Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-07@11:50:28 GMT

توصیه‌های طب‌ایرانی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۲۸۱۵

توصیه‌های طب‌ایرانی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا

دکتر سید حمید کمالی متخصص طب ایرانی و مسئول فنی سلامتکده طب ایرانی کیمیا به پرسش های سلامت سبز در مورد توصیه‌های طب ایرانی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا پاسخ داد

در روزهای همه گیری ویروس کرونا در کشور و جهان به سر می بریم. از آنجا که طب ایرانی در ادوار مختلف تاریخ همه گیری بیماری های مختلفی را تجربه کرده توصیه های طب‌ایرانی می تواند ما را در پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا یاری دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر سید حمید کمالی متخصص طب‌ایرانی و مسئول فنی سلامتکده طب‌ایرانی کیمیا در گفتگو با سلامت سبز به پرسش های ما در مورد توصیه های طب‌ایرانی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا پاسخ داد که در ادامه می خوانید:

طب‌ایرانی برای پیشگیری و درمان کرونا چه زمینه‌ای دارد؟

در طب‌ایرانی مبحثی به نام حمیات داریم که به گفتار امروز می شود تب ها. در طب ایرانی تب ها را به انواع مختلف تقسیم کرده اند که بر اساس نوع علائم بیمار و نیز نوع مزاج بیمار می توانیم از آموزه های طب سنتی ایرانی در درمان بیماری ها از جمله کرونا یاری بگیریم.

نکته مهم در مورد طب سنتی ایرانی که متاسفانه در رسانه ها و شبکه های اجتماعی نادیده گرفته می شود این است که در طب ایرانی نسخه یا دارویی که بتوان برای همه افراد استفاده کرد نداریم. در واقع چون پایه طب ایرانی بر اساس مزاج افراد است لازم است که هر فرد توسط متخصصان طب ایرانی در سلامتکده ها معاینه شوند تا بر اساس نوع مزاج و علائم بیماری هر فرد برای آنها دارو تجویز شود.

نکته دیگر اینکه مطالبی که در شبکه های اجتماعی و فضای اینترنت در ارتباط با طب سنتی منتشر می شود اگر و تنها اگر توسط منبع موثق و متخصص این حوزه بیان شده باشد مورد اعتماد است وگرنه به هیچ عنوان نباید به آنها اعتماد کرد.

آیا کرونا به مزاج افراد ارتباط دارد؟

بله. کرونا در کسانی که سوء مزاج یا ضعف مزاج دارند، کسانی که کهولت سن دارند یا دوره بهبودی و نقاهت یک بیماری را طی می کنند یا به نحوی اختلال عملکردی در یکی از اعضا بدن دارند، در این افراد کرونا شیوع بیشتری خواهد داشت.

توصیه های غذایی طب‌ایرانی برای پیشگیری و درمان کرونا

آموزه های کلی طب‌ایرانی در مورد تغذیه این است که: از پرخوری جلوگیری شود. از مخلوط خوری پرهیز شود. از خوردن غذاهای غیر مرتبط با فصل و شرایط محیطی اجتناب شود. غذاهایی مصرف شوند که با مزاج افراد متناسب باشند.

توصیه های جزیی تر باید با بررسی مزاج و اختلال عملکردی هر فرد داده شود که مستلزم معاینه افراد توسط متخصصان طب سنتی است.

برای پیشگیری یا بهبود کرونا از چه ادویه هایی ستفاده کنیم؟

به طور کلی چند ادویه را میتوان توصیه کرد که به بهبود بیماری کمک می کنند:

۱- دارچین (چوب دارچین)
۲- زردچوبه
۳- دانه فلفل سیاه

این ادویه ها را می توان به صورت چاشنی در غذا استفاده کرد. اگر علائم اولیه بهبود یافت که موثر بوده اند وگرنه باید با متخصصان مشورت شود.

آیا بخور تاثیری در بهبود و یا پیشگیری از کرونا دارد؟

به طور کلی بخور هم برای پیشگیری و هم درمان می تواند مفید باشد. ولی این که چه نوع بخوری استفاده کنیم باید بر اساس مزاج افراد تعیین شود. مثلا بخور آب شلغم یا اکالیپتوس می تواند برای افرادی که به اصطلاح دماغ خشک هستند عارضه ایجاد کند. بخور سرد و گرم هم همینطور. پس بخور را باید با توجه به تناسب مزاج استفاده کرد.

چرا کرونا و سایر بیماری های مرتبط با آنفلوانزا در زمستان شیوع دارند؟

به خاطر شرایط محیطی. در زمستان چون بستر مناسبی از لحاظ کاهش درجه حرارت و شرایط جسمی بوجود می آید این بیماری گسترش پیدا می کند. در واقع به خاطر سردی هوا و کاهش ایمنی بدن افراد شیوع این بیماری ها در فصل سرد بیشتر است.

حفظ صحه: حمام و خواب چه تاثیری در جلوگیری از بیماری کرونا دارند؟

حفظ صحه پایه نگهداشت سلامت فرد است همان چیزی که در طب امروز به عنوان پیشگیری شناخته می شود.

در مورد حمام:
استحمام با شکم خالی،
پوشش مناسب بعد از حمام،
در معرض باد سرد قرار نگرفتن،
خشک کردن کامل موی سر خصوصا بُن موها
و استفاده از نوشیدنی گرم مثل آب و عسل و چای بعد از حمام توصیه می شود.

در مورد خواب:
استراحت مناسب بخصوص در خواب شب و مدت زمان کافی خوابیدن به افزایش توان جسمی بیمار کمک می کند تا دوره بیماری کوتاه شود و در افراد سالم هم زمینه ابتلا به بیماری را کاهش می دهد.

توصیه پایانی

در پایان بهترین توصیه ای که می توان به هموطنان عزیز کرد: رعایت بهداشت فردی، درخانه ماندن، عدم تماس با افراد مشکوک و علائم دار، تغذیه سالم، استراحت کافی و مراجعه به پزشک در صورت مشاهده علائم بیماری است.

منبع: سایت سلامت سبز

------------------------------------

بیشتر بخوانید:

چگونه با مطالعه ماهیچه‌های مغز را تقویت کنیم؟ چگونه با تعادل pH بدن از واگیر کرونا در امان بمانیم؟ تدابیر و نسخه‌های طب سنتی برای پیشگیری از ابتلا به کروناویروس دمنوش‌های طب سنتی برای مقابله با ویروس کرونا تدابیر طب سنتی برای فصل بهار باورهای رایجِ غلط درباره ویروس‌ کرونا چیست؟ در دوران بیماری‌های همه‌گیر مثل کرونا چه بخوریم؟ لینک کوتاه: asriran.com/0032Ab

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سلامت سبز برای پیشگیری از ابتلا به کرونا طب ایرانی برای پیشگیری توصیه های طب ایرانی طب ایرانی مزاج افراد بیماری ها طب سنتی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۲۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده

آفتاب‌‌نیوز :

محققان سیستم بهداشتی کوه سینا، در مطالعه پیشگامی، اهمیت گونه‌های فعال اکسیژن در حفظ عملکرد سلول‌های بنیادی و جلوگیری از التهاب در حین ترمیم زخم، را بررسی کرده اند. یافته‌های پژوهشگران، می‌تواند بینش بیشتری را درباره پیشگیری و درمان بیماری‌های التهابی روده (IBD) ارائه دهد.

گونه‌های فعال اکسیژن، مواد شیمیایی بسیار واکنش پذیری هستند که از اکسیژن تشکیل شده اند. ترشح گونه‌های فعال اکسیژن در روده برای حفظ عملکرد سلول‌های بنیادی و ترمیم زخم ضروری است. با این حال، می‌تواند اثرات التهابی نیز ایجاد کند.

تیم تحقیقاتی، عوامل کلیدی که باعث ایجاد تغییرات غیرطبیعی سلول‌های بنیادی می‌شوند را یافته اند که نقش مهمی از گونه‌های فعال اکسیژن در حفظ روده‌های سالم را نشان می‌دهد.

دانشمندان گفته اند: واضح است که تنظیم اکسیژن و گونه‌های فعال اکسیژن نقش مهمی در بیماری‌های مزمن، و به طور خاص IBD ایفا می‌کنند. این مطالعه پیشرفت بزرگی را در تعریف نقش کلیدی گونه‌های اکسیژن در حفظ یک سد مخاطی سالم برای IBD ارائه می‌دهد.

تیم تحقیقاتی نقش گونه‌های فعال اکسیژن و NOX۱، پروتئین مورد استفاده برای تولید این مواد شیمیایی، را مورد مطالعه قرار دادند. به گزارش سیناپرس، پژوهشگران، مقدار گونه‌های فعال اکسیژن را اندازه گیری کرده و مشخصات بیان ژن سلول‌های سد روده را از موش‌ها و انسان‌های مبتلا به کولیت اولسراتیو، یکی از زیرگروه‌های IBD، تجزیه و تحلیل کردند.

 سلول‌های سد کننده روده، سطح روده را می‌پوشانند و به هضم غذا، جذب مواد مغذی و جلوگیری از هجوم باکتری‌های روده کمک می‌کنند. محققان، داده‌های بیان ژن را در بافت‌های ملتهب و غیر ملتهب روده بزرگ مقایسه کردند.

دانشمندان دریافتند:ترکیبی از NOX۱، از دست دادن عملکرد -که منجر به کاهش گونه‌های فعال اکسیژن می‌شود، به علاوه وجود ماده‌ای به نام TNF که باعث التهاب می‌شود، منجر به افزایش غیرطبیعی سلول‌های میکروفولد می‌شود. سلول‌های میکروفولد، که به عنوان سلول‌های M نیز شناخته می‌شوند، برای تنظیم پاسخ ایمنی روده بسیار مهم هستند.

تیم تحقیقاتی، این افزایش غیرطبیعی در تعداد سلول‌های M را در نتیجه از دست دادن گونه‌های فعال اکسیژن در سلول‌های بنیادی یافتند. به گزارش سیناپرس، این افزایش در سلول‌های M اپیتلیال باعث افزایش جذب سلول‌های ایمنی در موش‌ها می‌شود. محققان توانستند با درمان سلول‌های روده به کمک گونه‌های فعال اکسیژن، نقص اولیه به دنبال از دست رفتن این گونه‌های اکسیژن در طول التهاب، را معکوس کنند.

پژوهشگران اظهار داشته اند: اکسیژن فعال، که توسط سلول‌های بنیادی آزاد می‌شود، برای حفظ یک روده سالم از طریق حفظ تعادل مناسب انواع سلول‌های سد روده، حیاتی است.

یافته‌های تحقیقاتی، در مجله Gut منتشر شده اند.

منبع: سیناپرس

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر