Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارشاد طی نامه‌های جداگانه به معاون اول رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه و معاون اقتصادی رئیس جمهور با اعلام خسارت‌های وارده به بخش فرهنگ کشور خواستار مساعدت سریع‌تر به مشاغل آسیب‌پذیر فرهنگی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، سیدعباس صالحی در این نامه‌ها  به اسحاق جهانگیری، محمود واعظی، محمدباقر نوبخت و محمد نهاوندیان نوشته است:
 
«همانگونه که مستحضرید روزهای رونق کسب‌وکارهای فرهنگی، هنری و رسانه‌ای کشور، با آغاز بحران همه‌گیری بیماری کرونا به گونه‌ای دیگر رقم خورد، چنانچه روند رکود و کسادی در سال جاری نیز تدوام یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باتوجه به نگاه همدلانه و متعهدانه دولت محترم و در راس آن ریاست محترم جمهور برای بهبود محیط کسب و کارها و ضرورت انجام اقدامات حمایتی در این بخش، سپاسگذار خواهد بود مطابق دستور جنابعالی و باتوجه به ویژگی شغلی هنرمندان و فعالان فرهنگی که عموما از جمله آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه هستند، عنایت ویژه‌ای به منظور کاستن حداقلی از فشار مالی و معیشتی آنان صورت پذیرد.
 
مزید استحضار میزان خسارت وارده این بخش تا پایان فروردین ماه جاری بالغ بر ۹,۷۶۰,۹۲۱ میلیون ریال، معادل ۹۷۶ میلیارد تومان برآورد و نیز حمایت‌های پیشنهادی صندوق اعتباری هنر در سه بخش حق بیمه، سرانه درمان و جبران خسارت بیکاری پیش‌بینی شده است که شامل  ۲۱۸,۷۸۹,۶۵۹,۵۰۰ ریال حق بیمه برای ۳۵۵۰۰ نفر از اعضای صندوق، ۱۳۷,۷۶۸,۴۰۰,۰۰۰ ریال سرانه درمان برای ۷۸۱۰۰ نفر از اعضا و ۱,۴۳۹,۹۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال برای جبران خسارت بیکاری هنرمندان میزان در نظر گرفته شده است.
 
با همین ملاحظات به پیوست گزارش برآورد میزان خسارت وارد آمده به بخش فرهنگ و هنر تا این تاریخ ، برای دستور مساعدت و اقدامات حمایتی تقدیم می‌شود.»

برآورد خسارت کسب و کارهای بخش فرهنگ و هنر: (مبالغ به میلیون ریال)

 ۱ـ فرهنگی: ۳,۴۷۵,۷۵۱ ریال
 ۲ـ هنری: ۳,۵۰۳,۱۷۰ ریال
 ۳ـ رسانه‌ای و تولید محتوای دیجیتال: ۲,۷۶۰,۹۲۱ ریال
 جمع کل: ۹,۷۶۰,۹۲۱ ریال 
  
یارانه‌های حمایتی صندوق اعتباری هنر:
 
۱ـ مجموع کمک بابت حق بیمه هنرمندان: ۲۱۸,۷۸۹,۶۵۹,۵۰۰ ریال
 ۲ـ مجموع کمک سرانه درمان هنرمندان: ۱۳۷,۷۶۸,۴۰۰,۰۰۰ ریال
 ۳ـ مجموع کمک بابت جبران خسارت و بیکاری هنرمندان: ۱,۴۳۹,۵۳۸,۰۵۹,۵۰۰ ریال
 جمع کل: ۱,۷۹۶,۵۳۸,۰۵۹,۵۰۰ ریال
 
در همین راستا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شب گذشته در توئیتی با اشاره به اعلام خسارت‌های ناشی از بیماری کرونا تصریح کرده بود:

«امروز نامه برآورد جامع خسارات حوزه فرهنگ، نشر، تئاتر، موسیقی، تجسمی، سینما، رسانه، آموزشگاه‌ها، موسسات، کانون‌ها و مشاغل مرتبط به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به آقایان جهانگیری و نهاوندیان ارسال شد.

‏اصحاب فرهنگ و هنر منتظر خبرهای خوب از جلسه کمیته اقتصادی ستاد ملی ⁧ کرونا⁩ هستند.»

گفتی است پس از پیگیری‌های انجام شده وزارت فرهنگ و‌ارشاد اسلامی برای قرار گرفتن کسب و کارهای فرهنگی هنری و رسانه‌ای در رسته مشاغل آسیب دیده از بروز و ظهور بیماری کرونا، با دستور سید عباس صالحی، معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارتخانه متبوع ماموریت یافته بود با همکاری معاونت‌ها و واحدهای مرتبط و نظر خواهی از نهادها و صنوف معین وابسته سراسر کشور گزارش دقیق و کمی از میزان خسارت های وارده به کسب‌های و کارهای موضوع مصوبه هیات وزیران تهیه و برای تامین اعتبار لازم به منظور جبران‌ خسارت‌های وارده و اقدامات حمایتی دولت از فعالان فرهنگ، هنر و رسانه کشور به کمیته اقتصادی ستاد ملی کرونا ارسال کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگ هنر صالحی رسانه ۵۰۰ ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۹۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، در خصوص جزییات بیشتر این خبر گفت: این وام به دسته‌ای از کسب و کار‌های حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکو‌های مشمول هستند. به گفته وی، این سکو‌ها شامل: ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

وی با اشاره به وجود دسته بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکار‌های صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان داشت: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کار‌های حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی‌ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است. به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • خسرو غفوریان کیست؟ / عکس‌هایی که برای ژیلا صادقی داستان شد/ هنوز توماج صالحی ترند است/ هجمه جدید علیه کاظم صدیقی با نام لیلا
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • دستمزدم برای «فسیل» هم به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان نبود!
  • دستمزدم برای «فسیل» به اندازه ارقامِ انجمن فیلمنامه‌نویسان هم نبود!