Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، یاسر رایگانی امروز در یک برنامه تلوزیونی با بیان اینکه سازمان تعزیرات مرجع رسیدگی است نه نظارتی، گفت: ما به همه تخلفات واحدهای تولیدی زمانی رسیدگی می کنیم که سازمان حمایت از مصرف کنندگان به عنوان مرجع اصلی به ما بگوید فلان کارخانه ماست را مثلا ۲۰ درصد گران کرده، یا رب گوجه ۷ هزار تومان گران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن وقت ما رسیدگی می کنیم. ما سازمان اداری نیستیم. بلکه حکم مداریم.وی با بیان اینکه انتقادات و توقعات مردم که بحق است را می دانیم اما ما هم توقعاتی از قانون داریم، ادامه داد: سازمان زمانی موثر می تواند باشد که خودش بتواند به عنوان دادستان اقتصادی وارد شود. اینکه منتظر باشیم سازمان حمایتی لیست تخلفات را بدهد و ما بعد ورود کنیم، کار را سخت می کند.

رایگانی با بیان اینکه قانون حمایت صنفی مصوب سال ۹۲ است، خاطرنشان کرد: این قانون مصوب کرده اتحادیه ها باید تخلفات اصناف را به تعزیرات گزارش دهند و من تعجب می کنم در چند روز گذشته خبری دیدم که رییس اتحادیه بار به راحتی می گوید لیموشیرین و لیموترش دست ۵ نفر است و این ۵ نفر آنها را در زیرزمین های خود نگهداری می کنند. خب باید به تعزیرات اسامی و آدرس انبارها را بدهند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی کشور تاکید کرد: اتحادیه بیاید و به ما بگوید. اعلام رسانه ای کافی نیست. شاید مردم این انحصارها را بدانند ولی باید به ما رسمی بگویند. ما فقط در سال ۹۸، ۵۸۴ هزار پرونده را رسیدگی کردیم. قانون گذار این را برای ما مشخص کرده که از این تعداد ۴۵۴ هزار و ۵۰۰ پرونده صنفی بوده است.

رایگانی به این نکته هم اشاره کرد که گاهی می بینیم واحد متخلف رفته حکم ما را از دیوان عدالت گرفته و لغو کرده است. همین تعدد مراجع قضایی و مراجع بالاتر موجب می شود متخلفان سواستفاده کنند.

این مسئول در ادامه عنوان کرد: در ایام نوروز ۱۱ نفر از روسای گشت ما در تهران مبتلا به کرونا شدند و یک نفر هم بر اثر ابتلا به این ویروس فوت شد.

کد خبر 500320 برچسب‌ها سازمان تعزیرات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سازمان تعزیرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۸۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقصر هدر رفت ۳۰ هزار لیتر نفت کوره محکوم شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر مختاری مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان گفت: پرونده هدر رفت ۳۰ هزار لیتر نفت کوره یارانه‌ای به ارزش سه میلیارد و ۶۳۶ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان خور و بیابانک رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان افزود: شعبه با توجه به مستندات موجود در پرونده، تخلف اتلاف سوخت یارانه‌ای را محرز و متهم را معادل ۲ برابر ارزش ریالی تخلف و یک برابر ارزش سوخت از دست رفته، جمعاً به پرداخت ۱۰ میلیارد و ۹۱۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

به گفته مختاری، با گزارش مأموران شرکت پخش فرآورده‌های نفتی پیرامون هدر رفت سوخت یارانه‌ای به دلیل فرسودگی و نشتی از لوله کشی منبع ذخیره به یک کارگاه پخت آهک، پرونده این تخلف در تعزیرات حکومتی رسیدگی شد.

کد خبر 6090850

دیگر خبرها

  • ضبط ۲ دستگاه موتور سیکلت خارجی غیرمجاز
  • جریمه ۶ میلیاردی سزای گرانفروشی سبزی در اردبیل
  • جریمه ۲۰ میلیارد ریالی مدرسه غیر انتفاعی در اردبیل
  • آجیل فروش گران‌فروش در زنجان جریمه شد
  • پزشک متخلف در اهواز محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در یاسوج
  • آجیل فروش متخلف در زنجان جریمه شد
  • مقصر هدر رفت ۳۰ هزار لیتر نفت کوره محکوم شد
  • جریمه تاوان گرانفروشی خودرو
  • جریمه برای گرانفروشی خودرو