Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@10:38:24 GMT

بادامچیان: بودجه نویسی نیاز به تحول و بازنگری دارد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۷۳۰۲۷

بادامچیان: بودجه نویسی نیاز به تحول و بازنگری دارد

خبرگزاری فارس: اسدالله بادامچیان در پایان نشست دبیران حزب اظهار داشت: باتوجه به بیانات مهم رهبر معظم بمناسبت نیمه شعبان و شرایط کنونی جهان و نیاز جهانی به عدالت و اخلاق و مواسات، انتظار امیدی برای نجات ملت های جهان از همه مشکلات و نجات از بلای جهانی کرونا دانست که ان شاءالله با ظهور منجی، جامعه مهدوی تشکیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جامعه ای که پر از قسط و عدل توأم با معرفت الهی باشد.

وی در ادامه افزود: از همراهی و همکاری همه اقشار گوناگون ملت، به‌ویژه مجموعه درمانی کشور، تقدیر و تشکر داریم و این نمونه ای از جامعه مهدوی است که همه باهم در حل مشکلات می کوشند.

بادامچیان با تقدیر از خدمات دبیران حزب مؤتلفه در رابطه با کرونا گفت: به همه خانواده هایی که عزیزان خود را ازدست داده اند، ازجمله خانواده‌های اعضای فقید حزب مؤتلفه اسلامی تسلیت عرض می نمایم و از همه اعضاء و مسئولان مؤتلفه درخواست می کنیم که در این موقعیت حساس، خدمات خود را گسترش دهند و در یاری مردم برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی با همکاری با نهادهای خیریه و همیاری مردم برنامه ریزی و اقدام نمایند. بویژه قبل از ماه مبارک رمضان که آسودگی خاطر روزه داران تأمین گردد.

وی تأکید کرد: بحمدالله همبستگی اسلامی و ملی که در ایران برای عبور از بحران اقتصادی و معضل کرونا شاهد هستیم، حماسه ای بزرگ است که حاصل اندیشه مهدوی و تربیت مهدوی است.

بادامچیان با تجلیل از کادر درمانی کشور و مدافعین سلامت و تهیه کنندگان دارو، گروه های جهادی و سازمان های مردم نهاد و سپاه و ارتش و بسیج و نیروهای انتظامی افزود: این یکپارچگی همگانی را قدر بدانیم و آن را به همه سطوح تسری دهیم.

وی گفت: همه این جهاد و صمیمیت و خدمت باید در مشکلات اقتصادی حاصل از کرونا به کار گرفته شود و نیاز هست که قرارگاه مواسات راه اندازی شود. به ویژه به کارگران و کارکنان مؤسسات غیردولتی که درآمد محدود داشته اند یا بیکار شده اند یا مشکلات کارگاه ها و کارخانه ها و فروشندگانی که دچار مشکل شده اند، رسیدگی آبرومندانه و مکفی انجام گیرد. پیشنهاد ما تشکیل تعاونی های اسلامی محله ها با نظارت روحانیت محله است تا مانند سال 57 ، همه باهم باشیم.

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در ادامه با اشاره به پایان دوره دهم مجلس گفت: در این آخرین روزهای پایانی دوره دهم مجلس، نمایندگان آنچه می توانند در جهت مشکلات کشور گام بردارند. از منتخبین مجلس یازدهم هم درخواست می کنیم برای برنامه‌های پساکرونا تدبیر و تفکر کنند. به‌ویژه مسایل اشتغال، تعطیلی کارخانه ها و کارگاه ها و بیکار شدن ها و مشکلات صادرات و واردات و مسایل بودجه ای و ارزی کشور.

وی همچنین دررابطه با بودجه عمومی کشور تأکید کرد: بودجه نویسی نیاز به تحول و بازنگری دارد و باید از حالا در تنظیم بودجه، متناسب با وضعیت کشور اقدام کرد و برای اصلاح بودجه 99 و حتی متمم بودجه فکری کرد و حزب مؤتلفه اسلامی نیز نظرات خود را تقدیم خواهد کرد.

بادامچیان در ادامه با اشاره به سوء استفاده های کینه توزانه دشمنان اسلام و ایران و دروغ پردازی‌های رسانه‌های بیگانه از مسئله کرونا افزود: آنها جز رسوایی چیزی بدست نخواهند آورد؛ زیرا ملت ما در این 40 سال این دشمنان را شناخته و دروغ سازی های آنها را می شنوند و بی اعتنا به آنها می‌نگرند.وضعیتی در مدیریت کرونا در کشورهای دیگر از جمله آمریکا و اروپا پیش آمده، ایران اسلامی نمونه ای از همبستگی و مدیریت و همراهی دولت و ملت و همکاری مردم با یکدیگر است و این ادامه خواهد یافت.

وی درباره تحولات عراق اظهار داشت: دولتی که با اراده ملت عراق بر سر کار آید، در پی خروج نیروهای آمریکایی از عراق و قطع امید دشمنان از این کشور مهم در منطقه باشد، مسلما مورد حمایت مردم خواهد بود.

بادامچیان در پایان با طلب علو درجات برای شهید سپهبد صیاد شیرازی گفت: او نمونه ای از یک افسر رشید اسلام و وفادار به نظام و انقلاب بود و هوشمندی او در کردستان و در عملیات مرصاد، از بزرگ ترین عملیات نظامی و ویژگی های مهم آن شهید عزیز بود.

منبع: فردا

کلیدواژه: بادامچیان بودجه نویسی دبیرکل حزب موتلفه حزب مؤتلفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۳۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین

معین الدین سعیدی نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی در بازدید از مناطق سیل زده جنوب استان  گفت: در ۶ شهرستان حوزه انتخابیه بیش از ۳ هزار کیلومتر راه خاکی و بدون پل و ابنیه فنی وجود دارد که در هر بارندگی راه بیش از ۶۰۰ روستا مسدود می شود. به دلیل حجم بالای ویرانیها و گرفتاری مردم در سیل، به شدت ماشین آلات سنگین نظیر بولدزر، گریدر، لودر، کامیون و سایر ماشین‌آلات راهسازی نیاز است.

معین الدین سعیدی  افزود: اراضی و باغات حاشیه رودخانه‌ها، بندسارها و محصولات کشاورزی به طور کامل از بین رفته است نیاز فوری است تا وزرات راه، بنیاد مسکن، وزارت جهاد کشاورزی و مسوولان سایر استان‌های همجوار سیستان و بلوچستان و همچنین خیران درخواست می شود ماشین آلات مورد نیاز را اعزام و مشکلات را کمتر کنند.

وی گفت: سیل بند و دیوار و دایک‌های حفاظتی در مسیر رودخانه‌های وجود ندارد و مردم بشدت در آبگرفتگی‌ها دچار مشکل شده‌اند. تقاضا داریم تا می‌توانید به این منطقه ماشین آلات منتقل کنید تا بتوانیم برای حل مشکلات مردم گرفتار در سیلاب اقدامی بکنیم این سیل تمام شد ولی در هر بارندگی مشکلات مجددا همینهاست.

وی افزود: در منطقه سواحل مکران مخصوصا در چابهار، کنارک، زراباد، قصرقند، نیکشهر و دشتیاری به دلیل حجم خسارت‌ها باید تعداد زیادی از ماشین آلات سنگین باشد تا بتوان تا حدودی این میزان از خسارت‌ها را جبران کرد.

وی خاطر نشان کرد: من از وزیر کشور، استاندار و تمام مسئولینی که در سیل کنار مردم بودند و در منطقه حضور داشتند تشکر می‌کنم و قدردان حضورشان هستیم اما تنها با این رفت و آمدها مشکلی حل نمی‌شود و باید زیرساخت‌های لازم تامین شود.

نماینده مردم شهرستان‌های چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند، دشتیاری، زرآباد در مجلس شورای اسلامی گفت: روستاهای پایین دست سد خیرآباد در نیکشهر، مجموعه روستاهای مجتمع فضل الهی و مجتمع حمیری در قصرقند، بخش مرکزی چابهار، بخش باهوکلات و حوزه بریس جاهایی هستند که بیشترین چالش را در تامین آب دارند. مردم تانکرهای آب را ۲ تا ۳ میلیون تومان خریداری می‌کنند و باید تدبیری اندیشیده شود و عملیات اجرایی فوری انجام شود.

وی خاطر نشان کرد: حجم خرابی‌های سیل به گونه‌ای است که عزم ملی و اعتبارات ملی می‌خواهد تا بخشی از این چالش‌ها برطرف شود. در کنارک منازلی را دیدیم که هنوز آب ناشی از سیلاب در داخل آن‌ها تخلیه نشده است.

وی افزود: در بخش بیرها و بخش کهیر بسیاری از خانه‌ها تخریب شده‌اند و هنوز آب در داخل آن‌ها وجود دارد. این مسائل را نمی‌شود نادیده گرفت و باید هر چه سریع‌تر مشکلات مردم سیل زده برطرف شود.

سعیدی خاطر نشان کرد: از وزارت راه، جهاد کشاورزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، مجموعه بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، خیرین، گروه‌های مردم نهاد درخواست دارم کمکی در حوزه تامین ماشین آلات بکنند تا بتوانیم بخشی از مشکلات زیرساختی را حل کنیم.

وی افزود: من از تمامی خیرین، رسانه‌ها و کسانی که در سیل اخیر و اسفند ماه در کنار مردم بودند تشکر می‌کنم امیدواریم در این شرایط سخت هم ما را در حوزه تامین ماشین آلات یاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • مردم در مرحله دوم انتخابات به افراد اصلح و ارجح رای بدهند
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • ادعای دلارزدایی و قرارداد دلاری/کشور‌های اسلامی؛ از نشست‌های نمایشی تا اقدامات عملی/عملیات وعده صادق و تحول در تاریخ غرب آسیا
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است