی تسهیلات ویژه مانند ثبت نام و مشاوره رایگان، ارائه غرفه اینترنتی رایگان و کاهش کارمزد را به واحدهای صنفی آفلاین(خصوصا واحدهای بیشتر آسیب دیده مانند کیف، کفش، پوشاک، آجیل و خشکبار) ارائه نمودند.

7.از مشارکت بسیج اصناف و بسیج دانشجویی برای آموزش اصناف سنتی برای تهیه عکس وکاتالوگ از کالاهای خود و درج در اینترنت استفاده شد و دانشجویان بسیجی هر شهر به واحدهای صنفی متقاضی کمک

8.دولت هیچ دخالتی در عملیات خرید و فروش و تحویل کالا ندارد بلکه صرفا نسبت به هماهنگی بین واحدهای صنفی آفلاین و فروشگاه های اینترنتی می پردازد.

9.افزایش 236 درصدی ارزش ریالی فروش اینترنتی اسفند98 در مقایسه با اسفند97.

10.مشارکت بیش از 300 فروشگاه اینترنتی در جشنواره  

11.افزایش 100 تا 200 درصدی فروش اغلب فروشگاه های اینترنتی در طول دوره جشنواره

12.ارائه مشاوره و آموزش به حدود 5 هزار واحد صنفی آفلاین وآغاز فروش اینترنتی برخی از واحدها

13.اعطای 17 جایزه 5 میلیون تومانی به مردم با قرعه کشی در برنامه زنده صداوسیما(برنامه فرمول یک در شبکه یک)

14.شرکت در ده ها برنامه تلویزیونی و رادیویی به منظور معرفی جشنواره و ترغیب مردم به خرید اینترنتی و واحدهای صنفی به فروش اینترنتی (گفتگوی ویژه خبری، پایش، صبح بخیر ایران، روی خط خبر، خیابان ایران، رادیو اقتصاد و ...)

15.تدوین، تصویب و ابلاغ دستورالعمل بهداشتی برای بسته بندی، حمل و تحویل کالا با همکاری وزارت بهداشت

16.مذاکره با پست برای ادامه فعالیت واحدهای پستی در ایام تعطیل دوره جشنواره

17.جلب مشارکت و حمایت کسب و کارهای اینترنتی برتر کشور(دیجی کالا، زنبیل، شیپور، دیوار، ایسام، کاموا)

ب_ فیزیکی

1.هماهنگی با شرکتهای پخش سراسری، منطقه ای و استانی برای ادامه توزیع مویرگی کالاها و مایحتاج عمومی

2.واگذاری انتخاب شبکه توزیع خرده فروشی عرضه کننده سهمیه کالاهای اساسی و ضروری با اولویت میادین میوه و تره بار، اتحادیه ها، فروشگاه های زنجیره ای و صنوف منتخب

3.تخصیص سهمیه ها از محل موجودی کالاهای اساسی و ضروری هر استان برای کاهش حمل و نقل و رعایت فاصله گذاری اجتماعی

4.برنامه ریزی برای افزایش سطح عرضه متناسب با افزایش سطح تقاضای کالاهای پرمصرف ایام رمضان با رعایت پروتکل های بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا(واحدهای میوه تره و بار، فروشگاه های زنجیره ای و مراکز موقت عرضه و ...) متناسب با زیرساخت ها و توانمندهای استانها.

نظارت و بازرسی

1.اجرای طرح نظارتی ویژه ایام ماه مبارک رمضان برای کنترل و رصد و نظارت بر سطح بازار کالاهای اساسی از طریق سازمان حمایت مصرف کنندگان سازمان های صنعت، معدن و تجارت  استانها، اتاق اصناف، سازمان تعزیرات حکومتی و ...

2.رصد و پایش مستمر قیمت 100 قلم کالای اساسی و ضروری و مقایسه با مقاطع مشابه سالهای اخیر و پیش نگری.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کالاهای اساسی و ضروری واحدهای صنفی تأمین کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۲۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: بازار لوازم خانگی ایران، حوزه‌ای گسترده و متنوع است که متأسفانه در کنار محصولات باکیفیت و اصلی، شاهد حضور کالاهای تقلبی و غیراصل نیز هستیم. با اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران، به بررسی ابعاد مختلف این معضل پرداخته‌ایم.

چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

هیچ آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد، زمانی می‌توان متوجه تقلبی‌بودن یک کالا شد که این کالا را به خانه می‌برید که در این صورت در ابتدای نصب یا طی زمان مصرف کالا دچار مشکل شده و خراب می‌شود. همچنین ممکن است به‌خاطر قیمت پایین کالای خریداری شده نسبت به اصل‌بودن آن دچار شک بشوید. وقتی آمار دقیقی درباره تعداد شکایات انجام‌شده بابت خرید کالای تقلبی وجود ندارد، نمی‌توان آماری درباره میزان کالای تقلبی موجود در بازار ارائه کرد.

خریدار چگونه متوجه قلابی نبودن جنس شود؟

خریدار می‌تواند به سامانه جامع گارانتی مراجعه و نام برند کالا را در این سامانه جست‌وجو کند. ابتدا سامانه، با جست‌وجوی نام برند کالا، درست یا غلط‌بودن این برند را برای مراجعه‌کننده مشخص می‌کند، در مرحله دیگر می‌توان نام شرکت گارانتی‌کننده را در سامانه جامع گارانتی جست‌وجو کرد و با این کار می‌توان از تقلبی یا اصلی‌بودن گارانتی مطلع شد. یا اینکه کلمه «معرفی کارت‌های تقلبی گارانتی» را در این سامانه جست‌وجو کند و از نام گارانتی‌های تقلبی آگاه شود. همچنین خریدار می‌تواند به سامانه شرکت تولیدکننده کالای مورد نظر خود برود و با واردکردن کد رهگیری یا کد شناسه کالا در سامانه شرکت تولیدکننده، از اصل‌بودن یا تقلبی‌بودن کالای مورد نظر خود مطلع شود.

بیشتر بخوانید:

جیبتان را در برابر تقلبی‌ ها حفظ کنید | نکات کلیدی برای خرید دلار، لپ‌ تاپ، موبایل، شیرآلات و پوشاک

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟

لوازم تقلبی کجا به فروش می‌رسند؟

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در فضای مجازی به فروش می‌رسند، زیرا خریدار در فضای مجازی کالا را اصلا نمی‌بیند تا بتواند اصل یا تقلبی‌بودن آن را بررسی کند، خریدار پول را به‌حساب فروشنده واریز کرده و کالا به خانه او فرستاده می‌شود و در این میان فرصتی برای بررسی وجود ندارد. وقتی قبل از خرید کالا را می‌بینیم و بررسی می‌کنیم باز ممکن است دچار اشتباه بشویم، حالا کالای ندیده که دیگر جای خود دارد.

حتما باید از فروشگاه فاکتور خرید گرفته شود؟

بله؛ خریداران باید دقت داشته باشند که هنگام خرید هر نوع کالای داخلی یا خارجی، مدل لوازم خانگی و شماره تولید درج‌شده روی کالا را حتما در فاکتور خرید مشاهده کنند. برای مثال از فروشنده بخواهند در فاکتور بنویسد که لباسشویی برند فلان با شماره تولید مثلا ۳۲۴۵ با این قیمت به این مشتری فروخته شد، با این نوع صدور فاکتور دیگر حتی به درج نام شرکت گارانتی‌کننده احتیاج چندانی نیست.

کد خبر 847936 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها لوازم خانگی قیمت - تنظیم بازار اقتصاد

دیگر خبرها

  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد