Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@04:35:57 GMT

هشدار نسبت به احتمال بروز کمبود گوشت در آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۸۴۲۶۲

هشدار نسبت به احتمال بروز کمبود گوشت در آمریکا

بزرگترین شرکت تولید گوشت خوک در آمریکا و جهان ضمن هشدار دادن درباره این موضوع که آمریکا در آستانه بروز کمبود مواد غذایی قرار دارد، اعلام کرده است که یکی از کارخانه‌های خود را به خاطر شیوع کرونا در میان کارگران تعطیل می‌کند.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، شرکت اسمیت فیلد فودز، که بزرگترین تولید کننده گوشت خوک در جهان به شمار می‌رود اعلام کرد به دلیل شیوع کرونا در میان کارگران، یکی از کارخانه‌های خود در آمریکا را تعطیل می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت هشدار داده است که آمریکا فاصله کمی با بروز کمبود مواد غذایی دارد.

تعطیلی کشتارگاه‌ها در آمریکا، در حال مختل کردن چرخه تامین مواد غذایی در این کشور بوده و عملا عرضه گوشت را در فروشگاه‌ها با مشکل مواجه کرده است.

از سوی دیگر دامداری‌ها نمی‌توانند گوشت دام‌های خود را به بازار عرضه کنند.

اسمیت فیلد، تعطیلی یکی از تاسیسات خود در داکوتای جنوبی که فقط برای ضد عفونی بسته شده بود را، تمدید کرده است.

این تاسیسات یکی از بزرگترین کارخانه‌های تولید گوشت در آمریکا بوده و 4 تا 5 درصد کل گوشت مورد نیاز این کشور را تامین می‌کند.

کریستی نوئم، فرماندار داکوتای جنوبی گفته است که، 238 نفر از کارگران کشتارگاه اسمیت فیلد، به کرونا مبتلا شده‌اند.

نوئم و شهردار شهر سیوکس فالز که این کارخانه در نزدیکی آن  واقع شده، پیشنهاد کردند که اسمیت فیلد، کشتارگاه خود با 3700 کارگر را حداقل برای دو هفته تعطیل کند.

کم سالیوان، مدیرعامل اسمیت فیلد، می‌گوید: در صورتی که کارخانه‌های خود را تعطیل کنیم غیرممکن است بتوانیم گوشت مورد نیاز را در فروشگاه‌ها تامین کنیم.

در بیانیه سالیوان، آمده است: تعطیلی تاسیسات تاثیری شدید و شاید فاجعه بار در چرخه تامین مواد غذایی از کشاورزان گرفته تا خرده فروشی‌ها، خواهد داشت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۴۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت

ایسنا/آذربایجان غربی صاحبان کارخانه های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در شن و ماسه این شهر انتقاد کردند.

خلیل مسئول یکی کارخانه های  شن و ماسه در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: برخی از کارخانه های شن و ماسه هر ماه بیش از ۳۰۰ دستگاه می فروشند، در حالیکه کارخانه‌های دیگر ۱۰ دستگاه را با زور می فروشند.

وی تصریح کرد: حقوق کارکنان را با زحمت پرداخت می کنیم.

سعید از دیگر مسئولین کارخانه شن و ماسه اظهار کرد: قیمت شن و ماسه را که مصوب استانی ۲۱۰ هزار تومان در تن است به قیمت زیر قیمت مصوب حتی به قیمت ۷۰هزار تومان می فروشند تا بازار را بدست گیرند.

وی تصریح کرد: این بی عدالتی است که به‌خاطر ارتباطات برخی از افراد و کارخانه ها ۱۵ واحد کارخانه شن و ماسه در خوی  دچار بدبختی و ورشکستگی شوند.

حاج ولی از دیگر مالکین کارخانه شن و ماسه نیز اظهار کرد: برخی با رانت اقدام به خرید مواد اولیه بصورت رایگان ویا به قیمت خیلی پایین می کنند و به همین دلیل شن و ماسه را به قیمت خیلی پایین تر از نرخ مصوب که ۲۱۰ هزار تومان در تن است، می فروشند.

وی تصریح کرد: حدود دو هزار نفر بصورت مستقیم از این کارخانه های شن و ماسه نان می‌خورند که با پیدایش مافیا و رانت در شن و ماسه خوی در آینده نزدیک مجبور به تعطیلی کارخانه ها خواهیم شد.

به گزارش ایسنا، تولید شن و ماسه خوی روزانه حدود هشت هزار تن است که کارخانه های شن و ماسه خوی اعلام کردند در صورت ادامه وضع موجود و ادامه رانت و مافیا و رکود کارخانه های شن و ماسه هایشان، اقدام به تعطیلی خواهند کرد که در این صورت حدود دو هزار نفر که بصورت مستقیم از این کارخانه ها نان می خورند بلاتکیف خواهند شد. بنابراین ضروری است از طرف مسئولین مربوطه ‌نسبت به حل مشکل بوجود آمده اقدامات اساسی صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • انتقاد صاحبان کارخانه‌های شن و ماسه خوی نسبت به وجود مافیا در این صنعت
  • فرآیند پرورش و پردازش گوشت مرغ در مدرن ترین مرغداری و کارخانه آمریکا (فیلم)
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • هشدار پلیس نسبت به احتمال ریزش سنگ در جاده کرج
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو