Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@04:41:02 GMT

آمریکا برای سربازانش داروی جادویی ضد بی‌خوابی تجویز کرد

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۰۵۲۰

آمریکا برای سربازانش داروی جادویی ضد بی‌خوابی تجویز کرد

نتایج بررسی برخی کمپین های نظامی در خاور میانه نشان داد که در شرایط گرما و غیربهداشتی، بخش اعظمی از کارکنان از بیماری های عفونت گوارشی رنج می برند.

به گزارش مشرق، سرباز باید همیشه و برای هر چیزی آماده باشد اما انسان همواره یک موجود غیرقابل اعتماد است.


روسیا الیوم به نقل از رسانه های آمریکایی گزارش داد که افراد به سختی خواب ناکافی را تاب می آورند به ویژه هنگامی که با مشکلات دستگاه گوارش همراه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای همین ارتش آمریکا به زودی ایمپلنت یا قرص سایبرنتیک ویژه برای مقابله با این دو بیماری دریافت می کند.

بیشتر بخوانید:

هشدار عضو پارلمان عراق درباره نقشه آمریکا برای احیای داعش شکست برنامه‌های ایالات متحده در عراق


نتایج بررسی برخی کمپین های نظامی در خاور میانه نشان داد که در شرایط گرما و غیربهداشتی، بخش اعظمی از کارکنان از بیماری های عفونت گوارشی رنج می برند. مشکل از مدت ها پیش مشخص بود اما اکنون پنتاگون آمار دقیقی بدست آورده است. ضمنا نبود استراحت کافی به سربازان آسیب می رساند.


آژانش تحقیقات پیشرفته در زمینه دفاعی قصد دارد هر دو این مشکلات یعنی بی خوابی و اسهال را با کمک دستگاه ایمپلنت حل کند. نام این برنامه «آداپتر» است (دستگاه پیشرفته سازگاری و حفاظت بر تقویت آمادگی به محیط). بدین ترتیب سربازها کنترل کامل بر فیزیولوژی بدن خود یا حداقل در دو طیف خواهند داشت. میکروب ها در سیستم گوارشی از بین می روند و برای جلوگیری از بروز اختلالات در صورت لزوم تنظیم ریتم شبانه روزی فراهم می شود. مکانیسم مدیریت این حامل هنوز به طور کامل افشا نشده است.

منبع: جام نیوز

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید پنتاگون دقیقی اسهال بی خوابی ارتش امریکا ارتش آمریکا آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۰۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید

به گزارش خبرآنلاین، وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب امریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

بیشتر بخوانید:

چرا صبح‌ها با سردرد از خواب بیدار می‌شویم؟/ ۸ دلیل مهم

منابع: medium ، health

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900550

دیگر خبرها

  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • وینیسیوس: حالا وقت شب جادویی در برنابئو است
  • معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت