Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت:پیام رسان‌ها چند نمونه برای اپلیکیشن اختصاصی آموزش و پرورش تهیه کردند، اما درخواست ما محقق نشد. ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۴ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی شرفی در مورد روند شکل‌گیری شبکه شاد گفت: پس از ماجرای شیوع کرونا و تعطیلی مدارس، وزیر آموزش‌وپرورش دستور داد به دنبال راهکاری باشیم که فرآیند آموزش ادامه داشته باشد و اتصال میان معلم و دانش‌آموز طوری برقرار شود که دانش آموزان حس کلاس واقعی در محیط مجازی را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آموزش‌وپرورش به دنبال راهکارهایی بود تا بتوان ارتباط مجازی مناسبی برای دانش آموزان با معلمان برقرار شود، بنابراین در فاز اول با پیام‌رسان‌ها به دلیل اینکه می‌توانند در فضای مجازی گروه‌هایی را ایجاد و ارتباط دانش‌آموز و مدرسه را برقرار کنند وارد مذاکره شدیم.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: آموزش‌وپرورش درخواست‌هایی داشت که این پیام‌رسان‌ها نیز تا حدودی انجام دادند، نمونه اولیه هم ساخته شد، اما پس از چند روز هنگام عملیاتی شدن کار، این پروژه به دو بخش تقسیم شد، یک بخش به اطلاعات مشخصاتی و حاکمیتی دانش آموزان مربوط می‌شد که برای شناسایی هویت دانش آموزان از طریق بانک اطلاعاتی آموزش‌وپرورش انجام شد.

در پیام رسان‌ها  ممکن بود اطلاعات نامناسب به اشتراک گذاشته شود

شرفی با اشاره به انتقادهایی که به پیام‌رسان برای استفاده در آموزش مجازی صورت گرفت، گفت: بعدازاینکه این پروژه تا حدودی پیش رفت، در حین کار انتقادات بسیاری به این پیام‌رسان‌ها وارد شد به این دلیل که به‌هرحال ماهیت این سرویس‌ها این‌گونه است که محتواها و اطلاعاتی از طرق مختلف در آن‌ها به اشتراک گذاشته می‌شود که ممکن است برای دانش آموزان و خانواده‌ها مناسب نباشدو به‌هرحال این محتواها جزیی از ماهیت این پیام‌رسان‌ها بود و نمی‌توانستیم این موضوع را نادیده بگیریم.

پاسخ به 43 سوال مدیران، معلمان و دانش‌آموزان درباره شبکه "شاد"چرا 5 پیام‌رسان از "شاد" حذف شدند؟گزارش/ معلمان از آموزش مجازی دانش آموزان و ناسازگاری "اینترنت" کشور میگویند!

در استفاده از پیام‌رسان‌ها اختیار مهم است 

وی بابیان اینکه با پیام‌رسان‌ها در این زمینه صحبت و قرار شد برای رفع این مشکل اپلیکیشن آموزش‌وپرورش مورد استفاده قرار گیرد تا اطمینان حاصل شود که این محیط آموزشی امن است، گفت: مسئله اینجا بود که در بحث پیام‌رسان‌ها یک اختیار وجود دارد و هر کس مختار است که از این پیام‌رسان‌ها استفاده کند یا نه و همچنین استفاده از محتواهای این پیام‌رسان‌ها نیز به عهده شخص است.

افزایش کیفیت و محیط ایزوله دو خواسته از پیام‌رسان‌ها

رئیس مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات با اشاره به مأموریت حاکمیتی آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این نرم‌افزار قرار است از سوی آموزش‌وپرورش به خانواده‌ها توصیه شود بنابراین ضرورت داشت به دلیل مأموریت حاکمیتی آموزش‌وپرورش محیطی کاملاً امن، ایزوله و مستقلی ایجاد شود و این موضوع را در دو مرحله با پیام‌رسان‌ها در میان گذاشتیم و از سوی دیگر هم اینکه یک درخواست تقویت کیفیت سطح سرویس را از آن‌ها برای تسهیل دسترسی دانش آموزان داشتیم.

شرفی با بیان اینکه پیام‌رسان‌ها در این مدت زحمات بسیاری کشیدند، عنوان کرد: کارشناسان فنی معتقد بودند که در مدل‌های انجام‌شده پیام‌رسان‌ها، امکان ایزوله 100 درصد دانش آموزان وجود ندارد و پس‌ازاینکه کارشناسان فنی و امنیتی به این نتیجه رسیدند، بحث اپلیکیشن مستقل و اختصاصی آموزش و پرورش مطرح و این بحث به پیام رسان‌ها نیز ارجاع داده شد که یک اپلیکیشن مستقل برای آموزش و پرورش و جدا از تمام زیرساخت‌های پیام‌رسان‌های عادی ایجاد کنند.

پیام‌رسان‌ها اپلیکیشن اختصاصی برای آموزش‌وپرورش را محقق نکردند

وی در ادامه گفت: پیام رسان‌ها چند نمونه برای اپلیکیشن اختصاصی آموزش و پرورش تهیه کردند، اما درخواست ما محقق نشد. بنابراین یک پیشنهاد جدی برای صیانت از فضای مجموعه شد تا به خانواده‌ها این اطمینان داده شود که آنها در محیطی امن آموزش داده می‌شوند.

شرفی خاطرنشان کرد: زمانی بحث اپلیکیشن مستقل آموزش و پرورش مطرح شد که مجموعه‌ای قول همکاری دادند و سازمان هم در فاز اول با این مجموعه همکاری کرد و از روز اول به صورت شفاف اعلام شدکه درخواست ما ایجاد یک اپلیکیشن کاملا مستقل است که در آن فقط آموزش باشد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش قصد دارد در فاز بعدی، از تمام ظرفیت بخش خصوصی از پیام‌رسان گرفته تا تولیدکنندگان ابزارهای آموزشی الکترونیکی که بتوانند خدمات آموزشی دهند، استفاده کند، اظهار کرد:  هر مجموعه تولید کننده ابزارهای کمک آموزشی و آموزشی می‌تواند به آموزش و پرورش خدمات دهد. درحال حاضر بحث فراخوان هم مطرح است تا مدیران مدارس به صورت اختیاری از خدمات این تولیدکنندگان در بخش آموزشی استفاده کنند.

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT12 واژه های کاربردی مرتبط تلگرام دانش‌آموزان وزارت آموزش و پرورش فضای مجازی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تلگرام دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش فضای مجازی تلگرام دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش فضای مجازی پیام رسان ها آموزش و پرورش دانش آموزان آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۴۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 

نقی میرزاکریمی با اعلام این خبر گفت: ضمن قدردانی از همکاری آموزش و پرورش، افتتاح خانه محیط زیست را برای تحقق اصل ۵۰ قانون اساسی و حفاظت از محیط زیست شهرستان ضروری دانست.

وی افزود: با اجرای برنامه‌های آموزشی و حضور کارشناسان آموزش و مشارکت‌های مردمی و بازدید‌های میدانی، فعالیت خانه محیط زیست را برای دانش آموزان دماوندی ادامه خواهیم داد.

محمد فروتن رئیس آموزش و پرورش شهرستان دماوند نیز در این برنامه اظهار داشت: آموزش دانش آموزان در راستای حفاظت از محیط زیست از اهداف و برنامه‌های آموزشی و پژوهشی آموزش و پرورش شهرستان است و فرهنگ سازی در این زمینه در مدارس اولویت آموزش و پرورش خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک