Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری رویترز، ایالت‌های شمال شرقی نیوجرسی، کنکتیکت، دلاویر، پنسیلوانیا و رودآیلند با ابتکار ایالت نیویورک ستادی تشکیل می‌دهند تا اقدامات این شش ایالت همجوار را بازگشایی تدریجی فعالیت‌های اقتصادی هماهنگ کند.

از سوی دیگر، ایالت‌های اورگان، واشنگتن و کالیفرنیا در ساحل غربی آمریکا نیز با وجود آنکه زمان مشخصی برای بازگشایی فعالیت‌های اقتصادی مشخص نکردند، اعلام کردند که برای اتخاذ رویکردی هماهنگ در این راستا به توافق رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقدام این ایالت‌ها در حالی است که دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا ساعاتی پیش در پیامی توییتری ضمن مخالفت با تصمیم‌گیر بودن فرمانداران ایالت‌ها در بازگشایی فعالیت‌های اقتصادی، تاکید کرد چنین تصمیم در اختیار ریاست جمهوری است.

تنش میان فرمانداران ایالت‌ها و ترامپ از زمان شدت گرفتن شیوع کرونا در آمریکا در حدود یک ماه پیش تشدید شد و مباحث مربوط به بازگشایی فعالیت‌های اقتصادی عیان شد.

کارشناسان حقوقی آمریکا می‌گویند که رییس جمهوری این کشور بر اساس قانون اساسی اختیارات محدودی برای صدور فرمان بازگشت به محل کار و بازگشایی اماکن، حمل‌ونقل و کسب‌وکارهای محلی دارد.

از سوی دیگر، کارشناسان حوزه سلامت درباره بازگشایی زودهنگام فعالیت‌های اقتصادی هشدار داده و گفته‌اند که چنین اقدامی ممکن است به بهای بازگشت کرونا و تسریع شیوع آن تمام شود.

«اندرو کومو» فرماندار ایالت نیویورک که مبتکر طرح رویکرد مشترک میان ایالت‌ها است، روز دوشنبه (به وقت محلی) گفت که ایالت نیویورک اوج شیوع کرونا را از سر گذرانده و منحی ابتلا به این ویروس در این ایالت در حال افقی شدن است.

تاکنون نزدیک به ۵۸۵ هزار نفر از مردم آمریکا به طور قطعی به کرونا مبتلا شده‌اند و از این تعداد بیش از ۲۳ هزار و ۵۰۰ نفر جان باخته و تنها ۳۶ هزار تن بهبود یافته‌اند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر دونالد ترامپ آمریکا شیوع ویروس کرونا کرونا اقتصاد آمریکا فعالیت های اقتصادی ایالت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۱۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۱۹۸ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به ریاست حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

ایمان افتخاری، دبیر ستاد علم، فناوری و نوآوری شورای عالی انقلاب فرهنگی،  پس از این جلسه در خصوص پیشنهاد تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار بیان کرد: براساس تأکید رئیس جمهور بر ضرورت وجود هیئت امنای مشترک و متمرکز برای هدایت تمامی ستاد‌های فناوری با حمایت و پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در جلسه شماره ۸۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی، مقرر شد ماده واحده‌ای در خصوص تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار تدوین و در صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی طرح شود.

وی افزود: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به منظور ارتقای عملکرد و بهره‌وری ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار و ایجاد زمینه ساختاری لازم برای رفع چالش‌های اداری و مالی موجود این ستاد‌ها ماده واحده پیشنهادی خود را برای تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی به ستاد علم و فناوری ارسال کرد که پس از بررسی‌های دقیق و کارشناسی در این ستاد، موضوع در این جلسه ارائه شد و با استماع نظرات اعضای شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مقرر شد در جلسه آتی این شورا در خصوص اعضای این هیئت امنا و حوزه وظایف آن جمع‌بندی صورت گیرد.

دبیر شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور در خصوص نهایی‌سازی پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی بیان کرد: پیشنهاد تدوین سند ملی توسعه فناوری‌های کوانتومی توسط سازمان انرژی اتمی مطرح شد و در جلسه ۱۳۵ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور مورخ مقرر شد تدوین سند در دستور کار ستاد علم و فناوری قرار گیرد. به منظور مشارکت سایر دستگاه‌ها در تدوین این سند مکاتباتی در این خصوص صورت گرفت و با توجه به تدوین سند‌های مختلف بخشی در این خصوص توسط دستگاه‌های مختلف، تمامی این سند‌ها برای تهیه سند واحد و یکپارچه کوانتوم با ابعاد ملی دریافت و مقرر شد بررسی و نهایی‌سازی پیش‌نویس این سند در قالب میز تخصصی تدوین سند کوانتوم انجام گرفته و برای طی فرآیند تصویب در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور طرح شود.

وی افزود: میز تخصصی تدوین سند کوانتوم پس از برگزاری جلسات متعدد کارشناسی با مشارکت سایر دستگاه‌ها و همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، اولین پیش‌نویس این سند برای طرح در شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور آماده کرده است. در این جلسه پس از بیان اهمیت برنامه‌ریزی راهبردی در علوم و فناوری‌های کوانتومی و ملزومات توسعه این فناوری، کلیات سند مطرح  شد. در جلسات آتی ستاد، در خصوص جزئیات و برخی موارد باقیمانده تصمیم گیری خواهد شد، و امیدواریم طی هفته‌های آینده بتوانیم به تصویب پیش نویس در ستاد، جهت طرح و تصویب نهایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برسیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران
  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • آغاز بررسی پیش‌نویس سند کوآنتوم / تشکیل هیئت امنای واحد برای ستاد‌های توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • تعداد دانشجو‌های دستگیر شده در آمریکا به ۱۰۰۰ نفر رسید