Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@04:21:39 GMT

شیوع ویروس کروناچه زمانی به پایان می‌رسد؟

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۳۰۵۵

شیوع ویروس کروناچه زمانی به پایان می‌رسد؟

موضوع مربوط به پایان زمان شیوع ویروس کووید-۱۹ در جهان با اختلاف‌ نظرهایی بین متخصصان و صاحب‌نظران رو به رو شده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویروس مهلک کرونا تا کنون یک میلیون و ۷۹۰ هزار و ۵۶۴ نفر  را در سراسر دنیا مبتلا کرده و ۱۰۹ هزار و ۶۵۴ نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. در حال حاضر کشورهای زیادی با این ویروس دست و پنجه نرم می‌کنند و به دنبال راه رهایی از این مشکل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با همه گیر شدن ویروس کرونا، بیشتر کارشناسان و متخصصان از چند هفته گذشته درباره این ویروس و پایان شیوع آن پیش بینی‌هایی انجام داده‌اند.

چگونگی پایان شیوع کرونا

کارشناسان معتقد هستند پایان شیوع کرونا زمانی اتفاق می‌افتد که مصونیت عمومی در برابر آن به وجود بیاید؛ این سطح از مصونیت نیز زمانی رخ می‌دهد که بخش قابل توجهی از مردم جامعه در برابر بیماری همه گیر کرونا محافظت شوند و عدم ابتلای آن‌ها به این بیماری قطعی شود. به منظور رسیدن به این مرحله دو راه وجود دارد؛ اول اینکه واکسن موثر برای ایمن‌سازی افراد کشف شود و تولید و توزیع آن به سطح کافی برسد، به طوری که در اختیار عموم افراد قرار بگیرد. راه دوم نیز این است که بخش زیادی از مردم جامعه به این ویروس مبتلا شوند و کسانی که از این بیماری نجات پیدا می‌کنند، از طریق آنتی‌بادی تولید شده در بدنشان در برابر ابتلای دوباره به آن مقاوم شوند.

پایان شیوع کرونا با شروع فصل گرما

متخصصان با مقایسه ویروس کرونا با دیگر بیماری‌های تنفسی مانند آنفلوآنزا به این نتیجه رسیدند که ممکن است ویروس کرونا با شروع فصل گرما از بین برود. البته در مورد این ویروس ناشناخته و جدید نمی‌توان اظهار نظر قطعی کرد و لازم است مدت زمان بیشتری از شیوع این بیماری بگذرد تا بتوان فرضیه مذکور را ثابت کرد؛ بنابراین نمی‌توان به این موضوع استناد کرد که با فرا رسیدن فصل گرما ویروس کرونا از بین می‌رود و دیگر کسی به آن مبتلا نمی‌شود. برخی اپیدمیولوژیست‌ها معتقد هستند که هر اپیدمی دوران خود را دارد و پس از سپری این دوران، خاموش می‌شود.

پیش‌بینی بیل گیتس در مورد ویروس کرونا

بیل گیتس که یک میلیاردر آمریکایی و بنیانگذار شرکت مایکروسافت است، اعتقاد دارد که جهان تا اوایل تابستان پس از همه گیر شدن ویروس کرونا، به تدریج به حالت عادی خود باز خواهد گشت. او اعلام کرد که به احتمال زیاد مردم در فصل تابستان و پاییز تولیدات، ساخت و ساز و آموزش را از سر خواهند گرفت، البته بازگشت جهان به حالت قبلی خود به سرعت اتفاق نخواهد افتاد. بیل گیتس در آخرین پیش‌بینی‌های خود اعلام کرد که واکسن بیماری کووید-۱۹ تا سپتامبر سال ۲۰۲۱ تولید نخواهد شد و از صدها واکسن در حال تولید، تنها چند مورد موثر خواهد بود که یکی از آن‌ها واکسن "Moderna-NIAID" بوده و نتایج امیدوارکننده‌ای داشته است. فاز اول آزمایش انسانی این واکسن در اواخر اسفند آغاز شد و آزمایش سایر واکسن‌ها نیز از ماه‌ها آینده شروع می‌شود.

کد خبر 418508

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا قرنطینه درمان کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا در جهان پایان کرونا شیوع کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پایان شیوع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۳۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال