Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@23:28:17 GMT

اضطراب شدید را با کرونا اشتباه نگیرید

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۷۴۹۲۷

اضطراب شدید را با کرونا اشتباه نگیرید

حسین آقامیری، با اشاره به اینکه اضطراب و استرس در شرایط بحرانی امری طبیعی است اظهار کرد: از زمان شیوع پاندمی ویروس کرونا افراد زیادی با علائم شدید تنگی نفس به مراکز درمانی با تصور اینکه به کرونا مبتلا شده‌اند مراجعه می‌کنند.

وی با بیان اینکه تنگی نفس علل مختلف دارد، افزود: تنگی نفس می‌تواند به دلیل ابتلاء به بیماری‌های ویروسی نظیر کرونا باشد و یا به دنبال استرس ناشی از ابتلاء به بیماری ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فلوشیپ درمان سکته‌های مغزی توضیح داد: تنگی نفس ناشی از کرونا، دائمی است و با فعالیت بیشتر می‌شود و علائم همراه با این تنگی نفس تب، سرفه‌های خشک و درد بدن است.

آقامیری با بیان اینکه تب از علائم کرونا است، خاطرنشان کرد: این موضوع که فردی دچار تب می‌شود و یا احساس گرما یا داغی شدید در بدن دارد کاملاً متفاوت است.

وی افزود: بالا رفتن تب صرفاً به معنای بالا بودن درجه حرارت بدن است که باید با دماسنج تشخیص داده شود بنابراین مردم هر گُرگرفتگی یا احساس داغی را به منزله ابتلاء به کرونا یا بالا رفتن دمای بدن تلقی نکنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تاکید کرد: تنگی نفس در افرادی که این روز‌ها استرس‌های شدید ناشی از ابتلاء به کرونا را تجربه می‌کنند یا پیش از این نیز به این بیماری دچار بوده‌اند، با انجام فعالیت ذهنی و جسمی بهتر می‌شود در حالی که در افراد مبتلا به ویروس کرونا با فعالیت و یا حتی راه رفتن این تنگی نفس هر لحظه بیشتر می‌شود.

وی گفت: تنگی نفس‌هایی که به صورت حمله‌های ناگهانی باشد، به طوری که فروکش کرده و دوباره پس از مدتی به وجود می‌آید، به احتمال زیاد ناشی از اضطراب و استرس است و به ویروس کرونا ربطی ندارد.

این متخصص مغز و اعصاب، به افرادی که دچار علائم اصلی کرونا یعنی تب، تنگی نفس مداوم با سرفه‌های خشک شدید، می‌شوند توصیه کرد با شماره ۴۰۳۰ تماس گرفته و به توصیه‌ها توجه کنند و در صورت بیشتر شدن علائم با رعایت اصول بهداشتی و ایمنی به بیمارستان مراجعه کرده و تحت درمان قرار بگیرند.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر اضطراب تنگی نفس تنگی نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۴۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟

مصرف بیش از حد مکمل‌های ویتامین دی باعث بروز عوارضی مانند تجمع کلسیم در خون، حالت تهوع، استفراغ و ضعف می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، ویتامین‌ها و مواد معدنی برای حفظ سلامتی ضروری هستند، زیرا نقش مهمی در عملکردهای مختلف بدن از جمله تقویت سیستم ایمنی و بهبود سلامت استخوان دارد؛ با این وجود، زمانی که مواد معدنی و ویتامین‌ها بیش از حد مصرف شوند می‌تواند عوارض جانبی خاصی به همراه داشته باشد و منجر به مسمومیت شود.

ویتامین دی برای رشد و توسعه سلول‌های عضلانی، عملکرد مناسب سیستم ایمنی و حفظ سلامت اسکلتی ضروری است، البته مصرف بیش از حد آن می‌تواند منجر به مسمومیت شود، این نوع مسمومیت معمولاً به دلیل مصرف بیش از حد مکمل‌ها به جای رژیم غذایی یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید رخ می‌دهد، یکی از علائم اصلی مسمومیت ویتامین دی تجمع کلسیم در خون است که به عنوان هیپرکلسمی شناخته می‌شود.

علائم مسمومیت با ویتامین دی شامل حالت تهوع، استفراغ، ضعف، تکرر ادرار، استخوان درد و مشکلات کلیوی می‌‏شود، حتی در موارد شدیدتر نیز می‌تواند منجر به کما و مرگ شود؛ اغلب پیشنهاد می‌شود که افراد بین ۳۰ تا ۶۰ نانوگرم بر میلی‌لیتر ویتامین دی مصرف کنند، مصرف بیش از ۱۰۰ نانوگرم در میلی‌لیتر می‌تواند مضر باشد و با مشکلاتی برای سلامت بدن همراه باشد.

کد خبر 748305

دیگر خبرها

  • دومین سمپوزیوم بین‌المللی تنش و اضطراب در مشهد برگزار می‌شود
  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • آیا مصرف بیش از حد ویتامین دی برای بدن مضر است؟
  • علل پرش و اسپاسم عضلانی