Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@14:01:36 GMT

اعزام مبلغان دینی در ماه رمضان لغو شد/ برنامه‌های جایگزین

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۸۴۴۸۴

اعزام مبلغان دینی در ماه رمضان لغو شد/ برنامه‌های جایگزین

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم از تعطیلی اعزام مبلغان در ماه مبارک رمضان ۹۹ به دلیل پیشگیری از شیوع کرونا و اجرای طرح های جایگزین این دفتر در ماه میهمانی خدا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس حجت‌الاسلام سعید روستا آزاد معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم اظهار داشت: اعزام مبلغان از فعالیت‌های ثابت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم طی چهار دهه فعالیت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام تعطیلی تبلیغ چهره به چهره در ماه مبارک رمضان ۹۹ گفت: طبق ابلاغیه‌های ستاد مبارزه با کرونا، امسال برنامه اعزام مبلغان در ماه مبارک رمضان تعطیل خواهد بود و دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به علت ممنوعیت و محدودیت جا به جایی های استانی، اعزام مبلغان از قم و سایر شعب را نخواهد داشت.

اجرای طرح های جایگزین

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به اجرای طرح های جایگزین تبلیغ چهره به چهره در ماه رمضان امسال تصریح کرد: قریب به ۱۲ هزار نفر در ماه مبارک رمضان هرسال از این دفتر به سراسر کشور اعزام می شدند اما در ماه رمضان سال جاری این امکان را نداریم و این اتفاق نخواهد افتاد و امیدواریم با طرح های جایگزینی که تصویب و ابلاغ شده، بتوانیم بخشی از آن ظرفیت ها را فعال نگه داریم.

افزایش پاسخگویی به سوالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی

وی افزایش پاسخگویی به سؤالات دینی را یکی از طرح های مد نظر دفتر تبلیغات اسلامی برای ماه رمضان عنوان کرد افزود: بخشی از بسته تهیه شده برای این ایام تبلیغی شامل توسعه پاسخگویی احکام است که مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی دفتر تبلیغات اسلامی متولی و عهده دار این مسأله است، هم به جهت تعداد پاسخگویان و هم به جهت افزایش ساعات پاسخگویی با شماره تلفن ۰۹۶۴۰۰ در خدمت مردم عزیز خواهیم بود.

حجت‌الاسلام روستا آزاد با اشاره به افزایش ساعت پاسخگویی به سؤالات دینی اظهار داشت: در حال حاضر فعالیت این مرکز قریب به ۱۰ ساعت در ۲۴ ساعت است که ان شاء الله در ماه مبارک رمضان این ساعات افزایش پیدا خواهد کرد.

فعالیت مجازی مبلغان گسترش می یابد

وی گفت: بخشی از آن بسته جایگزین، مربوط به فعالیت های مجازی مبلغان محترم است که در قالب گروه های تبلیغی به برگزاری مسابقه، پرسش و پاسخ و داستان گویی طی سال های متمادی مشغول به فعالیت هستند و در ماه مبارک رمضان این فعالیت ها پررنگ خواهد بود.

معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به فعالیت گروه های تبلیغی در ماه رمضان تصریح کرد: طبق اعلام صورت گرفته، گروه های تبلیغی در حال ارسال طرح های تبلیغی خود ویژه ماه مبارک رمضان هستند که در صورت تأیید، ان شاءالله مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

وی به فعالیت های انفرادی مبلغان در ماه مبارک رمضان از طریق فضای مجازی پرداخت و افزود: بخشی از این بسته تبلیغی، مربوط به فعالیت فردی مبلغان است که طی سال های مستمر به اقصی نقاط کشور مسافرت می کردند، شاید در طی سال آن روستاها و مناطق در ماه مبارک رمضان یا محرم از فضیلت اجتماع مؤمنانه و نماز جماعت برخوردار بودند که امسال این محرومیت پیش آمده و مبلغان محترم از طریق ارتباط گیری با مخاطبان خود با تأسیس کانال و گروه در فضای مجازی بخشی از فعالیت های تبلیغی خود را در خصوص بحث احکام، تفسیر و معارف دینی پیگیری خواهند کرد.

برگزاری مسابقه کتابخوانی برای عموم مردم

حجت الاسلام روستا آزاد با اشاره به برگزاری مسابقه کتابخوانی در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: بخشی از فعالیت ها در این ماه مربوط به برگزاری مسابقات کتابخوانی، هم برای عموم مردم در سنین مختلف و هم برای طلاب و مبلغان محترم است.

حضور مبلغان نخبه در رسانه ملی

وی به حضور مبلغان نخبه دفتر تبلیغات اسلامی در ماه مبارک رمضان در رسانه ملی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: قسمت آخر فعالیت های دفتر در این ایام، همکاری با رسانه ملی و استفاده از ظرفیت رسانه برای بهره گیری هر چه بیشتر از وجود مبلغان نخبه و سخنرانان ارجمند است که در واقع، در قالب یک بسته تبلیغی جایگزین ماه مبارک رمضان تهیه شده و امیدواریم با توفیق الهی بتوانیم به سرانجام برسانیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ماه رمضان ماه مبارک رمضان رمضان قم ماه مبارک رمضان طرح های جایگزین اعزام مبلغان ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۴۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حضور روانشناسان در بخش‌های مختلف پلیس

  به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما­، سرتیپ احمد علی­ گودرزی  ­­افزود: در این راستا ۸ کمیته تشکیل شده که این کمیته‌ها هر کدام وظایفی دارد که از جمله آن می‌توان به­ کمیته جنایی، سلامت خانواده، راهنمایی و رانندگی و دیگر کمیته‌هایی که می‌تواند در سلامت اجتماع و انتظامی کشور که هنجار سازی اجتماعی در ابعاد مختلف­ بر عهده آنها است کمک کنند. رئیس مرکز روانشناسی پلیس ایران بیان کرد: این تلاش‌ها و فعالیت‌ها در یکی دو سال گذشته بسیار مناسب بوده، ضمن اینکه­ وضعیت علمی همکارانی که در این رابطه در پاسگاه ها، کلانتری‌ها و افرادی که در راس عدالت ترمیمی تلاش می‌کنند افزایش داده ایم. سرتیپ گودرزی خاطرنشان کرد:­ در بحث خانواده و حوزه سلامت روان کارکنان اقدامات خوبی انجام دادیم که سبب افزایش و ارتقاءمباحث علمی گردیده است. وی گفت: در این راستا در حال تدارک فصلنامه‌ای هستیم­ که میتواند از نظر علمی ارتقاء دهد روانشناسان ما در رده‌های انتظامی، مرزی به ویژه در کلانتری‌ها و پاسگاه‌ها که پرونده‌های خانوادگی در آنجا اتفاق می‌افتد ارتقاء دهیم. ­معاون هماهنگ کننده امداد و بهداد فراجا­ اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در راستای فعالیت روانشناسی خدمات خوبی را به جامعه هدف ارائه کنیم. محمد پردل با بیان اینکه دفتر سلامت روان معاونت بهداشت روان اقدامات­ خوبی در این راستا انجام داده است، افزود: شبکه بهداشت روان هر جا که پلیس است­ حضور دارد و در همین راستا­ دفتر سلامت روان بهداشت و روان افتتاح شده و در تمامی استان‌ها به فعالیت می‌پردازند. پردل در توصیه‌ای به روانشناسان دفتر سلامت روان، افزود:­ به اقداماتی که در حال حاضر­ انجام می‌دهید اکتفا نکنید و برای توسعه آن تلاش کنید. معاون هماهنگ کننده امداد و بهداد فراجا عنوان کرد:­ به حوزه روانشناسی نیرو‌های وظیفه باید توجه ویژه‌ای شود و افرادی که دارای مشکل هستند به سربازی اعزام نشود. وی با عنوان اینکه اگر­ فرد دارای اختلال به سربازی اعزام شود هر اتفاقی که رخ دهد برگردن ما است، افزود:­ با مسئولیت پذیری و تعهد اخلاقی باید در مراحل مختلف سلامت روان سرباز توجه شود. پردل با اشاره به اینکه کنترل رفتاری و روحی نیرو‌های وظیفه در مرحله آموزش به دلیل اینکه­ وضعیت زندگی فرد تغییر می‌کند بسیار حائز اهمیت است، افزود: در این مرحله روانشناس باید حتما دقت و نظارت کند و وقت بگذار­ که­ در صورت بروز مشکل اعلام کرده و­ وضعیت آنها را رصد کند. معاون هماهنگ کننده امداد و بهداد فراجا خاطرنشان کرد: در حوزه استخدامی نیز باید اختلالات انطباقی و شرایط روحی افراد برای حضور در پلیس، سپاه و ارتش توجه شود و در غیر این صورت مانع ورود افراد شوند. وی گفت: روانشناسان به گروه‌های مختلف فراجا از­ جمله نظام وظیفه، نیرو‌های قراردادی و استخدامی‌ها و بازنشستگان خدمات ارائه می‌کنند و مورد سنجش قرار می‌دهد. پردل افزود: دفاتر سلامت باید به مراکز امن به نیرو‌ها و خانواده هایشان تبدیل شود و فعالیت‌ها به گونه‌ای انجام شود که افراد به این مراکز اعتماد کنند.

دیگر خبرها

  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • افزایش حضور روانشناسان در بخش‌های مختلف پلیس
  • فعالیت ۱۵۰۰ پاکبان در ۳۶ شهر استان گلستان
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست