Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش " ایلنا" از ساری، "نصرالله دریابیگی"  گفت: این تشکیلات مخالف اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی و واگذاری کارخانه ها برای احیاء و شکوفایی مجدد آنها نیست؛ اما کارگران مازنی خاطرات تلخی از واگذاری کارخانه ها دارند و اکنون با شنیدن خبر واگذاری هر واحد صنعتی، نگران و دغدغه مند می شوند.

این فعال با سابقه کارگری از عملکرد شرکت سرمایه گذاری بانک ملی در واگذاری کارخانه نساجی مازندران به شدت انتقاد کرده و گفت: نساجی مازندران را با خاک یکسان کردند و سند نابودی این کارخانه را امضاء کردند و حالا می خواهند چوب و کاغذ مازندران را به آزمایشگاه سیاست های غلط خود تبدیل نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دریابیگی، دغدغه های مکرر رهبر معظم انقلاب در خصوص فروش کارخانه ها و برج سازی در آنها را یاد آور شد و گفت: خصوصی سازی در مازندران؛ سیاستی شکست خورده است و سکوت مسئولان به هر بهانه ای قابل قبول نیست!

وی افزود:نتیجه خصوصی سازی در مازندران تعطیلی تدریجی کارخانه ها و اخراج فوج فوج کارگران و نابودی تولید و اشتغال شده و جامعه کارگری و نهادهای کارگری مسئول در برابر این سیاست ها سکوت نخواهند کرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اصل ۴۴ برج خاک نساجی چوب و کاغذ مازندران کارخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است

آرش محبی‌نژاد اظهار کرد: از گذشته تا کنون تجارب قیمت‌گذاری دستوری در حوزه‌های مختلف نشان می‌دهد که این سیاست در هیچ دوره‌ای جواب نداده است. نه فقط برای خودرو بلکه برای شیر و ماست و لبنیات و لوازم خانگی نیز موضوع نرخ‌گذاری یک سیاست شکست خورده بوده و من تعجب می‌کنم چرا این سیاست درباره خودرو و دیگر کالاها که هزینه‌های ساخت مشخصی دارند ادامه پیدا می‌کند.
وی افزود: معتقدم تعیین قیمت ناشی از عدم تمرکز در سیاست‌گذاری صنعت خودرو است. صنعت خودرو متولی مشخصی ندارد که برای آن ریل‌گذاری کند، نقشه راه توسعه این صنعت را تدوین کند و در اجرا دخالت نداشته باشد. سیاست‌گذار فقط باید نظارت و هدایت کند و اجرا را به شرکت‌های خودروساز بسپارد.
محبی‌نژاد بیان کرد: قیمت کارخانه بعضا ۸۰ درصد پایین‌تر از قیمت بازار است اما بسیاری از افراد به دلایل مختلف مثل نداشتن گواهی‌نامه یا داشتن پلاک فعال از ثبت نام منع شده‌اند. در حالی که ممکن است فردی گواهی‌نامه نداشته باشد و بخواهد از راننده استفاده کند. با حذف این افراد حق مصرف‌کننده ضایع می شود. از آن طرف رانتی به عنوان یارانه سیاه در جامعه توزیع می‌کنیم که کم هم نیست.
وی تصریح کرد: تا زمانی که مساله قیمت‌گذاری دستوری حل نشود مشکلات صنعت خودرو حل نخواهد شد. فقط هر روز بر تعداد کسانی که از کیفیت و قیمت ناراضی هستند افزوده می‌شود.
دبیر انجمن صنایع همگن قطعه‌سازان، ضرر دیگر ناشی از قیمت‌گذاری را متوجه سهامداران بورس دانست و گفت: علاوه بر ضرر خودروسازان و مصرف کنندگان خودرو، مردمی هم که در بورس سرمایه‌گذاری تا در تولید مولد نقش داشته باشند ضرر می‌کتند؛ زیرا وقتی سهام خودروسازان می‌ریزد سهامداران بی‌تقصیر شرکتهای بورسی نیز متضرر می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه مطالبات معوق قطعه‌سازان سر به فلک کشیده است گفت: میانگین زمان مطالبات معوق قطعه‌سازان به بیش از 150 روز رسیده است. قطعه‌سازی که بتواند 120 روزه مطالباتش را بگیرد سراغ نداریم. خودروساز هم  پول ندارد و به شیوه‌های مختلف نقدینگی‌اش از دست می‌رود. در نهایت محصول این شیوه سیاست‌گذاری صنعت خودرو خسران است و بس.

دیگر خبرها

  • مخالفت شدید هواداران میلان با لوپتگی؛ هشتگ اعتراضی ترند شد، کوروا سود هشدار داد
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • یادآوری یک خاطره فراموش‌نشدنی: نساجی قهرمان!
  • فیلم/ کارگری که در روز کارگر به آرزویش رسید
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • سخنگوی عرب زبان وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • خصوص واقعی قبل از هیاهوی واگذاری!
  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود
  • برگزاری بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران