Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از روابط عمومی آموزش و پرورش، با همکاری و پیگیری مستمر مجموعه همکاران وزارت و گروه فنی و پشتیبانی، شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) به بهره برداری رسیده و در حال حاضر توسط مجموعه گسترده خانواده تعلیم و تربیت در سراسر کشور در حال نصب و بهره برداری است. این شبکه صرفاً بستری کارآمد برای برقراری رشته ارتباطی مدرسه و دانش آموز است و بهره برداری از آن و به ثمر رسیدن تلاش‌های انجام شده برای ارتقا و تحول نظام تعلیم و تربیت متناسب با شرایط فعلی (که احتمالاً تا پایان سال تحصیلی ادامه خواهد داشت) و نیز ایام پساکرونا، مستلزم هوشمندی، اندیشه ورزی و بهره گیری از نظرات صاحبان خرد در حوزه‌های مختلف تعلیم و تربیت در عین فعالیت و مدیریت جهادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر آموزش و پرورش در ابلاغی دستوری راهبری و هدایت شبکه آموزشی دانش آموز در دو مقطع آموزش ابتدایی و متوسطه را مطابق محورهای زیر به رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدایی و علیرضا کمرئی، معاون آموزش متوسطه محول کرد.

در این گزارش آمده است؛ محورهای مدیریتی این ابلاغ دستوری شامل؛ آشنایی تفصیلی و تسلط بر تمام ابعاد مدیریتی، آموزشی، پشتیبانی و امکانات مجموعه، مدیریت لازم برای نصب، کسب آموزش‌های لازم و بهره برداری بهینه توسط تمامی زیرمجموعه آموزشی اعم از کارکنان ستادی، مدیران استانی، شهرستانی و مناطق، کادر آموزشی مدارس، معلمان و دانش آموزان، نظارت دقیق و مستمر بر ایجاد و تشکیل کلاس‌ها با مشارکت دانش آموزان، معلمان و سایر عوامل مشابه فضای حقیقی، تعمیم حداکثری الزامات حقوقی و قانونی فضای کلاس حقیقی به کلاس مجازی برای تضمین مشارکت حداکثری، بهره گیری از ظرفیت شبکه و فناوری‌های داده کاوی برای الکترونیکی و برخط نمودن فرایند نظارت و ارزیابی شاخص‌های آموزشی (مانند کیفیت تدریس، محتوا و مهارت دانش آموزان و معلمان) در سطوح مختلف (ستاد، ادارت کل و مناطق)، اجرای تمامی امور لازم برای افزایش بهره وری نظام تعلیم و تربیت با استفاده از شبکه ایجاد شده، می‌باشد.

همچنین محورهای محتوایی ابلاغ شده از سوی وزیر آموزش و پرورش شامل؛ اخذ بازخوردهای مستمر از کاربران به خصوص والدین و معلمان و تامین محتواهای متنوع متناسب با نیازها و شرایط گوناگون مخاطبان، برنامه ریزی و تلاش برای آموزش والدین برای ایفای نقش همکار معلم در کنار دانش آموزان، برنامه ریزی و ارائه راهکارهای عملیاتی برای استمرار بهره برداری از شبکه ایجاد شده در آینده به خصوص در ایام پساکرونا، برنامه ریزی برای تحقق اهداف نهایی آموزش با هدایت اوقات فراغت دانش آموزان و ایجاد مهارت‌های تعامل، همکاری و حل مساله در آن‌ها با استفاده از امکانات شاد، برنامه ریزی برای تعریف فرایندها، تولید محتوی و جلب مشارکت بیشتر خانواده و والدین در فرایند آموزش متناسب با ایام قرنطینه و حضور دائم دانش آموز و والدین در منزل، است.

وزیر آموزش و پرورش در ابلاغ این دستور به معاونان مربوطه، بر ارائه گزارش کمی از قبیل تشکیل کلاس‌ها و مشارکت مخاطبان به صورت روزانه و گزارش موارد محتوایی و اندیشگی حداکثر به صورت هفتگی تاکید کرده است.

انتهای پیام/

31 / 31 وزیر آموزش و پرورش راهبری هدایت شبکه آموزشی دانش آموز ابتدایی متوسطه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش راهبری هدایت شبکه آموزشی دانش آموز ابتدایی متوسطه شبکه آموزشی دانش آموز وزیر آموزش و پرورش تعلیم و تربیت دانش آموزان برنامه ریزی بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۷۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه این سازمان در راستای پرورش نگرش‌های محیط زیستی و نهادینه‌سازی مفاهیم مدیریت پسماند اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه کودکان کرده است، گفت: سال گذشته ۱۵۱۲ نفر از دانش‌آموزان در مقاطع تحصیلی پیش‌دبستانی و ابتدایی در این دوره‌ها شرکت کردند.

غلامرضا ساکتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی و تجهیز مشترکین در راستای ارتقای کیفیت مشارکت و اعتلای فرهنگ زیست محیطی شهروندان اظهار کرد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اقدام به برگزاری برنامه‌های فرهنگی و آموزشی در قالب‌های مختلف و اهدای زیرساخت‌های سخت‌افزاری به شهروندان کرده است.

وی با تاکید بر اینکه اهمیت آموزش محیط زیست به خوبی در سطح جهان میان جوامع شناخته شده است، افزود: دوران کودکی اهمیت بسیاری در ایجاد نگرش‌های محیط زیستی دارد و آموزش حفاظت از محیط زیست در این دوران، راهی برای پرورش نگرش‌های محیط‌زیستی در انسان است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان تصریح کرد: این سازمان در راستای پرورش این نوع نگرش اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه کودکان و نوجوانان برای نهادینه‌سازی مفاهیم مدیریت پسماند با محوریت اهمیت تفکیک از مبدأ و تحویل اصولی آن کرده است.

ساکتی با بیان اینکه سال گذشته این دوره آموزشی ویژه ۱۵۱۲ نفر از دانش آموزان در مقاطع تحصیلی پیش‌دبستانی و ابتدایی برگزار شد، گفت: شناسایی انواع پسماند، اهمیت کنترل شیرابه، اهمیت تفکیک از مبدأ پسماندها و تحویل اصولی آن، آشنایی با فرایند بازیافت هر یک از انواع پسماندها، آشنایی با مضرات ناشی از مدیریت ناصحیح پسماندها و شناسایی پسماندهای خطرناک از موضوعات این دوره آموزشی بوده است.

کد خبر 746622

دیگر خبرها

  • نمایشگاه دست ساخت‌های دانش آموزی در سنندج
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد