Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه مجازی قصه گویی از ویژه برنامه های جانبی نخستین جشنواره ملی قصه گویی روستا و عشایر با حضور خانم کلر ژوبرت، نویسنده و تصویر گر مطرح کودک به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سیرجان، نخستین کارگاه مجازی قصه گویی از سری برنامه های جانبی جشنواره ملی قصه گویی روستا و عشایر به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان و انجمن قصه زیر گنبد کبود شهرستان سیرجان و با حضور «کلر ژوبرت» نویسنده و تصویرگر داستان های کودک برگزارشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


این کارگاه در راستای برنامه های جانبی جشنواره ملی قصه گویی روستا و عشایر که به میزبانی کانون فرهنکی انصارالحجه (عج)روستای شمیل هرمزگان بر گزار می شود؛ با توجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیت در اجرای کارگاه های حضوری به صورت مجازی و با حضور جمع زیادی از قصه گویان مطرح کشوری و همچنین جمعی از مادران قصه گو برگزار شد.

 

 

 

شرکت کنندگان در این گفتگوی مجاری سئوالات خود را در خصوص نوشتن داستان های مناسب کودک و نوجوان و همچنین شیوه ها و تکنیک های قصه گویی را در مدت بک ساعت کارگاه مجازی به صورت پرسش و پاسخ ارائه کردند.

 

 


قرار است انجمن قصه زیر گنبد کبود شهرستان سیرجان استان کرمان با مدیریت فرزانه ابران نژاد چندین کارگاه قصه گویی مجازی را با حضور نویسندگان مطرح کشور برگزار کنند.

 


«کلر ژوبرت» نویسنده فرانسوی در سال 1961(1340خورشیدی )در پاریس متولد شد و دوران کودکی را در آنجا گذراند؛ در سن 19سالگی به دین اسلام گروید و مسلمان شد و از سال 1362با همسرش که ایرانی است ساکن ایران شد؛ او لیسانس علوم تربیتی، فوق لیانس ادبیات کودک (از راه دور از دانشگاه لومان فرانسه) و تحصیلات سطح دو حوزوی دارد.

 


وی 20 کتاب به زبان فرانسوی و 60 کتاب به زبان فارسی به چاپ رسانده که راز پاپاپا (داستان تخیلی با مفهوم قرآنی) هدیه بادامک، خداحافظ راکون پیر، مجموعه داستان های شکر خدا، مسابقه تونل کنی از جمله کتاب های این نوبسنده در حوزه کوک است.

 

 


نخستین جشنواره ملی قصه گویی روستا و عشایر که قرار بود فروردین ماه به میزبانی روستای شمیل هرمزگان برگزار شود به دلیل شیوع بیماری کرونا به تعویق افتاد و دبیرخانه جشنواره کماکان در حال دریافت آثار است؛  اختتامیه این جشنواره بعد از شرایط مناسب در پساکرونا برگزار می شود.

 

 

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهرستان سیرجان استان هرمزگان جشنواره ملی قصه گویی روستا و عشایر برنامه های جانبی کارگاه مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۴۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود

ایسنا/فارس  مدیرکل صدا وسیمای فارس از برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور در شیراز خبر داد.

احمد پهلوانیان امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای عشایری استان با اعلام این خبر گفت: تنوع در  موسیقی، زبان و گویش‌های مختلف، فرهنگ و آداب و رسوم بسیار متنوع، پوشش‌های زیبای زنان و مردان، غذا های سنتی  و... در جای جای استان، گویای اقوام مختلف در آن سرزمین است و فارس با این ویژگی، به حق ایرانی کوچک و سرزمین رنگین کمان اقوام است.

وی با تأکید بر وحدت اقوام ایرانی بیان کرد: مؤلفه ایران قوی در سایه «وحدت اقوام ایرانی» شکل گرفته است و توسعه وحدت بین اقوام و ترویج این فرهنگ وظیفه همگانی است.

پهلوانیان با تأکید بر ظرفیت‌های اقوام و عشایر در استان یادآور شد: می‌طلبد مدیران ارشد استان و رسانه با هدف ایجاد وحدت، نمایش جذابیت‌ها، فرهنگ، تمدن و هویت اقوام، عشایر و ایلات ساکن در استان و با تکیه بر دو اصل هویت‌محوری و عدالت‌گستری، عملیات رسانه‌ای ویژه‌ای را طراحی کنند.

مدیرکل صدا و سیمای فارس از برگزاری اولین  جشنواره تولیدات رسانه ای اقوام و عشایر کشور در سطح ملی و با محوریت استان فارس  در بهمن‌ماه خبر داد و گفت: برگزاری این جشنواره می‌تواند یک رویداد ارزشمند فرهنگی در پاسداشت اقوام و عشایر و معرفی فرهنگ و هویت این بخش و پررنگ‌تر شدن جایگاه اقوام و عشایر کشور باشد.

وی، معرفی ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی، اقتصادی، اجتماعی اقوام و عشایر، بسترسازی تقویت وحدت و افزایش تعامل بین اقوام کشور، توجه به اشتراکات فرهنگی، مذهبی و آئینی اقوام ایرانی، توجه به عشایر به عنوان قطب مولد کشور و توجه به نقش تاثیرگذار زنان عشایر در عرصه‌های مختلف و نقش مدیریتی آنان در تحکیم بنیان خانواده را بخشی از  اهداف این جشنواره عنوان کرد.

مدیرکل صدا و سیمای فارس افزود: این جشنواره  در دو بخش تولیدات مراکز استان‌ها و بخش مردمی مدنظر است که شامل تولیدات رادیویی، تلویزیونی، و مجازی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • «کوه نور» ظرفیت جدید تفریح شهر زندگی است/ میزبانی از ۹ هیئت خارجی در هفته فرهنگی اصفهان
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • شیراز میزبان برگزاری اولین جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور می‌شود
  • کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی
  • اجرای همایش شورا‌های اسلامی شهر و روستا
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • دومین جشنواره «عروسک خونه» پایان یافت