Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:20:20 GMT

احیاء و افزایش ظرفیت ۹۶ واحد تولیدی در لرستان

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۸۰۳۷۸

احیاء و افزایش ظرفیت ۹۶ واحد تولیدی در لرستان

ایسنا/لرستان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان از احیاء و افزایش ظرفیت ۹۶ واحد تولیدی این استان در سال ۹۸ خبر داد.

محمدرضا صفی‌خانی امروز در حاشیه مراسم اهدای ۵۴ واحد اسکلت کارخانه ماشین‌سازی خرم‌آباد به مناطق سیل‌زده لرستان در جمع خبرنگاران بیان کرد: یکی از اهداف مهمی که در راستای رونق و جهش تولید در دستور کار قرار دارد استفاده از ظرفیت واحدهای راکد و فعال کردن آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سال گذشته بر اساس سیاست‌های ابلاغی و حمایت‌های مدیریت ارشد استان بیش از ۳۸ واحد کاملا راکد به چرخه تولید بازگشتند و همچنین بیش از ۵۸ واحد افزایش ظرفیت داشتند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان عنوان کرد: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته شرکت پرس خرم‌آباد که به عنوان یکی از واحدهای مهم راکد استان به شمار می رفت و احیای دوباره آن به عنوان یک مطالبه عمومی محسوب می‌شد توسط یک سرمایه‌گذار موفق و با تجربه خریداری و فعال شد.

صفی‌خانی در ادامه با اشاره به اینکه اکنون ۵۰ نفر در این واحد تولیدی در حال فعالیت هستند، افزود: خوشبختانه در گام ابتدایی شاهد اشتغال‌زایی ۵۰ نفر در این مجموعه هستیم که البته با اجرای کامل طرح‌های پیش‌بینی شده به خصوص تولید بویلرهای حرارتی در سالجاری در این واحد این عدد مطمئنا افزایش خواهد یافت.

وی گفت: امروز سرمایه‌گذاران این پروژه ۵۴ سازه فلزی منازل به سیل زدگان لرستان اهدا کردند.

این مسئول بیان کرد: همچنین تاکنون چندین پل در استان توسط این واحد تولیدی ساخته شده که برخی از آنها نصب و یا در حال نصب هستند که نمونه آن را باید پل تازه احداث اناری خرم آباد دانست.

صفی‌خانی گفت: خوشبختانه شرکت ماشین‌سازی خرم‌آباد (پرس سابق) می‌تواند بسیاری از سازه‌های موردنیاز طرح‌های عمرانی و اقتصادی را تامین کند که در همین راستا شاهد ساخت کوره واحد در دست احداث سیلیکون متال بروجرد در این واحد هستیم و این امر به عنوان یک ظرفیت جدید برای لرستان به شمار می‌رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سال جهش تولید واحد تولیدی خرم آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۰۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الله فیروزی با اشاره به ضرورت تامین برق واحد‌های تولیدی و صنعتی با توجه به فرارسیدن فصل گرما، گفت: برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابتدا باید ظرفیت موجود را حفظ و سپس بستر را برای حضور مردم در این حوزه فراهم کرد که قطعی برق موجب آسیب به ظرفیت تولید می‌شود.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شاید در راستای تامین نیاز مردم از قطعی برق مصارف خانگی خودداری شود تا مردم در کار‌های روزمره دچار مشکل نشوند، اما باید به این نکته نیز توجه کرد که آسیب‌های ناشی از قطع برق صنایع نیز متوجه مردم می‌شود، زیرا قطعی برق موجب بیکاری کارگران می‌شود و این موضوع به صورت مستقیم در معیشت خانوار اثرگذار است.   وی با اشاره به یکی دیگر از آثار نامطلوب قطعی برق، بیان کرد: از آنجاکه به دلیل قطعی برق، تولید در واحد‌های صنعتی کاهش می‌یابد، بازار با کمبود محصولات تولیدی این واحد‌ها روبه‌رو خواهد شد در نتیجه قیمت این کالا‌ها افزایش پیدا می‌کند، این موضوع نیز به صورت مستقیم بر مردم اثرگذار است مانند آنچه که در چند سال گذشته در حوزه فولاد و سیمان رخ داد.   فیروزی گفت: وزارت نیرو در تلاش است که از توانمندی کارخانه‌های بزرگ برای تولید برق استفاده شود که این موضوع هنوز محقق نشده و باید مشوق‌های بیشتر و بهتری برای این موضوع در نظر گرفت.   عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه باید زیرساخت‌های موردنیاز تولید مانند برق و گاز را تامین کرد، تصریح کرد: پذیرفته شده نیست که برای تامین مصارف خانگی به سراغ قطع برق صنایع برویم، زیرا قطعی برق در واحد‌های تولیدی نیز بر زندگی مردم اثرات نامطلوبی دارد.

دیگر خبرها

  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • تلفیق هنر دست و صنعت
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • پیشنهاد افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی در اهواز
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • تولد گوساله گوزن زرد ایرانی در مرکز ‌احیاء گوزن زرد کشور در لرستان