Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با اعتقاد بر اینکه می توان کرونا را به فرصتی برای اقتصاد کشور تبدیل کرد، گفت: کشور پتانسل بالایی در حوزه معدن دارد که به دنبال کاهش بهای نفت می توانیم بر این حوزه در اقتصاد کشور تمرکز کرده و آن را جایگزین نفت کنیم.

عبدالوهاب سهل آبادی درباره وضعیت اقتصاد ایران در صورت تداوم شیوع کرونا در کشور، اظهار کرد: هنوز در ایران و سایر کشورها زمان دقیقی برای مهار ویروس کرونا اعلام نشده و به طور قطع کنترل آن نیازمند کمک همگانی و رعایت تمام پروتکل های بهداشتی در سطح شهر، محیط کار و تولید و حتی خانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: متاسفانه امروز تعدادی از مردم نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی جهت کنترل شیوع ویروس کرونا بی توجه هستند و شهر به همان حالت رفت و آمدها و شلوغی گذشته بازگشته است.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت اصفهان با اعتقاد بر اینکه در حال حاضر بخش تولید تمام پشتوانه اقتصاد ایران است، تصریح کرد: به دلیل کاهش شدید بهای نفت، کشور دیگر نمی تواند به این پشتوانه متکی باشد، بنابراین تولیدکنندگان و بخش تولید باید برای حفظ تولید خود در سایه حمایت دولت به صورت جهادی وارد عمل شوند تا بتوانیم با هزینه ای کمتر از بیماری کرونا رها شده و جهش تولید ایجاد کنیم.

وی درباره اینکه در شرایط کنونی کرونا چگونه می توان به جهش تولید رسید؟ اظهار کرد: اشتیاقی که اکنون در بخش تولید وجود دارد، تفاوتی با سال های گذشته نکرده، حتی کرونا سبب تعطیلی بخش تولید نشده است.

سهل آبادی بیان اینکه به دلیل افت بهای نفت و از دادن درآمدهای آن، برای جهش تولید در سال جاری می توان بر پتانسیل های دیگر کشور تمرکز کرد، توضیح داد: ایران ظرفیت بالایی در حوزه معدن دارد و با همراهی دولت می توان این بخش را جایگزین نفت کرد.

وی تاکید کرد: با وجود امکانات بالای بخش معدن، طی سالیان گذشته ظرفیت های این حوزه مغفول مانده است، تصریح کرد: در حالیکه بخش معدن می تواند جبران کمبود فروش نفت را در کشور کند و جایگزین مناسبی در بودجه باشد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه بخش تولید باید تمام شرایط و نکات ایمنی را برای کارگران مهیا کند، تاکید کرد: کارگران به عنوان سرمایه های کشور در این مقطع زمانی نیازمند حمایت دولت هستند.

وی در مورد افزایش حقوق کارگران نیز تصریح کرد: امروز حقوق کارگران با سطح هزینه های موجود همخوانی ندارد و کفاف زندگی آنها را نمی دهد بنابراین انتظار می رود دولت بسته های حمایتی بیشتری را به کارگران ارائه دهد تا انگیزه کار و تلاش در بین کارگران کم نشود.

سهل آبادی در خصوص اقتصاد ایران در دوران پساکرونا، گفت: به طور قطع می توانیم کرونا را به فرصت تبدیل کنیم چرا که حتی سایر کشورهای دنیا پیش از این  ویروس با ایران در تعاملات تجاری نبودند و کشورمان را از لحاظ اقتصادی ضعیف کردند.

وی با اعتقاد بر اینکه امروز آسیبی که کشورهای اروپایی و آمریکا از کرونا می بینند بیشتر از ایران است، توضیح داد: این کشورها هیچ آمادگی را برای اداره این مدل اقتصاد و سختی را ندارند، اما ایران از مدت ها قبل در جنگ اقتصادی و تحریم ها قرار داشته به این دلیل آمادگی بهتری برای گذر از بحران کرونا دارد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با تاکید بر اینکه اقتصاد ایران حتی پیش از کرونا به دلیل تحریم ها و فشارها ضعیف و شرایط سختی را داشت، تصریح کرد: البته جامعه ایرانی نشان داده که نسبت به فشارها تحمل بالایی دارند و و با همراهی مسئولان، تشکل ها و بخش خصوصی به طور قطع مقطع روشنی پیش روی اقتصاد ایران خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی کروناویروس اقتصاد ایران نفت معدن کارگران توليد سال جهش تولید رئیس خانه صنعت اقتصاد ایران معدن و تجارت بخش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۲۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ سال ۱۴۰۲ در زیست بوم نوآوری و فناوری ایران،‌ سرشار از رویش ها و شکفتن ها بود. در این سال تحولات فراوانی در زمینه ی علم و فناوری در کشور رخ داد، این تحولات مسیر مشارکت شرکت های دانش بنیان و مردم را در عرصه ی تولید و رونق اقتصاد دانش‌بنیان هموار کرد. از این تحولات می توان به راه اندازی ستادهای جدید اقتصاد دانش‌بنیان تا اجرای آیین نامه جدید ارزیابی شرکت های دانش بنیان و....... اشاره کرد؛ این تغییر و تحولات درواقع نویدبخش دستاورد ها و توفیقاتی عظیم در آینده ای بسیار نزدیک است.

رشد چشمگیر و پرشتاب تعداد شرکت های دانش بنیان و افزایش حدود ۲۰۰ درصدی صادرات دانش بنیان کشور در یک سال اخیر، نشان دهنده بسترسازی مناسب، پویایی و رشد جهشی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و فضای مساعدی است که در راستای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» در عرصه اقتصاد دانش‌بنیان کشور فراهم شده است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در خصوص شعار سال و رشد اقتصاد دانش بنیان بیان کرد: باید به موضوعات جوان، علم و دانش توجه ویژه ای کرد. گیرایی و  انگیزه برای کسب اطلاعات علمی در یک جوان می تواند موثر در پیشرفت دانش بنیان باشد. با توجه به شعار سال، مشارکت مردم در جهش تولید و جذب نخبگان و استعدادها در شرکت های دانش بنیان مهم است. بنابراین باید در جهت رشد و توسعه ی  این شرکت ها حمایت لازم از آن ها صورت گیرد.

کیومرث سرمدی در ادامه تصریح کرد: عمده دغدغه ی مردم و مسئولین به خصوص مقام معظم رهبری موضوع معیشت و اقتصاد مردم است در واقع شعار امسال هم که مقام معظم رهبری آن را مشارکت مردم در تولید خواندند، حمایت از شرکت های دانش بنیان با هدف آوردن مردم پای کار و استفاده از علم و توان بالای آن هاست. در این شرایط جوانان با انگیزه و با استعداد، نخبگان و افرادی که توانایی بالایی دارند می توانند بیایند و رشد تولید را افزایش دهند. مردمی سازی اقتصاد کشور و جهش تولید و توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، مبتنی بر توسعه ی اقتصاد دانش بنیان با دانش بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت های تواتمند دانش بنیان است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: باید توجه به بومی گزینی، داشته ها و توانمندی های داخلی و ایجاد ارزش افزوده در زنجیره ی تولید به گونه ی حمایتی باشد یعنی تولید کننده به توسعه ی تولید داخلی تشویق شود، درواقع باید هم شرکت های دانش بنیان تولید کننده تشویق شوند و هم از طرفی وزارت خانه ها و ارگان های دولتی، بخش های خصوصی را مجاب کنند تا تولیدات شرکت های دانش بنیان را خریداری و استفاده نمایند. در این شرایط قطعا تولید کنندگان در رشد تولید و همچنین افزایش کیفیت تشویق می شوند.

 

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • بیش از ۱۰۰ همت سرمایه گذاری در گیلان اجرایی می شود
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران