Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور صبح امروز در مراسم معارفه رییس جمعیت هلال احمر ایران با بیان اینکه جامعه ایران همواره با حوادث متعدد طبیعی و اجتماعی نظیر سیل و زلزله یا سقوط هواپیما روبرو بوده است، اظهار داشت: ویژگی دیگر جامعه ما احساس مسئولیت مدنی و همبستگی اجتماعی میان مردم است که همواره زنده است و مردم نسبت به وضعیت همنوعان خود حساس هستند و آگاهانه در جهت خدمت رسانی همت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهور با اشاره به واقعه زلزله کرمانشاه و انتشار اخبار و تصاویری که دل هر انسان و ایرانی را به درد می آورد، گفت: در همان لحظات اولیه حادثه، شاهد بودیم که کادر پزشکی و درمانی کشور در اقدامی ستایش آمیز چند هزار مجروح و آسیب دیده را ظرف چند ساعت از منطقه خارج و در بیمارستان ها شروع به مداوا کردند.

اهم اظهارات وی ررا در ادامه به نقل از فارس بخوانید؛

* از روز دوم و سوم واقعه به بعد، مهمترین درخواستی که از رسانه ملی اعلام می شد درخواست از مردم برای حرکت نکردن به سمت منطقه بود زیرا مردم می خواستند به هر نحوی که هست در زمینه امدادرسانی حضور داشته باشند.

* در آن حادثه مجموعه نظام و دولت نیز سرفراز از امتحان بیرون آمد، هزاران واحد مسکونی در مناطق زلزله زده ساخته شد و برای اینکه مردم زلزله زده از سرما کمتر آسیب ببینند هزاران کانکس به منطقه ارسال شد. البته نباید فراموش کرد که عده ای از روی کج سلیقه ای و حب و بغض وقتی ضعف کوچکی می دیدند آن را در رسانه های معاند و یا فضای مجازی منتشر کرده اما به اقدامات بزرگ انجام شده کمتر اشاره می کردند.

*{ با اشاره به حادثه سیل در ابتدای سال ۱۳۹۸ در استان های خوزستان،‌ لرستان،‌ گلستان و مازندران}: در آن حادثه نیز مردم و دولت کارهای بزرگی از روی احساس مسئولیت و همبستگی مدنی انجام دادند. در اقصی نقاط کشور که ستادهای کمک رسانی به سیل زدگان شکل گرفت و بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان فقط به حساب نهاد هلال احمر برای امداد رسانی پول واریز شد.

*{ با اشاره به پدیده ناشناخته کرونا و چالش جهانی ناشی از آن}: ابعاد اجتماعی و اقتصادی کرونا همه دنیا و ایران را متاثر کرده است، کادر پزشکی قدرتمند و نظام سلامت سازمان یافته کشور در این ایام کار بزرگی انجام دادند. جامعه پزشکی نمایشی از انسان دوستی به اجرا گذاشت که در تاریخ ایران ثبت خواهد شد و هنرمندان و نویسندگان و صاحب نظران حتما این فداکاری ها را ثبت خواهند کرد. باید تبعات کرونا را به حداقل برسانیم،

*{ با اشاره به آسیب دیدن برخی از اقشار از اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی}: جمعیت هلال احمر با توجه به اینکه یکی از نهادهای خدمت رسان و مورد اعتماد مردم است می تواند حلقه وصل میان مردم و آسیب دیدگان باشد.

* سرمایه مهم هلال احمر را عضویت میلیون ها داوطلب خدمت ریسک پذیر است و در کنار مدیران دلسوز و منابع دولتی این حضور داوطلبانه موضوعی ارزشمند است به همین دلیل جمعیت هلال احمر در لحظات اولیه هر حادثه که سخت ترین شرایط است در صحنه حضور پیدا می کند و مردم که شاهد این تلاش و خدمت گذاری هستند به هلال احمر اعتماد دارند.

* از رییس جدید جمعیت هلال احمر می خواهم تا در بحران کرونا از سرمایه اعتماد مردم بیشتر استفاده شود و تمرکز جدی روی تبعات مواجهه با کرونا داشته باشد.

* در ارتباط با کرونا باید بیشتر از کمک های مردم استفاده کنیم. واقعیت این است که دولت به قول رییس جمهور در برهه کنونی با دو ویروس تحریم و کرونا همزمان مقابله می کند اگرچه به فضل الهی می توانیم با حداقل هزینه از این شرایط عبور کنیم اما مطمئن هستم اگر موضوع را برای مردم خوب توضیح دهیم حتما از کمک های خیرین بیشتر بهره مند خواهیم شد.

*{با تشریح اقدامات دولت برای کمک به اقشار ضعیف و بنگاه های آسیب دیده}: حتما تعداد کسانی که نیازمند کمک هستند بیشتر از آماری است که دولت توانسته برای آنها مبالغی واریز کند و باید با کمک مردم، تعداد بیشتری از نیازمندان را تحت پوشش قرار دهیم.

* از مردم و خیرخواهان و کسانی که از تمکن مالی مناسبی برخوردار هستند می خواهم که به صحنه بیایند و با کمک نهادهای یاری رسان نظیر جمعیت هلال احمر با لحاظ همه مسائل اخلاقی و انسانی به اقشار بی بضاعت کمک کنند تا با کمترین و هزینه از این مرحله عبور کنیم.

* امروز در بسیاری از کشورهای دنیا صاحبان صنایع و افراد ثروتمند اعلام کردند که بخشی از ثروت خود را به بخش های مختلف جامعه هدیه می کنند. انتظار این است که فعالان بخش خصوصی کشور هم چنین اقداماتی انجام دهند.

۱۷۲۱۵

کد خبر 1376253

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری ویروس کرونا هلال احمر زلزله اقتصاد ایران جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۱۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن لبافی گفت: گروه صنایع غذایی از سال ۱۳۹۷ با هدف آشنایی دانشجویان و انتقال دانش عملی و تجربیات مهندسان کارخانه‌های صنایع غذایی اقدام به دعوت و حضور آنان در برخی کلاس‌های تئوری و عملی دروس تخصصی مقاطع مختلف کرده است.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران افزود: نشست‌های تخصصی امکان ارتباط مستقیم و شناخت بیشتر و ملموس‌تر از وضعیت صنایع غذایی و نیازهای حال و آینده و آگاهی از جایگاه دانشجویان در آینده تحصیلی آنان را به بهترین وجه فراهم آورده است.

به گفته وی، با فراهم شدن فضای آموزش بهتر و ارتباطات مجازی دانشگاه در دوران کرونا در حالی که از برگزاری نشست‌های حضوری محروم شدیم اما به راحتی توانستیم از مدیران بخش‌های تولید، تحقیق و توسعه (R&D) صنایع و مراکز پژوهشی تخصصی مرتبط با دروس دانشجویان دعوت به عمل آوریم.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بیان کرد: با عادی شدن شرایط بعد از کرونا، برگزاری نشست‌های مربوط به دروس فرمولاسیون مواد غذایی، فنآوری آب میوه، صنایع قند (چغندری و نیشکری)، صنایع شیر و صنعتی سازی صنایع سنتی تداوم و توسعه یافته است.

لبافی در خصوص مهمترین دستاورد این کلاس‌های تخصصی گفت: اینکه از تک بعدی و تک رشته‌ای بودن خارج می‌شود، دانشجویان متوجه می‌شوند که علاوه بر فراگیری و آموزش دروس علمی تخصصی، برای تکمیل دانسته‌های خود نیاز به اطلاعات دیگر و برقراری ارتباط با فعالان و مدیران صنایع نیز هست.

وی عنوان کرد: در بعضی تخصص‌ها دانشجویان فکر می‌کنند دروس نظری کافی است اما در اجرا به محض ورود به صنعت و امور اجرایی متوجه نیاز به اطلاعات و مهارت‌های دیگر هم می‌شوند و به اهمیت ارتباط دروس بین رشته‌ای مانند مسائل مالی، مدیریتی، فرهنگی، روانشناسی، ارتباطات و تجربه مدیران واقف می‌شوند.

عضو هیأت علمی دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران اظهار کرد: مدیران و صاحبان صنایع غذایی که به دنبال ارتقای کار و کیفیت محصولات خود هستند به دنبال دانشجویانی می‌گردند که علاوه بر تخصص اصلی خود در حوزه‌های مدیریت مسائل مالی، نیروی انسانی و نوآوری نیز دارای زمینه‌های اولیه باشند.

وی گفت: در پروژه کلاسی درس فرمولاسیون مواد غذایی دانشجویان دکترا برای داوری پروژه‌های آنان از مدیران صنایع مرتبط دعوت کرده‌ایم. بر اساس بازخوردها، این شیوه عمل برای ایجاد تفکر و اجرای پروژه‌های علمی تخصصی و کاربردی برای دانشجویان و مدیران صنایع بسیار مفید بوده است.

کد خبر 6087965

دیگر خبرها

  • افتتاح هفتمین خانه هلال شهرستان دنا
  • یک فوتی و ۳ مصدوم در تصادف مرگنلر - چایپاره
  • ریزش سقف واحد مسکونی در آباده و حضور امدادگران
  • واژگونی پژو پارس در محور لردگان به دهدز جان یک نفر را گرفت
  • یک کشته و شش مجروح در جاده آغمزار به راز
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • فرهنگ داوطلبی را به مردم آموزش دهیم/ ارائه خدمات باید منجر به توانمندسازی نیازمندان شود
  • ضرورت آموزش فرهنگ داوطلبی به مردم
  • ۱۱ مصدوم در حادثه انحراف اتوبوس در محورمیمه به گلپایگان
  • تصادف در محور لردگان جان یک نفر را گرفت