Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- توسلی زاده از تخریب حدود ۱۰۰ هکتار از ساخت و‌ساز‌های غیر مجاز در اراضی کشاورزی استان کرمانشاه خبر داد. تاریخ انتشار: 15:34 - 24 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۲۰۲۴

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، با تغییر کاربری غیر مجاز حدود ۱۰۰ هکتار از اراضی مرغوب کشاورزی در حوالی شهرستان کرمانشاه توسط برخی افراد سودجو و ساختن باغ و ویلا در آن ها، با حضور رئیس کل دادگستری، دادستان مرکز استان کرمانشاه، مدیران کل جهاد کشاورزی و اراضی ملی و منابع طبیعی و برخی از مسئولان ذیربط ساخت و ساز‌های غیر مجاز تخریب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


توسلی زاده، رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با بیان اینکه یکی از عناوین مجرمانه پر تکرار تغییر کاربری اراضی کشاورزی به صورت غیر مجاز است، خاطر نشان کرد: بسیاری از زمین‌های کشاورزی مرغوب با این تغییر کاربری‌های غیر مجاز تبدیل به باغ و ویلا شده اند که علاوه بر غیر قانونی بودن این عمل، اقتصاد کشاورزی نیز دچار چالش شده است.   بیشتر بخوانید: رفع تصرف و آزاد سازی بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی در خوزستان آزادسازی ۱۵ هزار و ۸۸۲ متر مربع از اراضی زراعی و باغات در طرقبه وی یادآور شد: این افراد سودجو با خرد کردن زمین‌های کشاورزی و تبدیل آن‌ها به باغ و ویلا چرخه تولیدات کشاورزی را دچار مشکل کرده اند.

توسلی زاده تاکید کرد: جدای از زیان‌های وارده به اقتصاد کشاورزی، از دیگر مضرات این کار توسعه بی رویه فضای شهری است که در این زمین‌های مرغوب به صورت غیر قانونی صورت می‌گیرد و باید با آن‌ها برخورد شود.

توسلی زاده در ادامه سخنان خود با هشدار به مسئولین مربوطه تاکید کرد: نباید اجازه داد کار به جایی کشیده شود که ما مجبور به تخریب شویم و از همین جا به اداره بازرسی استان کرمانشاه اعلام می‌کنم که با بررسی‌های لازم چنانچه هر یک از مسئولین در این خصوص کوتاهی کردند برای آن‌ها پرونده قضایی تشکیل دهند.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه به مردم نیز توصیه کرد از انجام کار‌هایی که خلاف قانون هست امتناع کرده و همواره سعی کنند بر اساس قانون و در چارچوب آن عمل کنند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اراضی ملی دادگستری دادگستری کرمانشاه اراضی ملی ساخت و ساز غیرمجاز استان کرمانشاه غیر مجاز توسلی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۲۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: طرح جهش تولید در دیمزارهای استان از کشت در ۳۰ هزار هکتار به ۶۰ هزار هکتار در استان رسیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر امروز در حاشیه همایش جهش تولید در دیمزارها، اظهار داشت: تولید گندم به عنوان گسترده‌‍ترین‌ساز و کار اقتصادی بخش کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری است.

وی با اشاره به مشارکت 40 هزار کشاورز در تولید گندم در استان، عنوان کرد: 10 هزار ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی، 12 هزار تن نهاده‌های کود شیمیایی و بیش از  15 هزار تن بذر در تولید گندم در استان استفاده می‌شود که باعث شده گسترده ترین فعالیت‌های بخش کشاورزی استان را شامل شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در دنیا بیش از 60 درصد غذای تولیدی خود را از طریق آب سبز و آب باران کشت می‌کنند، ادامه داد: این مسئله در کشور حدود 20 درصد است.

برزگر با بیان اینکه در برنامه الگوی کشت، جهش تولید در دیمزارها با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) از سال گذشته در استان شروع شد، افزود: امسال دومین سال جهش تولید در دیمزارها در استان اجرا شد.

وی با اشاره به اینکه سطح کشت از 30 هزار هکتار به 60 هزار هکتار در سال جاری در جهش تولید در دیمزارها رسید، خاطرنشان کرد: خدمات فنی و مهندسی باعث مشارکت بخش کشاورزی و کشاورزان در این طرح شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اضافه شدن 65 دستگاه کشاورزی به ناوگان ماشین‌آلات کشاورزی استان، اظهار کرد: تنوع بذری غلات دیم و تخفیفات بیمه‌ای از دیگر ثمرات این طرح در استان بود.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • اراضی محوطه ربع رشیدی بسیار مهم و حساس از نظر باستان شناسی است
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند