Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی بهلولی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با بیان اینکه آموزش و پرورش در مواجهه با کرونا غافلگیر شد اظهار کرد: از معلمان گرفته تا مسئولان هیچ کس انتظار نداشت یک ویروس همه‌گیر جهانی باعث تعطیلی مدارس به مدت طولانی شود. البته ناگفته نماند تنها آموزش و پرورش و معلمان در این زمینه تنها نبودند، هیچ فردی انتظار چنین ویروسی را نداشت و همه غافلگیر شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به جرأت می‌توان گفت آموزش و پرورش ایران از گذشته تا کنون، برنامه عمده و فراگیری برای آموزش آنلاین را برای چنین روزهایی در نظر نگرفته است. بسیاری از معلمان در پی شیوع ویروس کرونا با استفاده از اپلیکیشن‌های تلفن همراه هم‌چون تلگرام برخی فعالیت‌های سلیقه‌ای در راستای آموزش دانش‌آموزان را آغاز کردند.

این کارشناس آموزش و پرورش با بیان اینکه هر معلم با توجه به امکانات و ارتباطات خود با دانش‌آموزان آموزش آنلاین را بنا بر سلیقه خود پیش می‌برد خاطرنشان کرد: بیشتر این آموزش‌ها در تلگرام صورت می‌گرفت. برخی از معلمان و مدیران مدارس در این اپلیکیشن گروه تشکیل داده و مفاهیم درسی را به دانش‌آموزان یاد می‌دادند، حتی از این طریق از دانش‌آموزان امتحان می‌گرفتند. به طور کلی معلمان با روش‌های مختلف تلاش می‌کنند ارتباط دانش‌آموزان با کتاب‌های درسی و مفاهیم آموزشی قطع نشود.

وی با اشاره به راه‌اندازی شبکه اجتماعی دانش‌آموزان بیان کرد: آموزش و پرورش مدتی پیش از راه اندازی شبکه اجتماعی دانش‌آموزان خبر داده بود و از دانش آموزان و معلمان خواست که به این شبکه بپیوندند و در آن فعالیت خود را ادامه دهند. یک هفته پس از اعلام راه‌اندازی این سامانه، شبکه از دسترس خارج شد. در بیست و سوم فروردین ماه برای من و بسیاری از معلمان و والدین سراسر کشور پیامکی حاوی لینک نصب شبکه شاد ارسال شد، اما گویا این لینک با مشکل مواجه شده بود، به طوری که اپلیکیشن نصب نمی‌شد.

این معلم افزود: تصور می‌کنم اپلیکیشن شاد نوعی رابط به شمار می‌رود، به طوری که هر یک از مدارس توسط اپلیکیشن‌های شاد به یکی از اپلیکیشن‌های داخلی ارجاع داده می‌شود. این اپلیکیشن فعلا در حد مدارس ابتدایی است و فعلا مقطع متوسطه اول و دوم را شامل نمی‌شود. برخی مدیران مقطع متوسطه اول و دوم در این سامانه وارد شده تا ببینند مدرسه شان در کدام قسمت قرار گرفته است؛ اما این سامانه برایشان کار نکرده است.

بهلولی با بیان اینکه بخشی از بودجه آموزش و پرورش در سال ۹۹ به طراحی سیستم آموزش الکترونیک اختصاص پیدا کرده است افزود: حدود ۱۰ میلیارد تومان برای این امر در نظر گرفته شده بود. برخی از منتقدان معتقد هستند آموزش و پرورش می خواهد این مبلغ را صرف راه‌‌اندازی اپلیکیشن اینترنتی شاد کند. برخی دیگر نیز گلایه‌های مبنی بر قرارداد مالی با شرکت تولید کننده این اپلیکیشن مطرح کرده‌اند.

وی با بیان اینکه اپلیکیشن شاد با سیستمی که در حال حاضر در دانشگاه های کشور شاهد آن هستیم متفاوت است اظهار کرد: در حال حاضر سامانه مدیریت یادگیری در دانشگاه امیرکبیر نسبت به یک پیام رسان ساده سیستم پیشرفته‌تری دارد. در حال حاضر بیشتر دانشگاه‌ها به سیستم LMS مجهز هستند، این سامانه‌ها از سالهای پیش در دانشگاه‌ها وجود داشته است و بسیاری از دانشجویان و اساتید به دلیل تعطیلی دانشگاه‌ها به استفاده از این سیستم روی آورده‌اند. از طرفی کارکردن با این سامانه‌ها آسان نیست و ممکن است برخی از اساتید دانشگاه‌های بنام کشور کارایی لازم در زمینه فعالیت در چنین سامانه‌هایی را نداشته باشند.

این کارشناس آموزش و پرورش اضافه کرد: نمی‌توان از آموزش و پرورش انتظار داشت به یکباره سیستمی در سطح LMS راه‌اندازی کند. البته آموزش و پرورش در دراز مدت باید به سمت استفاده از این سیستم‌ها حرکت کند؛ اما اجرای چنین سامانه‌هایی به پیش‌نیاز‌های بسیاری احتیاج دارد. به عنوان مثال دانش‌آموز باید دارای لپ تاپ و مجهز به اینترنت پرسرعت باشد، همچنین اساتید باید آموزش لازم در زمینه کار کردن با سامانه را فرا گرفته باشند.

وی تصریح کرد: کار کردن با سیستم LMS نسبت به فعالیت در یک پیام رسان پیچیده‌‌تر است، به همین منظور نمی‌توان به آموزش و پرورش خرده گرفت که در این مدت کم چرا سیستمی مانند LMS راه اندازی نکرده است؛ زیرا به نظر می رسد پیش نیازهای چنین سامانه‌ای در حال حاضر در دسترس نیست؛ اما این انتقاد به آموزش و پرورش وارد است که چرا از گذشته تدابیری در زمینه راه اندازی سیستم آموزش از راه دور در نظر نگرفته است.

به گفته بهلولی، فعالیتی که از طریق یک سیستم LMS قابل انجام است به هیچ عنوان قابل قیاس با یک پیام رسان ساده نیست، امکانات سیستم LMS تخصصی‌تر و بهتر است.

وی با بیان اینکه حواشی مبنی بر عدم انتقاد منتقدان از شبکه شاد از سوی آموزش و پرورش شنیده می‌شود خاطرنشان کرد: نام شبکه اجتماعی دانش‌آموزان را شاد نهادند، غافل از اینکه شادی اجباری نیست! نمی‌توان معلمان و دانش‌آموزان را وادار کرد که به اجبار در این اپلیکیشن به فعالیت بپردازند.

این کارشناس آموزش و پرورش افزود: اگر بحث آموزش در شبکه شاد مطرح است، طی یک روز حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در آن عضو شده‌اند، پس‌ چرا منتقدان نباید از این سامانه انتقاد کنند؟ با بخشنامه‌ و به‌الاجبار نمی‌توان مدیر، معلم و دانش‌آموز را به این شبکه‌ها برد تا فعالیتهای آموزش آنلاین خود را به آنجا منتقل کنند، البته باید توانایی‌های این‌ شبکه و‌میزان استقبال آن از سوی مردم نیز مورد بررسی قرار گیرد. در صورتی که استقبال از این سامانه در میان مردم زیاد باشد، نیازی به تهدید نیست؛ اگر هم مورد استقبال مردم قرار نگیرد، به زور نمی‌توان آنها را به استفاده از این سامانه مجبور کرد.

وی در پایان تاکید کرد: به ‌نظر می‌رسد با توجه به شرایطی که در حال حاضر پیش آمده، آموزش و پرورش در صدد راه‌اندازی یک نرم‌افزار خوب و قوی باشد و امکانات مناسبی را در آن برای اعضا در نظر بگیرد.

انتهای پیام/

31 / 320 سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی شبکه اجتماعی دانش‌آموزان شاد کرونا آموزش آنلاین آموزش مجازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شبکه اجتماعی دانش آموزان شاد کرونا آموزش آنلاین آموزش مجازی شبکه اجتماعی دانش آموزان آموزش و پرورش آموزش آنلاین حال حاضر راه اندازی دانشگاه ها سامانه ها سیستم LMS

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۲۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی

ایسنا/گیلان مدیر آموزش و پرورش بندرانزلی گفت: به مناسبت هفته مشاغل؛ غرفه صنایع دستی و تولیدات محلی به همت دانش‌آموزان در محوطه آموزش و پرورش این شهرستان در حال برگزاری است.

محمود یوسفی‌فر امروز، شنبه ۸ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به مناسبت هفته مشاغل که در تقویم رسمی کشور هفته اول اردیبهشت ماه نام گذاری شده و با هدف آشنایی دانش آموزان با کسب و کار همچنین کسب تجربه از حضور در بازار، غرفه صنایع دستی در محوطه آموزش شهرستان بندرانزلی امروز افتتاح و برای بازدید عموم به مدت سه روز دایر است.

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه شامل ۲۶ غرفه است، افزود: این غرفه‌ها شامل موارد مختلفی از محصولات منطقه و استان از جمله حصیربافی، سفال، عروسک بافی، نان محلی و انواع ترشی است که توسط خود دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم به همراهی خانواده‌هایشان تهیه و در معرض دید عموم قرار گرفته است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بندرانزلی گفت: انتخاب شغل مناسب، از ابتدایی ترین و ضروروی‌ترین مسائلی است که همواره با زندگی نوع بشر همراه بوده و قسمت مهمی از حیات او را تشکیل می‌دهد. شخصیت و منزلت اجتماعی و فردی انسان، در گرو کار و فعالیت همیشگی است تا دست نیاز پیش دیگران دراز نکند و بتواند عزت نفس خود را حفظ و استعدادهای خود را شکوفا کند.

وی افزود: نظر به منویات مقام معظم رهبری درخصوص حمایت از تولید داخلی و در راستای سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش کشور مبنی بر مهارت آموزی و آموزش همراه با تولید و بسط رشته‌های مهارت محور، در واقع هدف اصلی از برپایی این آئین هدایت تحصیلی و آشنایی جوانان با مشاغل بومی و محلی است.

 یوسفی‌فر با بیان اینکه در همین راستا علاوه بر آموزش‌های تئوری در مدارس به ویژه در دوره های متوسطه اول و دوم، آموزش‌های عملی کسب و کار نیز برای دانش آموزان جهت کسب آمادگی های اولیه ورود به بازار کار مورد توجه قرار دارد، تصریح کرد: در طول سال در مناسبت‌های مختلف به صورت جدی به این مساله پرداخته می‌شود.

وی تصریح کرد: قطعاً این تجربه می‌تواند علاوه بر ایجاد خاطره خوش برای دانش‌آموزان، به عنوان یک تجربه اولیه از ورود به بازار کار با توجه به مهارت‌هایی که دانش آموزان دارند می‌تواند محسوب شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: استقبال شهروندان از این غرفه‌ها، علاوه بر تشویق دانش آموزان و ایجاد انگیزه برای آن‌ها می‌تواند فرصتی برای بازدید از هنرهای بومی و محلی شهرستان بندر انزلی باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در کردستان
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی