Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان متولی سلامت در این دانشگاه صنعتی و دبیرخانه منطقه یک مراکز بهداشت و درمان دانشگاه ها اقدامات گسترده ای برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا انجام داده است.

پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر امروز دوشنبه درباره اقدامات مرکز سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا اعلام کرد: از اواخر بهمن ماه ۹۸کمیته سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر به ریاست معاونت فرهنگی و دانشجویی و با حضور مدیران مرکز بهداشت، اموراداری، دانشجویی، مرکز مشاوره و اداره خوابگاه‌ها تشکیل شد و تاکنون ۸ جلسه برای هماهنگی بین بخشی برای اقدامات پیشگیرانه برگزار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که با پیگیری و هماهنگی توسط مرکز سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر، لوازم حفاظت شخصی از جمله ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی تهیه و در اماکن مختلف دانشگاه توزیع شده است. همچنین ۴ دستگاه حرارت سنج لیزری و تب سنج در درب‌های ورودی دانشگاه مستقر شده است.

تهیه پوسترهای اطلاع رسانی و آموزشی برای دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان، برگزاری کارگاه‌های آموزشی ضمن خدمت بهداشت و تغذیه برای کارکنان دانشگاه، تهیه و ارسال و نظارت بر اجرای توصیه نامه‌های بهداشتی به تمامی بخش‌های دانشگاه برای پیشگیری از بیماری کرونا، تشکیل جلسه روسای مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های تهران و البرز در تاریخ ۲۳ اسفندماه سال ۹۸ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، برگزاری نشست هم اندیشی کارشناسان مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های منطقه یک در ۲۴ اسفندماه سال ۹۸، ارائه آموزش به نیروهای خدماتی در فضای باز از جمله اقدامات مرکز سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده است.

همچنین با نظارت مرکز سلامت، ایمنی و محیط زیست و همکاری امور خوابگاه‌ها و کارکنان فضای سبز مجموعه خوابگاه‌های دانشجویی، سلف و آشپزخانه، دانشکده‌ها، ساختمان‌های اداری و انتظامات گندزدایی و ضدعفونی شدند.

سایر ادارات دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز اقدامات تکمیلی با مرکز بهداشت انجام دادند که شامل تهیه و توزیع لوازم و امکانات بهداشتی و ضدعفونی فضاها توسط اموراداری دانشگاه، مشاوره و کلاس‌های آنلاین توسط مرکز مشاوره و گندزدایی و ضدعفونی امکان دانشگاه قبل و بعد از تعطیلات نوروز ۹۹ توسط پرسنل فضای سبز دانشگاه بوده است.

مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد تا روز گذشته(یکشنبه) ۷۱هزار و ۶۸۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدند و تعداد جان باختگان کرونا در کشور نیز به ۴ هزار ۴۷۴ نفر رسید.

برچسب‌ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر ویروس کرونا پروندهٔ خبری ستاد ملی مقابله با کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی امیرکبیر ویروس کرونا دانشگاه صنعتی امیرکبیر ویروس کرونا ایمنی و محیط زیست دانشگاه دانشگاه صنعتی امیرکبیر مرکز سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۰۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد

به گزارش خبرنگار مهر، میثم مداحی ظهر پنجشنبه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان با بیان اینکه دیدگاه جامعه نسبت به کارگر و کار را باید تبیین کنیم، اظهار داشت: اگر قرار باشد که دیدگاه نسبت به کارگر حمایتی و حداقلی باشد، در حق این قشر ظلم کردیم، ما باید دیدگاه جامعه را به کارگر از باب سرمایه انسانی و منابع سرمایه‌ای تغییر داده و از بُعد انسانی نگاه کنیم و این مهم سبب ارزش‌نهادن به کار و کارگر می‌شود.‌

وی با اشاره به اینکه آموزه‌های دینی ما نیز کار را ارزش تلقی کرده است، افزود: شاید دنیای غرب کارگر را ابزار تولید ثروت بداند اما دین و فرهنگ ما کار را به عنوان ارزش و عامل رزق و از اعمال صالح تلقی می‌کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه دولت برای امنیت شغلی کارگران برنامه‌هایی داشته است، اضافه کرد: سال گذشته زیست بوم اشتغال تدوین و ابلاغ شد و دستگاه‌های اجرایی مکلف شدند که ۷۰ هزار اشتغال ایجاد کنند و این از باب امنیت شغلی کارگران بود.

مداحی با اشاره به راه‌اندازی سامانه جستجوی شغل، گفت: سال گذشته ۲۸ هزار فرصت شغلی در این سامانه ثبت شد و ۱۲ هزار نفر جویای کار درخواست خود را در این سامانه اعلام کردند که از این تعداد بیش از هفت هزار نفر آنان مشغول به کار شدند.

وی تصریح کرد: اعتقاد بر این است که امنیت اشتغال بایستی برخورد بین کارگر و کارفرما را کاهش دهد تا ذهن کارگر برای تولید و کارفرما برای سرمایه گذاری آزاد باشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان افزود: در وزارت کار و همچنین زیرمجموعه آن در استان اصفهان تلاش کردیم که زمان رسیدگی به شکایات بین کارگر و کارفرما کاهش یابد و فرصت کمتر به حواشی عرصه تولید اختصاص دهیم از این رو اداره‌ای در منطقه زینبیه اصفهان با حضور پنج هیأت تشخیص تشکیل شد.

مداحی با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد دعاوی ما مربوط به شهر اصفهان است، گفت: اگر به طور مناسب رسیدگی و خدمات رسانی داشته باشیم بیش از ۵۰ درصد مشکلات این حوزه در اصفهان حل می‌شود.

وی افزود: سال گذشته ۵۱ خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد که این آمار حاکی از افزایش ۳۰۰ درصدی خانه بهداشت‌های کارگری در استان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه برای تحقق شعار سال لازم است با برنامه‌ریزی دقیق نرخ مشارکت و مشاغل خانگی را افزایش دهیم، خاطرنشان کرد: تسهیلات مشاغل خانگی امسال رشد حدود چهار برابری داشته و اعتباری حدود پنج هزار میلیارد تومان برای آن اختصاص یافته است که از این رو از مسؤولان کشوری درخواست داریم نگاه ویژه‌ای به استان اصفهان به تناسب جمعیت این استان داشته باشند زیرا جمعیت ساکن در مناطق محروم در غرب و شرق و حاشیه این استان با جمعیت برخی استان‌ها برابری می‌کند.

شمار خانه‌های کارگری اصفهان به ۵۲۲ باب رسید

در ادامه این مراسم همچنین کریمی مدیر امور اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان نیز با بیان اینکه جشنواره قدیمی امتنان طبق ماده ۱۹۵ قانون کار با هدف ارج نهادن به تلاش‌های جامعه کارگری و مشارکت و نوآوری بین کارفرمایان هر سال برگزار می‌شود، اظهار داشت: امسال پنج هزار نفر و گروه کار و واحد نمونه در این جشنواره شرکت کردند که آثار ۳۰۰ نفر به مرحله داوری رسیدند.

وی با بیان اینکه در آثار برگزیده اختراع و نوآوری، بهره وری و مباحث محیط زیستی مورد توجه بود، خاطرنشان کرد: در نهایت سه نفر کارگر نمونه، سه گروه نمونه و یک واحد نمونه به عنوان برترین‌های استان برگزیده شدند.

مدیر امور اجتماعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان همچنین اضافه کرد: در سال جاری با اقداماتی که انجام شد و رشد ۳۰۰ درصدی احداث و توسعه خانه‌های بهداشت کارگری، شمار این خانه‌ها در استان به ۵۲۲ باب رسید.

به گزارش مهر، در پایان این مراسم از برگزیدگان سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان اصفهان تقدیر شد.

کد خبر 6095061

دیگر خبرها

  • ورودی کاشان از آزادراه امیرکبیر بازگشایی شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان
  • ورودی کاشان از سمت آزادراه امیرکبیر مسدود شد
  • استقرار تیم‌های دائمی اعضای مرکز وکلا در شهرک‌های صنعتی
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر