Web Analytics Made Easy - Statcounter

رامجردی ضمن اشاره به کمک ۲ خانواده ایرانی مقیم خارج، به مجمع خیرین تامین سلامت فارس برای مبارزه با کرونا، از ایجاد شماره حساب ارزی این مجمع برای دریافت این کمک ها خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «علی اکبر رامجردی» با اشاره به اینکه خیرین مقیم خارج از کشور برای کمک به مهار کرونا اظهار تمایل و اعلام آمادگی کردند، گفت: تا کنون خیرینی همچون خانواده «رستگار» و خیریه «سلطانی نسب» به واسطه بستگانشان در ایران مبلغی را برای مبارزه با کرونا اهدا کردند و این مهربانی هایی است که فاصله نمی شناسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 

 

مدیرعامل مجمع خیرین تامین سلامت فارس افزود از آن جایی که خیرین دیگری در خارج از ایران نیز تمایل دارند که در این مبارزه سهیم شوند، مجمع خیرین تامین سلامت فارس اقدام به ایجاد یک حساب ارزی ویژه کمک های خیرین خارج از کشور برای تامین تجهیزات پزشکی مبارزه با کرونا کرده است.

 

 

وی با اشاره به اینکه حساب ارزی مجمع خیرین تامین سلامت فارس جهت کمک های هموطنان خارج از کشور به شماره 230575064570491 و شماره شبا IR910550230575006457049001 نزد بانک «اقتصاد نوین» مهیای دریافت کمک های هموطنان مقیم سایر کشورها برای مبارزه با کرونا در فارس است، گفت: برای مشارکت هموطنان داخل کشور ۲۴۰۱۴۷۱۴۵ و شماره کارت ۵۸۹۴۶۳۷۰۰۰۰۴۴۷۹۹  نزد بانک «رفاه» به نام مجمع خیرین تامین سلامت فارس در نظر گرفته شده است.

 

 

با شبستان فارس در شبکه های مجازی همراه باشید

شبکه های اجتماعی داخلی

«سروش» به آدرس

sapp.ir/farsshabestan

«بله» به آدرس

https://ble.ir/farsshabestan

«گپ» به آدرس

https://gap.im/Fars.shabestan

«ایتا» به آدرس

https://eitaa.com/farsshabestan

سایر شبکه های اجتماعی

«اینستاگرام» به آدرس

https://www.instagram.com/fars.shabestan

اگر برای نخستین بار وارد این صفحه می شوید، نخست گزینه دنبال کردن (follow) را بزنید.

«واتس آپ» گروه اول به آدرس

https://b2n.ir/wa1fshb

در صورت پرشدن کانال واتس آپ، آدرس کانال جدید اعلام خواهد شد.

«تلگرام» به آدرس

https://t.me/farsshabestan

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا در فارس پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مجمع خیرین سلامت فارس ویروس کرونا خیرین سلامت فارس کرونا شیراز مجمع خیرین تامین سلامت فارس مبارزه با کرونا آدرس https حساب ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۳۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • رازهای نگفته فرشته از زبان پردیس پورعابدینی
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • ببینید| رازهای نگفته فرشته از زبان پردیس؛ چرا از گرفتن سیمرغ شاد نبود؟ رازگشایی از ملاقات شرعی تا آش و شکلات!
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • جای خالی آقای حرف حساب