Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@05:51:36 GMT

ملخ های بومی مرزماهیرود / مبارزه با ملخ ها سم

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۷۵۱۵۹

ملخ های بومی مرزماهیرود / مبارزه با ملخ ها سم

یوسفی با بیان اینکه این نوع ملخ‌ها هر ساله به تناسب بارندگی‌های سالانه مشاهده می‌ شوند افزود: این نوع ملخ‌ها در خاک تخمگذاری می کنند که با بارندگی ترک خورد شده و تکثیر می‌ شوند.

به گزارش خبرگزاری برنا خراسان جنوبی، مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به مشاهده دسته جاتی از ملخ‌های بومی و مراکشی در حاشیه روستا و زیر نور تیر‌های چراغ برق در ماهیرود سربیشه و نهبندان گفت:تا کنون دسته جات ملخ بومی هنوز در مزارع و مراتع گزارش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یوسفی با بیان اینکه این نوع ملخ‌ها هر ساله به تناسب بارندگی‌های سالانه مشاهده می‌ شوند افزود: این نوع ملخ‌ها در خاک تخمگذاری می کنند که با بارندگی ترک خورد شده و تکثیر می‌ شوند.
وی با اشاره به اینکه این نوع ملخ‌ها در سنین پورگی خسارت وارد می‌کنند افزود:مبارزه جهاد کشاورزی با این نوع ملخ‌ها در مراتع و حاشیه مزارع است.
یوسفی گفت: با این نوع ملخ‌ ها می‌ توان به صورت سم پاشی با دستگاه‌های یو ال وی پاش و طعمه مسموم مبارزه کرد.
وی افزود: در صورت مشاهده ملخ در زارع سبوس آغشته به سم در حاشیه مزارع ریخته می‌ شود و با نصب پرچم قرمز به دامداران اطلاع رسانی می‌شود که برای چرای دام  مناطق مراجعه نکنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ملخ ماهیرود نوع ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۵۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض

ایسنا/ایلام مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام گفت: برداشت بی‌رویه گیاهان دارویی بومی توسط افراد بومی و غیر بومی در استان ایلام، وجود برخی از این گیاهان را در انقراض قرار داده است.

«علی فرضی‌نژاد» در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب، اظهار کرد: از حدود ۱۰۰۰ گونه گیاه دارویی شناخته شده کشور ۳۵۰ گونه در استان ایلام وجود دارد که در هر منطقه از طبیعت استان بسته به شرایط آب و هوایی و خاک رشد می‌کنند و مردم برای مصارف درمانی و همچنین برخی صرفه اقتصادی و فروش، به برداشت آن‌ها مبادرت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گیاهان دارویی، داروخانه کوچک طبیعت محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: متأسفانه برداشت بی‌رویه و بهره‌برداری غیراصولی به‌واسطه عدم شناخت از نحوه برداشت این گیاهان، آن‌ها را در خطر انقراض قرار داده است.

 مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام افزود: کنگر، پاقازه، ترگ، پیچگ و ونگی و ازبوه، تشنه‌داری بلاورو گیاهانی هستند که بیشترین استفاده را دارند و بیشترین خطر متوجه این گیاهان است.

فرضی‌نژاد گفت: برای پیشگیری از انقراض این گیاهان باید سیاست‌های ابلاغی سازمان منابع طبیعی کشور و استان در خصوص ممنوعیت‌ها و میزان برداشت گیاهان دارویی را اجرایی کرد.

وی با بیان اینکه حفاظت، احیا و توسعه گیاهان دارویی کار منابع طبیعی استان است عنوان کرد: سازمان منابع طبیعی به تنهایی از عهده این مهم برنمی‌آید و باید همه مردم و بهره‌برداران برای این کار آموزش ببینند تا این این گیاهان برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • فیلم | مشاهده گونه نادر پلنگ سایبان در لرستان
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • جشنواره بومی محلی در روستای شورجستان آباده
  • درمان «ارس» تنها پلنگ باغ وحش شهرستان مشهد پیگیری می‌شود
  • صفحه نخست روزنامه‌های خراسان جنوبی - یکشنبه ۹ اردیبهشت
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • غیبت قمری آنتارس چه زمانی رخ می‌دهد؟