Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا یعقوب زاده طاری مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، درباره فعالیت این شرکت اظهار کرد: این شرکت دانش‌بنیان طراح و تولیدکننده تجهیزات پزشکی از جمله مانیتورینگ علائم حیاتی بیمار، ونتیلاتور، الکتروکاردیوگراف، الکتروشوک خودکار (AED) و ساکشن جراحی است.

وی تصریح کرد: محصولات تولیدی این شرکت دانش‌بنیان بیشتر در مراکز درمانی و بخش‌های مختلف بیمارستانی از جمله اتاق عمل، اورژانس، CCU ، ICU و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... و نیز آمبولانس‌ها کاربرد دارد.

یعقوب‌زاده طاری تآکید کرد: تا به امروز بیش از 70درصد نیاز بازار توسط این شرکت تامین شده است تا جایی که محصولات تولیدی این شرکت دانش‌بنیان به بیش از 50 کشور در سراسر جهان از جمله ایتالیا، آلمان، بلاروس، سوئد، ترکیه ، اندونزی ، عراق و ... صادرات شده است.

وی با بیان اینکه این شرکت دانش‌بنیان در حوزه مبارزه با ویروس کرونا نیز فعالیت می‌کند، اظهار کرد: دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی تولید این شرکت جهت مانیتور کردن و پایش علائمی از جمله درصد اکسیژن خون، دما، فشارخون، درصد CO2 تنفسی و ..... به کار می رود. همچنین دستگاه ونتیلاتور این شرکت دانش‌بنیان جهت اعمال تنفس مصنوعی به بیمارانی که قادر به تنفس نیستند نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد. این شرکت با شروع بحران کرونا در کشور از اسفند سال 98، ظرفیت تولید مانیتور خود را به 800 دستگاه در ماه افزایش داده و ظرفیت تولید ونتیلاتور را نیز تا دو ماه آینده به 400 دستگاه در ماه افزایش خواهد داد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: دستگاه ونتیلاتور آی سی یو با کارایی حفظ حیات بیماران بستری در آی سی یو‌ها و به ویژه بیماران کرونایی در کشور، بومی سازی، تولید و در اختیار مراکز درمانی قرار گرفت. این دستگاهِ کاربردی که جزو اقلام تحریمی محسوب می‌شود که در این شرکت دانش بنیان بعد از 5 سال کار تحقیقاتی، بومی سازی شده است.

یعقوب‌زاده طاری تصریح کرد: تولید دستگاه‌های مانیتورینگ و ونتیلاتور مورد نیاز مراکز درمانی جهت مبارزه با ویروس کرونا در ایران و در صورت تامین نیاز بازار در سطح جهان و صادرات به سایر کشورها ادامه خواهد شد.

وی یادآور شد: این شرکت با داشتن بازار‌های صادراتی برای این محصول اکنون تمام تولیدات خود را به بازار داخل اختصاص داده و تولیدات روزانه خود را به مراکز درمانی ارسال می‌کند.

یعقوب‌زاده طاری گفت: برخورداری از مزیت قیمتی نسبت به نمونه‌های خارجی، ارائه خدمات پس از فروش و قابلیت پشتیبانی در صورت قطع برق از جمله نکات برتر این دستگاه در مقایسه با نمونه‌های آلمانی، چینی و امریکایی است.

وی افزود: در حال حاضر شرکت با بیش از 300 نفر پرسنل در بخش‌های مختلف از جمله تحقیقات، تولید، خدمات پس از فروش، تضمین کیفیت، بازرگانی و تدارکات و ... مشغول به فعالیت است که از این تعداد، حدود 70 نفر در واحد تحقیقات و تضمین کیفیت مشغول به کار هستند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره شعار سال تحت عنوان جهش تولید گفت: شرکت‌های تولیدکننده باید تمام توان خود را برای افزایش تولید خود به کار بگیرند و از طرف دیگر نیز سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی بایستی بیش از پیش از تولیدات داخل حمایت کنند؛ زیرا که بدون حمایت دولت و بخش دولتی شرکت‌های خصوصی با توجه به شرایط کنونی امکان همکاری برای تحقق بخشیدن به این شعار را نخواهند داشت.

وی خاطرنشان کرد: جهش تولید بدون جهش در تقاضای بازار امکانپذیر نیست. هم اکنون بدلیل جهش در تقاضای محصولات تولیدی این شرکت (مانیتورینگ علائم حیاتی و ونتیلاتور) بدلیل بحران کرونا، عملا جهش در تولید در مدت کوتاهی اتفاق افتاده است و ظرفیت تولید ما بیش از 3 برابر جهش داشته است و شعار سال تحقق یافت. البته پتانسیل زیر ساخت سرمایه و نیروی انسانی متخصص نیز لازم است که خوشبختانه همه این لوازم در ایران وجود دارد. بنابراین سیاست دولت باید به سمت بازارسازی در داخل کشور باشد.

انتهای پیام/

169 / 336 ونتیلاتور دانش بنیان عبدالرضا یعقوب زاده طاری مانیتورینگ علائم حیاتی ساکشن جراحی ویروس کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ونتیلاتور دانش بنیان ساکشن جراحی ویروس کرونا شرکت دانش بنیان مراکز درمانی ظرفیت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۴۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور

رضا رضایی، پیشکسوت صنعت قطعه ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره نحوه مشارکت با شرکت‌های دانش بنیان گفت: یک سری شرکت دانش بنیان خودمان داریم، متخصصانمان روی قطعه‌هایی که قرار است از خارج بیاید مطالعه و برنامه‌ریزی می‌کنند و وقتی ۷۰ درصد اطمینان پیدا کنیم که می‌توانیم ساخت داخل کنیم، وارد عمل می‌شویم و شرکت را تشکیل می‌دهیم. به‌طور مثال هزینه خرید قطعه ۱۶۰ دلاری را با تولید داخل به ۳۰ تا ۳۷ دلار می‌رسانیم.

این فعال اقتصادی با اشاره به اینکه اساس قطعات تولیدی مجموعه فعالیت ما با محوریت تولیدات دانش بنیان است، گفت: با ۵ محصول اختصاصی و استراتژیک در صنعت خودرو در زمینه تولیدات فناورانه پیشتاز بوده و این کار از ابتدا با بحث تحقیق و توسعه توسط مهندسان ایرانی از سال ۹۸ شروع شد و سال ۱۴۰۰ موفق به دریافت دانش بنیان نوع یک یا فناورانه شدیم.

کاهش ارزبری در تولید قطعات خودرویی و توسعه دانش

رضایی افزود: توانستیم در بخش تولید قطعه خودرویی کاهش ارزبری و توسعه دانش داشته باشیم تا بتوانیم به شرکت‌های عمده خودروسازداخلی خدمات گسترده‌تری ارائه کنیم. همچنین سعی شده به عنوان یک شرکت شتاب دهنده، سایرشرکت‌های مشابه را نیز که در رتبه پایین‌تر قرارداشته اند را ارتقاء دهیم.

عضو هیئت مدیره مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: طراحی بُرد، سخت افزار، نرم افزار و سایر قطعات و ملزومات صنعت خودرویی توسط تیم دانش بنیان طراحی می‌شود البته ناگفته نماند ضروری است جهت توسعه تیراژ محصولات، از سایرشرکت‌های زیرمجموعه کوچک‌تر کمک گرفته شود.

طراحی و تولید قطعات صنعت خودوریی با فناوری روز دنیا

پیشکسوت صنعت قطعه ایران گفت: ایده طراحی تمام محصولات به عنوان تولیدات دانش بنیان مطرح و درنهایت به تولید انبوه می‌رسد و این یکی از موفقیت‌های ما است چراکه شرکت‌های دانش بنیان بعضا طراحی می‌کنند و می‌توانند محصولی را به ثبت برسانند، اما در تیراژ انبوه محصول موفق نبودند.

صاحب شرکت دانش بنیان با تاکید براینکه در بخش طراحی و تولید قطعات صنعت خودوریی با فناوری روز دنیا خیلی موفق بوده ایم، گفت: با توجه به این حجم از فعالیت دانش بنیان‌ها درراستای تولیدات فناورانه در این بخش از صنعت، این شرکت تولید کننده قطعات خودرویی توانسته در مدت زمان کوتاهی که از عمر تأسیسش می‌گذرد نسبت به توسعه دانش، فروش قابل توجهی را داشته باشد.

پیشکسوت صنعت قطعه ایران گفت: تنوع در محصولات یکی از اهدافی است که با توجه به پتانسیل زیاد و ایده‌های متناسب با صنایع قطعه سازی از اهداف ماست و البته دراین راستا خانواده کاملی از محصولات با فناوری بالا را تشکیل داده ایم.. همچنین مهمترین موضوع این است که تمام قطعات ما مطابق با استاندارد‌ها و الزام خودروساز است. ضمن آنکه در حال توسعه محصولات جدیدتر با پیشرفت خودرو هستیم.

اشتغال هوشمند در صنعت قطعه سازی کشور

به گفته عضو هیئت مدیره مجمع کارآفرینان ایران؛ ایجاد اشتغال هوشمند و ساخت قطعات هایتک شاید یک نسل جدیدی از اتفاقات باشد که کشور به آن نیاز دارد.

رضایی درمورد استفاده از هوش مصنوعی چنین توضیح داد و گفت: در خطوط تولید قطعات خودرویی که استفاده می‌کنیم ناچار هستیم برای کنترل‌ها و افزایش سرعت از هوش مصنوعی بهره بگیریم. تاکنون دستگاه‌هایی که به نام Aui ساختیم برای هوشمندسازی خطوط، استفاده بهینه و بهره‌بری بیشتر از پرسنلی که می‌توانند عملکرد بهتری در سازمان داشته باشند، بوده است.

مدیرعامل یک شرکت تولیدات صادراتی با محوریت دانش بنیان افزود: سعی کردیم نیروی انسانی را در جا‌های بهتر استفاده کنیم و به دلیل اینکه نسبت به سال‌های گذشته منابع انسانی در کشور محدود شده، ایجاد اشتغال وضعیت بهتری پیدا کرد. از طرفی مجبور هستیم به نیرو‌ها آموزش بیشتری بدهیم و واقعیت اینکه سطح نیرو‌های کاری در این حوزه خواسته و ناخواسته بالا رفته و کار‌های سطح پایین توسط ماشین انجام می‌شود؛ بنابراین هوش مصنوعی کمک کرد سطح پرسنل عوض شود و بتوانند کار‌های متخصصانه تری انجام دهند.

فروش محصولات تولیدی به کمک دانش بنیان‌ها

عضو هیئت مدیره مجمع کارآفرینان ایران گفت: توانستیم سال گذشته تسهیلات سرمایه در گردش بگیریم تا بتوانیم توسعه فروش را از طریق کمک دانش بنیان افزایش دهیم.

پیشکسوت صنعت قطعه ایران اعلام کرد: در حال حاضر به دنبال صادرات دانش به سمت کشور‌های هدف هستیم و طراحی‌های لازم برای صادرات بیشتر علم و فناوری و همچنین محصولات دانش بنیانی به کشور‌های همسایه در حال پیگیری است.

وی تصریح کرد: با ازبکستان، ترکیه، روسیه و حتی چین در زمینه تبادل دانش و صادرات محصولات فناورانه در حال مذاکره هستیم؛ و در ابتدا در این حوزه با ۱۰ تا ۳۰ میلیارد تومان هزینه مهندسی شروع به فعالیت شده و احتمالا ازبکستان اولین شرکت در راستای واردات علم و دانش و همچنین محصولات و تولیدات دانش بنیانی ما باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین