Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره درمان ویروس کرونا با بخور جوش شیرین توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ این روز‌ها راه‌های زیادی برای درمان ویروس کرونا در شبکه‌های مجازی منتشر می‌شود که باید صحت آن‌ها بررسی شوند. برخی از این راه‌ها تنها شایعه بوده و با گمراه سازی مردم شرایط را حادتر می‌کنند و جان مردم را به خطر می‌اندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش شایعات و اخبار نامعتبر در زمان بحران با توجه به وجود شبکه‌های مجازی یک امر طبیعی است و مردم باید در مقابل دریافت اطلاعات غلط، هوشیار باشند. کارشناسان و متخصصان مکررا توصیه می‌کنند که برای دریافت اخبار مربوط به کرونا تنها به منابع خبری معتبر مراجعه کرده یا با پزشکان در تماس باشید تا درگیر شایعات نشوید.

یکی از راه‌های پیشنهادی برای درمان کرونا، استفاده از بخور جوش شیرین بوده است. حسین رضایی زاده رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران، به این مسئله واکنش نشان داده و ادعای درمان ویروس کرونا از طریق بخور جوش شیرین را بی اساس و بدون پایه علمی و آزمایش بالینی خواند.

او تاکید کرد تا زمانی که روشی تایید شده و آزمایش شده برای درمان این ویروس یافت نشده است، تنها راه و بهترین راه درمان خودمراقبت‌های بالینی است و شایعات مختلف اعم از استفاده از مواد غذایی، دارویی و گیاهی برای درمان کرونا هیچ پشتوانه علمی ندارد.

برخی شایعاتی که این روز‌ها برای مقابله با کرونا مطرح شده اند، متاسفانه منجر به آسیب دیدن و حتی مرگ برخی افراد شده است؛ بنابراین با قطع انتقال اخبار نامعتبر و بدون پشتوانه علمی، از وخیم‌تر شدن این وضعیت بحرانی در کشور باید جلوگیری کنیم.

شست و شوی مرتب دست ها، رعایت فاصله اجتماعی، حفظ اصول بهداشتی و داشتن رژیم غذایی مناسب از جمله توصیه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا هستند. پس از ابتلا نیز زمانی که فرد دچار علائم خفیف بیماری می‌شود، خودقرنطینگی و مصرف مواد غذایی سالم و در صورت تجویز پزشک استفاده از داروها، در حال حاضر تنها راه درمان این بیماری است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا بخور جوش شیرین ویروس کرونا برای درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۷۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) بچگانه صحبت کردن شیرین «نون خ»

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • (ویدئو) بچگانه صحبت کردن شیرین «نون خ»
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • تالاب پرآب شیرین سو
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس