Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون درباره سرنوشت نقشش در سریال "کامیون" شبکه دو سیما، گفت: رحمان خود را باز می‌یابد و در نهایت مسیر زندگی را به درستی پیدا می‌کند. به اعتقاد من سریال "کامیون" ظرفیت تولید در فصل دوم را دارد. ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۰:۰۴ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جهانبخش سلطانی بازیگر نام‌آشنای سینما، تئاتر و تلویزیون که پیشتر با بازی در سریال "سرّ دلبران" دیده شد و ‌کم‌کارتر از گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیگری که با حضور در آثار سینمایی دفاع مقدس بارها توانمندی خودش را در نقش‌های مختلف به اثبات رسانده است.

 او به خاطر بازی در فیلم «شرم» موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم مرد از جشنواره فیلم فجر در سال 1371 شده است. سلطانی در فیلم‌های سینمایی همچون "مهریه بی‌بی"، "حماسه مجنون"، "صبح روز بعد"، "عملیات کرکوک"، "الماس بنفش"، "بچه‌های طلاق"، "افق"، "شب دهم"، "دل بی‌قرار"، "کودکانه"، "افسانه پوپک طلایی"، "نوروز"، "باشگاه سرّی"، "آخرین مرحله"، "بازگشت از بوداپست"، "شیرین و فرهاد" و "گروگان" ایفای نقش کرده است.

تماشای "یوسف پیامبر" را از دست نمی‌دهم

در کنار پخش فیلم "مهریه بی‌بی‌"، این شب‌ها شبکه قرآن و معارف سیما سریال "یوسف پیامبر" را پخش می‌کند که "جهانبخش سلطانی" نقش آمنهوتب سوم (فرعون مصر) را بازی کرده است. هنوز هم با این بازیگر پیشکسوت صحبت می‌کنیم با اشتیاق از این سریال می‌گوید که اگر در زمان پخش سریال‌ها در منزل باشد تماشای "یوسف پیامبر" را از دست نمی‌دهد.

بازیگران قدیمی فراموش نشوند

جهانبخش سلطانی که این شب‌ها با سریال "کامیون" شبکه 2 سیما به تلویزیون برگشته است در جریان گپ و گفت با خبرنگار خبرگزاری تسنیم   به این نکته اعتقاد دارد "الان شرایط کار سخت شده است و بازیگرانی که قبلاً کارهای تاریخی بازی می‌کردند دوست دارند در تلویزیون حضور داشته باشند و مسئولین و دست‌اندرکاران آنها را فراموش نکنند."

کارگردانی فیلم 90 دقیقه‌ای برای جانبازان شیمیایی

او چندی پیش به طور همزمان کارگردان، مشاور فیلمنامه و بازیگر فیلم تلویزیونی "مجنون بی‌لیلی" بود که درباره جانبازان ساخته شد.  کاری در حوزه دفاع مقدس است که به اعتقاد "جهانبخش سلطانی" می‌تواند ماندگار شود؛ این فیلم تلویزیونی در مورد رنج و محنت جانبازان شیمیایی و پرستاران‌شان است. فیلم 90 دقیقه‌ای "مجنون بی‌لیلی" روایت قصه دو برادر رزمنده دوران دفاع‌مقدس (مرتضی و مجتبی) است که سال‌هاست از یکدیگرجدا افتاده‌اند و با پیداشدن پلاک وانگشتر مجتبی در تفحص، ماجرای پر معمای آنان آغاز می‌شود.

نقش «مرتضی» که جانباز شیمیایی است را جهانبخش سلطانی ایفا می‌کند؛ مجتبی داستان – رضا ایرانمنش- است که بعد از سال‌ها جلوی دوربین قرار می‌گیرد.

نقش "رحمان" سطحی و بدون تفکر نیست

جهانبخش سلطانی درباره حضورش در نقش رحمان سریال "کامیون" به خبرنگار خبرگزاری تسنیم،  گفت: سالهاست که با مسعود اطیابی (کارگردان) دوستم و در تشرف به مکه مکرمه هم سفر بودیم و مراوده داشتم، نقش رحمان را  برای سریال "کامیون" پیشنهاد دادند، احساس کردم این نقش ظرفیت ایجاد چالش را دارد و نقشی سطحی و بدون تفکر نیست.  زندگی رحمان در طول سریال مصداق این شعر است که "در ناامیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است". 

پیام سریال "کامیون"

وی افزود: برای ایفای این نقش ساعت‌ها با نویسنده سریال همچنین کارگردان صحبت کردیم و نظرشان این بود که سریال باید اوقات مفرحی را برای مخاطبان که درگیر کرونا و مجبور به خانه ماندن‌اند فراهم کنند که خوشبختانه علاوه بر ایجاد فضای مفرح توانست پیام بسیار خوبی را به  مخاطب با شخصیت‌های مختلف از جمله رحمان بدهد که با ثروت‌اندوزی نمی‌توان به خوشبختی دست یافت.

رحمان برایم میدان زورآزمایی بود

وی در ادامه گفت: خوشبختانه شخصیت رحمان پر پیچ و خم، فراز و فرود و حذیذ داشت که برای من که بیش از 15 فیلم دفاع مقدس نقش آفرینی کرده‌ام جذاب بود. زیرا به لحاظ تفکر و تکنیک احساس کردم این نقش جای و فضای مناسب برای ارائه دارد و میدان زورآزمایی خوبی برایم به حساب می آید  که این شخصیت را تجزیه و تحلیل کنم و بستری مناسب برای ارائه هنر داشت.

سرنوشت رحمان به کجا می‌رسد؟

بازیگر سریال "یوسف پیامبر" درباره شخصیت رحمان در سریال "کامیون" خاطرنشان کرد: شخصیت رحمان حدیث نفس تمام افرادی است که دوست دارند بدون زحمت و تلاش صاحب ثروت شده و به اصطلاح یک شبه ره صد ساله طی کنند. او نیز پس از مرگ پدر بدون اطلاع نادر (هاشمی) از شرکت باربری که میراث پدر بود سوء استفاده کرده و ثروت اندوخت اما در نهایت با تمام مخفی کاری‌هایی که صورت داد و با این همه ثروت، تنهایی بر او چیره شد و به مرز جنون میرسد. اما به پشتوانه خانواده‌اش که نامی نیک بر او انتخاب کردند به نام خود بازمی‌گردد به مصداق این شعر حضرت حافظ  : «ذره را تا نبود همت عالی حافظ / طالب چشمه خورشید درخشان نشود» و در نهایت پر از ایمان و اخلاص و محبت به سمت راستی و درستی هدایت می‌شود و از منجلاب دروغ و فریب و ریا رها شده و به سمت راستی و درستی به فضل پروردگار هدایت می‌شود.  

طنز فقط برای خنداندن نیست

سلطانی در ادامه گفت: درست است که سریال طنز نیاز به خنداندن مخاطب و مفرح کردن اوقات دارد اما به عقیده من رسانه‌ملی باید با هدایت و به دور از شعارزدگی و با لطافت آثار طنز را به سمت این مهم که در پس هر خندندان پیامی وجود داشته باشد، گسیل دارد. این که به چه کسی بخندیم، کجا بخندیم، چگونه بخندیم و بهانه خندیدن چیست بسیار مهم است اگر ما راهکار نداشته باشیم رسانه‌های معاند حتما دست به کار شده و به اهداف خود خواهند رسید.

"کامیون2" ساخته می‌شود؟

سلطانی درباره سرنوشت رحمان در سریال گفت: رحمان خود را باز می‌یابد و در نهایت مسیر زندگی را به درستی پیدا می‌کند. او ازدواج می‌کند و زندگی را با نگاهی دیگر دنبال می‌کند. به عقیده من سریال "کامیون"  پتانسیل تولید در فصل دوم را دارد با این نگاه که از زندگی جدید رحمان  آغاز شود. او بعد از یک زندگی تاریک  از افراد و نزدیکان از جمله نادر حلالیت می‌طلبد و قرار است زندگی دیگری شروع کند. از این زاویه همراه با نگاه طنز می‌توان "کامیون" را در قسمت دوم ادامه داد و شیرینی زندگی او را به مخاطب نشان داد.

بازی در کنار "مهدی هاشمی" لذت‌بخش است

وی درباره  بازی در کنار مهدی هاشمی گفت: با ایشان آشنایی دیرین دارم من و ایشان داور یک جشنواره در یزد بودیم که با هم مدتی را زندگی کردیم شناخت خوبی از ایشان داشتم و به حق ایشان انسانی سلامت و قابل ستایش است. حضور ایشان پتانسیل بسیار خوبی بود که برای پرداخت شخصیت با ایشان به مشورت بنشینم. هاشمی معتقد است بازیگر باید آزاد باشد تا بتواند خلاقیتش را بروز دهد. با هم بسیار مشورت می‌کردیم بازی در کنار ایشان برایم لذت‌بخش است.

گزارش تسنیم از رمضان تلویزیون| اجرای صابر خراسانی، نجم‌الدین شریعتی و "بچه‌محل" پورنگ/ سریال‌هایی از جنسِ "زیرخاکی" و "پدرپسری"دغدغه‌های رهبری که برنامه تلویزیونی شد/ "این نیز بگذرد" تا ماه رمضان روی آنتن

گروه "کامیون" مشغول تصویربرداری‌اند

سلطانی درباره پایان نقشش در سریال "کامیون" گفت: یک سکانس محضر باقی‌مانده که به دلیل شرایط کرونا هنوز مشخص نیست آن سکانس گرفته شود یا خیر شاید دوستان با تدوین و ترفندهای دیگر نیاز به ضبط این سکانس نداشته باشند اما گروه همچنان در این شرایط سخت و فاصله‌گذاری اجتماعی در حال ضبط تصاویر این سریال‌اند.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT3 واژه های کاربردی مرتبط سریال ایرانی شبکه دو ویروس کرونا عید نوروز سینمای ایران تئاتر رسانه ملی تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سریال ایرانی شبکه دو ویروس کرونا عید نوروز سینمای ایران تئاتر رسانه ملی تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران سریال ایرانی شبکه دو ویروس کرونا عید نوروز سینمای ایران تئاتر رسانه ملی تلویزیون بازیگران سینما و تلویزیون ایران جهانبخش سلطانی یوسف پیامبر دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۷۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه حواشی جنجالی یک پلتفرم/ «محفل» در صدر دیگر نظرسنجی‌ها

خبرگزاری مهر-گروه هنر-عطیه مؤذن؛ «هفت روز سیما» عنوان یک بسته خبری-تحلیلی است که در پایان هر هفته به بازخوانی متن و حاشیه اتفاقات خبری صدا و سیما و شبکه نمایش خانگی می‌پردازد. همچنین در این بسته، نیم‌نگاهی هم به شایعات و اخبار غیررسمی داریم و در تلاش هستیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن از مهمترین اخبار هفته در تلویزیون و شبکه نمایش خانگی باخبر شوید.

امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه می‌توانید با شماره ۱۴۶ بسته خبری «هفت روز سیما» همراه شوید.

چهره هفته؛ مسعود ده نمکی

این هفته مسعود ده نمکی مهمان برنامه «برمودا» شد و با کامران نجف زاده درباره مسایل مختلفی گفت و گو کرد که بخش هایی از آن در رسانه ها بازتاب پیدا کرد. برخی از صحبت های ده‌نمکی تبدیل به خوراک برای رسانه ها شد مثل این مورد که گفته بود در دوره احمدی نژاد پیشنهاد وزیری فرهنگ و ارشاد را نپذیرفته است. بخشی هم باعث کنش های انتقادی شد مثل جوابش به سوالی درباره نقدها به خود که با استفاده از احادیث درباره نقدها بیان کرد که مومن همیشه در معرض آزار قرار دارد. او همچنین در این برنامه به برخی تخریب کنندگان همیشگی اش اشاره کرد که به او حسادت دارند. این بخش از حرف های او هم در برخی رسانه ها بازتابی منفی پیدا کرد.

ده نمکی در ماه رمضان و نوروز امسال سریال «رستگاری» را روی آنتن داشت که در میان چهار سریال پخش شده رتبه آخر را به دست آورد. فصل سوم سریال «جومونگ» در میانگین بازدیدهای تلوبیون که توسط مدیر این سرویس طی نشستی اعلام شد با فاصله ای بالاتر از این سریال قرار گرفته بود. هرچند ده نمکی در سینما فیلم های پرفروش و رکورداری ساخته است با این حال این سال ها سریال های او نتوانسته اند رتبه بالای پربازدیدها را کسب کنند.

جنجال هفته؛ نماوا و مصاحبه حاشیه دار یک مدیر

مصاحبه جنجالی محمدحسن شانه‌ساززاده مؤسس گروه «شاتل» و نایب رییس هیات مدیره نماوا تقریباً در چند روز اخیر بحث روز شبکه های اجتماعی و حتی فضای رسمی اخبار فرهنگی و هنری بود. مصاحبه ای که در آن به ارزان ترین و گران ترین هزینه ساخت یک قسمت سریال در شبکه نمایش خانگی اشاره کرده بود. یا در بخشی از سخنانش با واژگانی چون «بی اخلاق» قشر هنرمند و تهیه کننده را یاد کرده بود. مصاحبه ای که خیلی بی‌محابا و در جایی هم عصبی نه فردی مشخص بلکه همه افراد یک قشر را خطاب قرار داده بود.

این مصاحبه نه تنها واکنش های فردی و اشخاص حقیقی که بیانیه ها و پاسخ های صنفی و حقوقی را هم به دنبال داشت. برخی از این انتقادات صرفاً واکنشی به بی احترامی ها بود و برخی به واکنش های عملی تهیه کننده و کارگردان مثل قطع همکاری هم کشیده شد.

درنهایت این واکنش ها پلتفرم نماوا را هم وادار کرد که عذرخواهی کند. ترکش های ماجرا البته همچنان باقی ماند و روز چهارشنبه پیمان جبلی رییس صداوسیما در پاسخ به خبرنگاران درباره فرایندهای اقتصادی تولید و دستمزد در شبکه خانگی بیان کرد که ساترا وظیفه پیگیری این فرایندهای اقتصادی را بر عهده دارد و در حال بررسی ماجراست.

آمار هفته؛ باز هم محفل در صدر نظرسنجی ها

۲ برنامه «زندگی پس از زندگی» و «محفل» از ابتدای ماه مبارک رمضان در صدر انتخاب های مردم و پربیننده ها بوده اند. این ۲ برنامه در چند مرحله نظرسنجی های سازمان حتی در ایام نوروز هم رتبه اول پربیننده ها را در اختیار داشته اند و با اختلافی میلیونی بالاتر از تاک شو و برنامه های چهره محور قرار داشتند. نکته ای که شاید در چند سال اخیر کمتر پیش آمده است که برنامه های معارفی بتوانند گوی سبقت را از برنامه های سرگرم کننده و تاک شو بربایند.

شاید چنین نظرسنجی هایی حتی از طرف مخاطب هم باورپذیر نباشد و استنباط کند که سفارشی است. با این حال در تلوبیون که سرویس کاربرمحور است هم «محفل» و «زندگی پس از زندگی» با فاصله ای یک درصدی و صدهزار تایی توانسته بودند در نظرسنجی های پایانی ماه رمضان در صدر قرار بگیرند.

اخیراً نظرسنجی دیگری هم منتشر شده است که براساس آمار ایسپا که یکی از نظرسنجی های معتبر است در این نظرسنجی بعد از «مردان آهنین» شبکه سه این دو برنامه یعنی «زندگی پس از زندگی» و محفل یک بار دیگر به عنوان پربیننده ترین برنامه ها معرفی شده و درخشیده اند.

درخشش این برنامه ها یک بار دیگر نشان از اهمیت برنامه سازی و طراحی و تحقیق و پژوهش می‌دهد که اگر محتوا با طراحی درست و جذابیت های بصری و تیم حرفه ای همراه شود می تواند مخاطب را جذب کند و در غیر این صورت بقیه موارد فرع ماجراست.

مناسبت هفته؛ روز رادیو

چهارم اردیبهشت روز رادیو بود و رادیو امسال ۸۴ ساله شد. رادیو تریبونی برای بسیاری از پیروزی ها و اتفاقات خوشایند و ناخوشایند بوده است. صدایی برای همبستگی ها و اطلاع رسانی ها در روزگاری که مردم کمتر وسیله ارتباطی از یکدیگر داشته اند.

با گسترش انواع ابزار و وسایل ارتباطی در دنیای امروز و پیشرفت تکنولوژی های گوناگون، رادیو هنوز نفس می کشد و هنوز بسیاری از پیشکسوت های رادیو به این رسانه گرم دلبستگی دارند.

چهره هایی که با این رسانه بزرگ شده اند و بزرگانی را تربیت کرده اند و باوجود گسترش شبکه های تلویزیونی، شبکه خانگی و دیگر مدیوم ها باز هم همه تعلق خاطرشان به میکروفن های دیده ناشده رادیو بوده است.

اما در کنار اینها لازم است یادآوری کنیم که بودجه رادیو و برنامه های رادیویی و مجریانش همچنان به شکل تبعیض آمیزی نمی تواند با تلویزیون برابری کند. پیمان جبلی رییس صداوسیما چند باری برای رفع این تبعیض ها وعده داد اما هنوز اتفاقی رخ نداده است. برخی از پیشکسوت های رادیو دیگر برنامه ندارند و تمهیدی برای حضور دوباره شان برای برندهای رادیویی در نظر گرفته نشده است همچون عذرا وکیلی که بیش از نیم قرن برنامه «سلام کوچولو» را در رادیو داشت. رادیو از طرف مدیرانش هنوز جدی گرفته نمی شود اما گویندگان و برنامه سازانش هنوز عاشقانه دوستش دارند.

کد خبر 6088592 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • ادامه حواشی جنجالی یک پلتفرم/ «محفل» در صدر دیگر نظرسنجی‌ها
  • تاریخ و ساعت دقیق پخش سریال بدل علی مشهدی
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی
  • تغییر صدا و چهره رحمان و رحیم سریال پایتخت بعد ۹ سال (فیلم)
  • قابهایی شبیه به زندگی از جنس فلسفه و شعر و عرفان
  • شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون
  • 10 سریال گانگستری تماشایی که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند(+عکس)
  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی
  • شش فیلم داریوش مهرجویی در جشنواره مسکو‌ نمایش داده می‌شود
  • برای خانه‌ات بجنگ!