Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود ارباب‌زاده روز سه‌شنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: این ابتکار و فناوری با همکاری یکی از شرکت دانش‌بنیان با وجود تحریم اقتصادی کشور در سال جهش تولید در این مجتمع صنعتی ، تجهیز، تکمیل و بهره‌برداری شد.

به گفته وی، با راه‌اندازی این طرح خلاق ملی ۳۰ لیتر آب در ثانیه از پساب و شبکه فاضلاب شهر بروجن تصفیه و در صنعت فولادسازی به واحد احیاء مستقیم و سیستم خنک کننده می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش ایرنا،واحد تصفیه پساب فولاد سفید دشت به صورت تمام اتوماتیک طراحی شده است و شامل واحدهای فیلترشنی، فیلتر کربنی، فیلتر کارتریج، گندزدایی اولیه و واحد اولترافیلتراسیون است. 

مدیرعامل فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری ،با اشاره به دستاورد رشد ۳۰درصدی بهره وری(راندمان) و تولید ۷۲۵هزار تُنی آهن اسفنجی در سال ۹۸ تصریح کرد: امسال در راستای تحقق جهش تولید با تمرکز بر اهداف توسعه‌ای، تولید۸۰۰ هزار تُن آهن اسفنجی برای این مجتمع پیش‌بینی شده است.
وی گفت:از ابتدای امسال تاکنون با وجود مشکل شیوع ویروس کرونا ، ۵۵ هزار تُن آهن اسفنجی در این واحد صنعتی تولید شده است که با بومی‌سازی سامانه تصفیه پساب، توسط متخصصان داخلی، بیش از ۵۰ درصد صرفه‌جویی ارزی در این مجتمع صورت گرفته است.
ارباب زاده، از پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی تصفیه‌خانه اصلی پساب بروجن تا پایان امسال خبر داد و تاکید کرد: بدنبال اجرای سیاست بهره مندی از پساب فاضلاب در طرح‌های صنعتی، برنامه‌ریزی‌های لازم برای استفاده از پساب فاضلاب بروجن در طرح فولاد سفیددشت به میزان ۱۰۰ لیتر ثانیه امسال محقق خواهد شد.

وی افزود:در این طرح شرکت آب و فاضلاب شهری چهارمحال و بختیاری بخشی از آب تصفیه شده از پساب فاضلاب بروجن را برای استفاده در صنعت به فولاد سفیددشت اختصاص می‌دهد.

مدیرعامل فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب شهری چهارمحال و بختیاری درآمدهای ناشی از فروش این پساب را در اجرا و تکمیل زیرساخت‌های آب و فاضلاب شهرستان بروجن هزینه می‌کند.

وی، از توسعه فولادسازی سفیددشت در سال آینده خبر داد و یادآور شد: هم اینک ۵۳۰ نفر شامل ۱۳۰ نفر به ‌صورت مستقیم و ۴۰۰ نفر به ‌صورت غیرمستقیم در این طرح تولیدی مشغول به‌کار هستند.

به گزارش ایرنا، از ابتدای عملیات ساخت طرح فولاد چهارمحال و بختیاری تا سال ۹۲ حدود ۴ هزار میلیارد ریال اعتبار در این طرح هزینه شد، که با واگذاری ۶۵ درصد این کارخانه به فولاد مبارکه، این بخش ۶ هزار میلیارد ریال در ساخت کارخانه سرمایه‌گذاری کرد و ۳۵ درصد مابقی را سازمان ایمیدرو خریداری و سرمایه‌گذاری کرده است. 
مجموعه فولاد چهارمحال و بختیاری شامل فاز احیا (تبدیل گندله آهن به آهن اسفنجی) و فاز فولادسازی (تبدیل آهن اسفنجی به اسلب) و فاز تولید شمش فولادی در ۴۲۲ هکتار و با زیربنای ۲۵۰ هکتار، در سفیددشت فعال است. 
مجتمع فولاد چهارمحال و بختیاری در سفیددشت در حدود ۳۰ کیلومتری مرکز استان قرار دارد. 
هم اینک یکهزار و ۱۲۷ واحد تولیدی و صنعتی در چهارمحال و بختیاری است. 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا تحریم اقتصادی شرکت آب و فاضلاب فناوری فولاد فولاد مبارکه بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری فولاد سفیددشت آهن اسفنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۴۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس

علی جان صادق‌پور با اشاره به عملکرد این شرکت در توسعه طرح‌های فاضلاب طی دو سال اخیر گفت: بالغ بر ۲۸ هزار متر مکعب در شبانه‌روز به ظرفیت تصفیه‌خانه‌ها و بیش از ۸۰ هزارمتر به خطوط انتقال و شبکه‌های جمع‌آوری فاضلاب اضافه شده است.

او با بیان اینکه وزارت نیرو برنامه‌های خود در بخش فاضلاب را مبتنی بر افزایش سرانه بهره‌مندی از سامانه‌های جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب شهری و روستایی تدوین کرده است، افزود: بر همین اساس در دو سال گذشته گام‌های بسیار بلندی در حوزه بهره‌مندی مردم استان از خدمات زیست محیطی فاضلاب برداشته شده است.

صادق‌پور تصریح کرد: یکی از سیاست‌های کلان شرکت آبفا استان فارس، افزایش سرانه بهره‌مندی جوامع شهری و روستایی استان از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب بود که در این راستا اقدامات مطلوبی نیز صورت پذیرفت.

مدیرعامل شرکت آبفا فارس علاوه بر اجرای طرح‌های توسعه‌ای، مرمت و نگهداری تأسیسات و همچنین ارتقای بهره‌وری آنها را از دیگر اهداف شرکت آبفا فارس در دو سال گذشته عنوان کرد و افزود: با کار کارشناسی مداوم در تأسیسات فاضلاب، بهره‌وری در بخش‌های مختلف ارتقا داده شد.

او ادامه داد: علاوه بر ارتقای کیفیت تصفیه‌خانه‌های موجود، تسریع در عملیات اجرا و بهره‌برداری از طرح‌ها و پروژه‌های ناتمام فاضلاب از مهم‌ترین اولویت‌های شرکت طی دو سال گذشته بوده است. همچنین جذب سرمایه گذار و انعقاد تفاهم نامه همکاری با بخش خصوصی و صنایع محلی در شهرستان‌های فارس به منظور اجرای طرح‌های جدید فاضلاب و همینطور فروش پساب تصفیه خانه‌های فاضلاب را نیز می‌توان به عنوان گام‌های قابل توجهی در راستای گسترش سطح بهره‌مندی مردم فارس از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب و ارتقای بهداشت عمومی شهر‌ها و روستا‌های منتفع نام برد.

صادق‌پور اضافه کرد: طی دوسال گذشته تعداد ۵ تصفیه‌خانه فاضلاب، شامل تصفیه‌خانه فاضلاب شهر‌های کازرون و آباده و تصفیه‌خانه‌های فاضلاب روستا‌های امیر آباد کافتر و شهر میان در شهرستان اقلید و همچنین پکیج تصفیه فاضلاب روستای شهیدآباد شهرستان خرم‌بید در مدار بهره‌برداری قرار گرفته است.

رئیس هیئت مدیره شرکت آبفا استان فارس اضافه کرد: با گشایش این تصفیه‌خانه‌ها ۲۷هزار و ۱۰۰ متر مکعب به ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهری و ۹۱۰ متر مکعب در شبانه‌روز به ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب روستایی اضافه شده است.

او با بیان اینکه در همین بازه زمانی افزون بر ۸۰ هزار متر خطوط انتقال و شبکه جمع‌آوری فاضلاب نیز در شهر‌ها و روستا‌های استان اجرا شده است، افزود: تصفیه‌خانه، خطوط انتقال و شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهر داراب نیز در آینده‌ای نزدیک گشایش خواهد یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • بهره برداری از پایگاه اورژانس ۱۱۵ در اردل
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • افتتاح پایگاه اورژانس ۱۱۵ در چغاخور
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • بهره برداری از طرح آبرسانی روستای گل سفید کیار