Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@13:14:51 GMT

بحران کرونا فرصتی جهت حل بحران خلیج فارس

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۲۳۵۶

لولوه راشد الخاطر، سخنگوی وزارت امور خارجه قطر با اعلام این که به رغم شیوع جهانی ویروس کرونا هیچ نشانه‌ای از تلاش برای بهبود بحران روابط میان کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس با قطر مشاهده نمی‌شود از عربستان و دیگر کشور‌های همراه با آل‌سعود در تحریم قطر خواست بحران‌ها را فرصتی برای نزدیکی مطلوب به منظور حل بحران در روابطشان با دوحه قرار دهند تا تلاش کشور‌ها و به خصوص همسایگان قطر برای کنترل این بیماری همه‌گیر مضاعف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار بین الملل-روابط سیاسی و اقتصادی ریاض، ابوظبی، منامه و قاهره با دوحه از پانزدهم خرداد سال ۹۶ قطع است و تحریم‌های آن‌ها علیه قطر همچنان ادامه دارد.

الخاطر درباره تلاش‌های قطر برای کمک به دیگر کشور‌ها در مقابله با کرونا گفت: خطوط هوایی قطر با انتقال اتباع کشور‌های مختلف یک نقش بین المللی را ایفا کرده است، زیرا در این مدت یک میلیون نفر را از جمله ۱۰۰ هزار انگلیسی، ۷۰ هزار فرانسوی، ۴۵ هزار آلمانی و کارکنان سازمان ملل را از قطر انتقال داده است.

وی افزود: شهروندان بسیاری از کشور‌ها با شیوع کرونا و تعلیق پرواز‌ها در دیگر کشور‌ها مانده اند و نتوانستند به کشور‌های خود بازگردند؛ اما دوحه یک پل هوایی برای انتقال تجهیزات پزشکی میان قطر و ایتالیا که شمار مبتلایانش بسیار زیاد بود، تشکیل داد.

او درباره کمک‌های کلی قطر به دیگر کشور‌های عربی هم گفت: دوحه از طریق صندوق توسعه قطر به جهان عرب ۴ میلیارد دلار طی هفت سال گذشته کمک کرده است.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در قطر تا شامگاه دوشنبه به ۳۲۳۱ نفر رسیده است که از این میان ۷ نفر فوت کردند و ۳۳۴ نفر بهبود یافتند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شیوع جهانی ویروس خلیج فارس کرونا جهان حوزه خلیج فارس سیاسی و اقتصادی عربستان ویروس دیگر کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۲۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، کارشناس هواشناسی هرمزگان گفت: دریا در این مدت نسبتاً مواج است و سرعت باد در تنگه هرمز و بخش‌هایی از خلیج فارس به ۴۰ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به یک و نیم متر می‌رسد.

مجتبی حمزه نژاد توصیه کرد در این مدت شناور‌های سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد خودداری کنند و تمهیدات لازم برای رفت و آمد ایمن سایر شناور‌ها صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۵ اردیبهشت

وی افزود: آسمان غالب نقاط استان صاف و در برخی مناطق دریایی و ارتفاعات گاهی گذر ابر پیش بینی می‌شود.

به لحاظ دمایی روز‌های آینده روند افزایشی دمای بیشینه ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • معرفی تیم‌های برتر مسابقات هندبال گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۱۶ اردیبهشت
  • «جدال خلیج»، خلیجی که همیشه فارس بوده+ فیلم
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • اعراب می‌توانند از جنگ تهران و تل آویو جلوگیری کنند؟