Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار کرمان با بیان اینکه تاسیسات حافظ شهرها و روستاها در جنوب پیش‌بینی نشده ویا تخریب شدند گفت: قرارگاه خاتم برای ایمن‌سازی این مناطق پای کار است. ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، سیدمصطفی آیت‌اللهی موسوی صبح امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمان که با حضور سردار معروفی فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان برگزار شد با بیان اینکه سوم و چهارم فروردین ماه بارش‌هایی را در استان داشتیم که بیش از پیش‌بینی هواشناسی بود اظهار داشت: بر اثر این بارش‌ها وقوع سیل در جنوب استان را داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان اینکه بالادست این مناطق ایمن نبوده و در شهرستان رودبارجنوب بیشترین میزان خسارات سیل را داشتیم افزود: به لطف و یاری خدا در استان همدلی خوبی وجود دارد و از روزهای ابتدایی وقوع سیل تمام دستگاه‌های اجرایی، سپاه، بسیج، ارتش و نیروی انتظامی پای کار آمدند و کار امدادرسانی به مردم سیل‌زده انجام شد.

معاون عمرانی استاندار کرمان با بیان اینکه خوشبختانه تلفات جانی ناشی از سیل در جنوب کرمان نداشتیم عنوان کرد: از شرایط بحرانی گذشته‌ایم و در مرحله بازسازی مناطق قرار داریم.

فرمانده سپاه کرمان: سپاه برای محافظت همیشگی جنوب کرمان در برابر سیل با تمام توان در کنار دولت در استان استبازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده در سیل جنوب کرمان تا هفته دولت به اتمام می‌رسدکرمان| فرماندار رودبارجنوب: برای بازسازی پل‌های تخریب شده بر اثر سیل نیازمند تامین اعتبار هستیم

وی با اشاره به اینکه تاسیسات حافظ شهرها و روستاها در جنوب استان یا پیش‌بینی نشده و یا در طول سالیان که خشکسالی بوده مورد تخریب قرار گرفته است گفت: در جلسه گذشته ستاد بحران استان مقرر شد از توان قرارگاه سازندگی خاتم برای ایمن‌سازی مناطق جنوبی استان در برابر سیل استفاده کنیم.

آیت‌اللهی موسوی با بیان اینکه هماهنگی‌های لازم انجام شده است و خوشبختانه این مجموعه پای کار هستند ادامه داد: ارتفاع کف رودخانه شور در جنوب استان در سال‌های گذشته بالاتر از اطراف آن رسیده است و بر اثر بارندگی شهر سیلابی می‌شود و نیاز به لایروبی اساسی دارد.

وی با عنوان اینکه در رودبار جنوب نیاز است که برای شهر زهکلوت و روستاهای اطراف یک سیل‌بند احداث شود گفت: سه سد خاکی در بالادست شهر زهکلوت در حال احداث بوده که در این سال‌ها یکی به بهره‌برداری رسیده و یکی هم حدود 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد اما سد سوم اجرا نشده است.

در این جلسه ابوذرعطاپوروزیری فرماندار شهرستان جیرفت نیز با تقدیر از تلاش‌های سپاه پاسداران در جنوب استان کرمان اظهار داشت: در جیرفت مشکل بزرگ ما رودخانه شور بوده که قریب 25 کیلومتر است.

وی با بیان اینکه در بعضی نقاط رودخانه سطح آن حتی 10 متر از سطح شهر جیرفت بالاتر است ادامه داد: عرض این رودخانه کم شده که آسیب بسیار بزرگی است.

فرماندار شهرستان جیرفت با تاکید بر اینکه رودخانه شور به‌شدت نیازمند لایروبی است و یک اولویت مهم است تا جیرفت از خطر سیل نجات پیدا کند گفت: رودخانه شور شهر جیرفت را تهدید می‌کند و لایروبی آن باید به فوریت انجام شود.

وی با بیان اینکه شهرستان رودبار نیز یک دشت سیلابی است که حدود 160 رودخانه در این شهرستان فعال است افزود: سال‌های سال خشکسالی بوده و مردم در مسیر رودخانه اقدام به ساخت و ساز و کشاورزی کرده‌اند.

ابوذرعطاپوروزیری ادامه داد: امروز که بارندگی‌ها آغاز شده است مشکلات زیادی ایجاد شده و باید بستر رودخانه‌ها آزادسازی شود.

انتهای پیام/511/ی

R7860/P/S6,67/CT7 واژه های کاربردی مرتبط

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیل زده استان کرمان جنوب استان رودخانه شور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۵۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال طغیان رودخانه‌ها در غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری آب ایران فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب گفت: با توجه به هشدارهای هواشناسی صادره در خصوص فعالیت سامانه بارشی در سطح اغلب استان‌های کشور از روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت تا جمعه ۱۴ اردیبهشت، احتمال وقوع بارش‌های رگباری شدید و طغیان رودخانه‌ها وجود دارد.

وی افزود: براین اساس، ضروری است از حضور و فعالیت در بستر و حاشیه رودخانه‌های استان‌های غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور اجتناب شود.

سخنگوی صنعت آب کشور بیان داشت: مناطق تحت پوشش سامانه بارشی موضوع هشدارهای هواشناسی اخیر به‌طور عمده عبارتند از استان‌های فارس، خوزستان، بوشهر، ایلام، لرستان، کرمان، هرمزگان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان‌غربی، آذربایجان‌شرقی، اصفهان، یزد و خراسان جنوبی است.

وی خاطرنشان کرد: البته احتمال فعالیت سامانه در استان‌های همدان، مرکزی، زنجان، قزوین، البرز، تهران، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، اردبیل، گیلان، مازندران و قم نیز وجود دارد و با توجه به ماهیت رگباری بارش‌های بهاره، احتمال طغیان رودخانه‌ها وجود دارد.

قاسم‌زاده تأکید کرد: با توجه به تقارن ایام بارشی با تعطیلات پیش‌رو و احتمال مسافرت هموطنان عزیز در سطح کشور، لذا توجه ویژه به هشدارهای سازمان هواشناسی کشور و رصد وضعیت بارشی مقصد سفرها و اجتناب از ورود به بستر و حاشیه رودخانه‌ها ضروری است.

کد خبر 6092985 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • واکنش حزب‌الله به حمله‌های رژیم صهیونیستی علیه روستاهای لبنانی
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • وضعیت بازار اجاره مسکن در جنوب تهران
  • هشدار جدی آبگرفتگی و وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور
  • سمنان در اجرای سازوکار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی است
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • انهدام باند سارقین تاسیسات مخابرات رودبار جنوب
  • باند سارقین تاسیسات مخابرات رودبار جنوب منهدم شد