Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@01:28:49 GMT

مدیریت چرا در سطح ۲۰۰ هزار هکتار از مراتع سمنان انجام شد

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۷۴۵۶

مدیریت چرا در سطح ۲۰۰ هزار هکتار از مراتع سمنان انجام شد

مریم رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه پروژه مدیریت چرا و کنترل دام در سطح ۲۰۰ هزار هکتار مراتع قشلاقی و میانبند بهاره شهرستان سمنان به مرحله اجرا درآمدهاست، ابراز داشت: این تصمیم هم‌زمان با آغاز فصل چرای بهاره و کوچ عشایر صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه این پروژه از اقدامات حفاظتی مهم در ایجاد تعادل دام و مرتع در عرصه‌های مرتعی به شمار می‌رود، افزود: این پروژه با توجه به وضع موجود مراتع به منظور حفظ، احیا و اصلاح و توسعه پوشش گیاهی توأم با تولید حداکثر فرآورده‌های دامی، جلوگیری از تخریب مراتع و ارتقا اکوسیستم عرصه‌های طبیعی اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول مرتع اداره منابع طبیعی سمنان بابیان اینکه مراتع قشلاقی و میانبند بهاره سمنان هر ساله میزبان حدود ۴۱ هزار واحد دامی است، ابراز داشت: در مدیریت چرا اکیپ کنترل دام متشکل از نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی علاوه بر کنترل پروانه چرای بهره‌برداران، از ورود زود هنگام دام به این مراتع جلوگیری و نکات فنی همچون ظرفیت چرا، نحوه بهره‌برداری یکنواخت از سطح مرتع و جلوگیری از چرای لکه‌ای را به مرتع‌داران گوشزد می‌کنند.

رحیمی از آماده‌باش شبانه‌روزی نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی در امر پیشگیری و مقابله با هرگونه سو استفاده‌های احتمالی از عرصه‌های ملی خبر داد و تصریح کرد: اکیپ‌های گشت و مراقبت یگان حفاظت منابع طبیعی به طور مستمر اراضی ملی را مورد نظارت قرار داده و با متخلفان به این اراضی برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

وی افزود: شماره تلفن ۱۵۰۴ یگان حفاظت منابع طبیعی به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارش‌های مردمی درباره هرگونه تخلف و تصرف به عرصه‌های منابع طبیعی است لذا چنانچه مردم با مشکلی در این خصوص مواجه شدند می‌توانند آن را با منابع طبیعی درمیان بگذارند تا برخوردهای لازم صورت گیرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا شبانه روزی شماره تلفن منابع طبیعی سمنان مراتع بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی یگان حفاظت منابع طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۷۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، رضا افلاطونی در نشست با فرمانده و کارکنان یگان حفاظت اراضی کشاورزی افزود: تلاش داریم در طرح حفاظت از اراضی کشاورزی مردم و سایر دستگاه‌ها ونهاد‌ها با سازمان امور اراضی کشور همکاری و برای انجام این کار مردم باید اعتماد کنند.

رئیس سازمان امور اراضی کشور اظهارداشت: همچنین باید به نیاز‌های مردم در حوزه گردشگری توجه و مناطقی تحت عنوان شهرک‌های گردشگری در خارج از اراضی کشاورزی فراهم شود تا خسارتی به اراضی کشاورزی وارد نشود.

وی تصریح کرد: برون‌سپاری فعالیت‌ها در حوزه اجرای احکام تبصره دو، نظارت دقیق بر فعالیت یگان حفاظت استان‌ها، اجرای گشت مشترک یگان حفاظت با سایر دستگاه‌های متولی زمین، هوشمندسازی نظارت و پایش هوشمند اراضی کشاورزی از مهمترین برنامه‌های یگان حفاظت برای سال جدید است.

فرمانده یگان حفاظت در ۳۴ شهرستان جدید استقرار می‌یابد

سرهنگ اکبر امینی فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی گفت: در سال جدید در ۳۴ شهرستان بحرانی کشور از بابت ساخت‌وساز‌های غیرمجاز، فرمانده یگان حفاظت اراضی منصوب خواهد شد.

وی افزود: تاکنون سامانه رصد و پایش هوشمند اراضی کشاورزی در ۳۱ استان راه‌اندازی شده و در سال جاری در استان سیستان و بلوچستان نیز راه‌اندازی خواهد شد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • حفاظت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم و دستگاه‌های ذی‌ربط امکان‌پذیر است
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • افزایش ۲ برابری سطح پوشش گیاهی در مراتع گنبدکاووس؛ مانعی برای ریزگرد‌ها و غذایی برای دام‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟