Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@09:31:03 GMT

جام جهانی ۲۰۲۲ با کارگران کرونایی قطر!

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۸۵۲۲۶

جام جهانی ۲۰۲۲ با کارگران کرونایی قطر!

دولت قطر تمام کارگرانی را که به منظور فعالیت در پروژه‌های جام جهانی ۲۰۲۲ به این کشور مهاجرت کرده ‌بودند را در خط مقدم گسترش ویروس کرونا به ادامه فعالیت وادار کرد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، در پی افزایش ساخت و ساز کشور قطر و آمادگی آن برای مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ به میزبانی این کشور، جمعیت زیادی از مردم سراسر دنیا برای یافتن کار به این کشور مهاجرت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر حدود دو میلیون کارگر مهاجر در قطر مشغول به کار هستند که این تعداد با توجه به جمعیت حدود دو میلیون و ۹۰۰ هزار نفری کل کشور بسیار چشمگیر است. با گسترش ویروس کرونا در این کشور و نبود دسترسی کافی به مراقبت سلامت، اصول نامناسب بهداشتی و کمبود مواد خوراکی جان بسیاری از گروه‌های آسیب‌پذیر جامعه با تهدید جدی مواجه شده است.

قطر از زمان‌های قدیم تا به امروز به خاطر سواستفاده و بهره‌گیری بیش از حد از کارگران مهاجر در سراسر دنیا شهرت داشته است که در سال‌ها اخیر منجر به شروع اعتراضات از سوی بسیاری از مردم جهان شده است. تعداد کارگران مهاجر در این کشور نسبت به جمعیت آن بسیار زیاد است و همین امر آن‌ها را در شرایط سختی، نظیر کمبود فضا، سرویس‌های بهداشتی و  مواد غذایی مواجه کرده است. اغلب این افراد در اردوگاه‌هایی کوچک و بدون فاصله از یکدیگر زندگی می‌کنند. بنابراین، گسترش ویروس کرونا در قطر می‌تواند به طور غم‌انگیزی زندگی این افراد را تحت تاثیر قرار دهد.

با کمتر از هزار روز مانده به برگزاری مسابقات جام جهانی به میزبانی قطر، کارگران مهاجر روز و شب در تلاشند تمام پروژه‌هایی را که تحویل گرفته‌اند، به اتمام برسانند. اگرچه تمام مراکز عمومی کشور تعطیل شده است، اما دولت بسیاری از کارگاران را مجبور به ادامه فعالیت برای تکمیل پروژه‌های جام جهانی کرده است. این در حالی است که ویروس کرونا در میان جامعه آن‌ها گسترش یافته است و هر روز تعداد بیشتری را به خود آلوده می‌کند.

دلایل بسیاری باعث افزایش روز افزون کرونا در میان کارگران مهاجر در قطر شده است؛ این افراد از خطرات ناشی از کووید-۱۹ بی‌خبرند و آن را مسئله‌ای جدی تلقی نمی‌کنند. از سوی دیگر، بیشتر این افراد در اردوگاه‌هایی کوچک دوش به دوش ده‌ها نفر از همکاران خود زندگی می‌کنند که بدیهی است با مبتلا شدن یک فرد احتمال آلوده شدن تمام کارگران اردوگاه وجود دارد. سرویس‌های بهداشتی مشترک، تردد از طریق اتوبوس‌های مملو از افراد و نداشتن دسترسی کافی به تجهیزات ایمنی از دیگر دلایلی است که به گسترش ویروس کرونا در میان کارگران مهاجر مقیم قطر سرعت بخشیده است.

در یازدهم مارس، آزمایش ۲۳۸ کارگر مهاجر تنها در یک منطقه صنعتی مثبت شد و پس از آن هر روز بر تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا افزوده شده است. این در حالی است که شواهد نشان می‌دهد که بسیاری از این افراد پس از آلوده شدن به کووید-۱۹ و ظهور علائم اولیه از مراجعه به مراکز درمانی خودداری می‌کنند چرا که می‌ترسند در صورت مثبت شدن آزمایش کار خود را از دست دهند.

پس از آلوده شدن صدها نفر از مهاجران به ویروس کرونا، دولت دستور داد فعالیت در بخش عظیمی از منطقه صنعتی متوقف شود و تاکید کرد که این تعطیلی زندگی روزمره مردم را تحت تاثیر قرار نخواهد داد. مقامات رسمی کشور متعهد شدند کمپانی‌ها و فروشگاه‌های اطراف منطقه تعطیل شده را از نظر مالی تحت حمایت خود قرار دهند تا از این طریق حقوق ماهیانه کارکنان به موقع به حسابشان واریز شود و لوازم مورد نیاز مردم ساکن در آن‌جا فراهم آید.

دولت تنها به تعهد شفاهی صاحبان مشاغل برای تامین نیازها و پرداخت حقوق کارکنان اکتفا نکرد بلکه تعداد هزار کامیون حامل مواد ضروری را برای کمک به مردم به منطقه صنعتی فرستاد و تیم‌هایی  را برای نظارت بر کارخانه‌داران اعزام کرد تا از این طریق از واریز حقوق کارگران مطمئن شود. با وجود همه این اقدامات، کارگران مهاجر دوران قرنطینه را به سختی می‌گذرانند و بدون اطلاع کارفرمایان گزارشگران را از شرایط خود باخبر می‌کنند. تعدادی از این افراد در مصاحبه با یک خبرنگار گفته بودند که کارفرمایان مواد غذایی مورد نیاز آن‌ها را فراهم نمی‌آورند و به آن‌ها اجازه بیرون رفتن برای تهیه مواد ضروری را نمی‌دهند.

کارگران مهاجر وضعیت بسیار دشواری را در قطر، چه قبل از شیوع ویروس کرونا و چه پس از آن، سپری می‌کنند. در این کشور کارفرما اختیار صد در صد کارگران خود را در دست دارد و هر گونه که بخواهد آن‌ها را به فعالیت مشغول می‌کند. کارگران بدون اجازه کارفرما حق خروج از کشور را ندارند و حتی نمی‌توانند در صورت ناراضی بودن از کار خود، آن را تغییر دهند. بسیاری از منتقدان شرایط کارگران مهاجر در کشور قطر را "برده‌داری مدرن" نامیده‌اند و از دولت خواستند در مورد قوانین به کارگیری کارگران تجدید نظر کند. مردم قطر نیز خواهان حمایت دولت از کارگران مهاجر هستند و از مقامات رسمی خواسته‌اند امکانات بهداشتی و مواد ضروری را در اختیار این قشر آسیب‌پذیر نیز قرار دهندو در صورت بیکار شدن هر یک از آن‌ها، حقوق ماهیانه‌شان را به حسابشان واریز کنند.

کد خبر 418633

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کرونا در جهان ویروس کرونا کرونا ویروس قطر آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا پیشگیری از کرونا شیوع کرونا مهاجر شهرهای جهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گسترش ویروس کرونا کارگران مهاجر ویروس کرونا جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، یک رسانه آلمانی جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین را فاش کرد.

روزنامه آلمانی «دی ولت» در گزارشی اعلام کرد که روسیه و اوکراین در بهار ۲۰۲۲ به توافق صلح نزدیک بودند. در آن توافق کی یف آماده تعهد به بی طرفی بود. با این حال اصرار مسکو بر اینکه اوکراین، زبان روسی را دومین زبان رسمی خود قرار دهد یکی از موانع بود.

این روزنامه آلمانی با استناد به یک سند ۱۷ صفحه‌ای به تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۲، مدعی شد که توافقی میان مسکو و کی یف انجام شده بود و قرار بود هرگونه اختلاف باقی مانده در نشست بین «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و همتای اوکراینی وی مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

به نوشته این رسانه آلمانی، بنا به مفاد این توافق اوکراین متعهد به بی‌طرفی دائم می‌شد و موافقت می‌کرد که به سلاح‌ها و نیروهای خارجی اجازه ورود به این کشور را ندهد. همچنین کی یف بنا به توافق مذکورتضمین می‌کرد که مانورهای نظامی با دیگر کشورها برگزار نخواهد کرد.

در مقابل، روسیه متعهد می‌شد که دیگر به اوکراین حمله نکند و کی‌یف می‌توانست تضمین‌های امنیتی را از آمریکا، انگلیس، فرانسه و چین دریافت کند.

کد خبر 6090259

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • افشای جزئیات توافق شکست خورده میان روسیه و اوکراین
  • چه تیم‌هایی در جام جهانی باشگاه‌ها 2025 شرکت می‌کنند؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • حماس حمایت کارگران جهان از مردم غزه را خواستار شد
  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی