Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارک علم و فناوری گلستان گفت: روزانه ۵۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده در پارک علم و فناوری گلستان تولید می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما، رئیس پارک علم و فناوری گلستان در نشست مجازی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که روز گذشته با روسای پارک‌های علم و فناوری کشور که با محوریت بررسی دستاوردهای پارک‌ها در مبارزه با بیماری کویید-۱۹ برگزار شد؛  با اعلام اینکه مواد ضدعفونی کننده تولید شده دراین پارک،۶۰ درصد مصرف بیمارستان ها و ۳۰ درصد مصرف کل کشور را تامین می‌کند؛ اظهار داشت: روزانه حدود ۵۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده در این پارک تولید می‌شود و استان گلستان که در اوایل شیوع بیماری، از استان های پرخطر محسوب می شد؛ هم اکنون جزو سه استان پاک یا کم خطر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مهدی غفاری همچنین به تولید دارویی برای تقویت سیستم ایمنی به خصوص برای بیماران شیمیایی و حاد تنفسی در این پارک اشاره کرد و گفت: این دارو برای مصرف به بیمارستان‌های بقیه الله و مسیح دانشوری ارسال شده است.

وی به طراحی سیستم ره‌گیری کنترل بیماران کرونایی طراحی سیستم ضدعفونی آنلاین و راه‌اندازی خط تولید ماسک های N95 به عنوان دیگر فعالیت‌های این پارک در پیشگیری از شیوع ویروس کرونا اشاره کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پارک علم و فناوری گلستان مواد ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۸۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است

مدیر کل برنامه‌ریزی و امور اقتصادی پارک فناوری پردیس با بیان اینکه اینوتکس یک ابررویداد در حوزه فناوری و نوآوری است، گفت: پارک فناوری پردیس، اولین پارک فناوری کشور و بزرگترین پارک فناوری در غرب کشور است که از این حیث ظرفیت‌های بسیار منحصر به فردی دارد.

به گزارش ایسنا، «محسن پیلان‌نژاد» با اشاره به گردش مالی بالای پارک فناوری پردیس، تاکید کرد: « این پارک با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت، امروزه سهم بسیار بالایی در رفع نیازهای بازار بومی دارد و علاوه بر آن در حوزه صادرات نیز عملکرد قابل قبول و کارنامه موفقی از خود به جا گذاشته است، به‌طوری‌که گردش مالی این پارک به عنوان بازوی اجرایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان بود.»

وی با اشاره به اجرای برنامه ملی فن بازار ملی ایران نیز گفت: «این برنامه که مجوز خود را از شورای عالی انقلاب فرهنگی اخذ کرده و ذیل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری اجرا می‌شود، تمام گستره ایران را در بر گرفته است. به عبارت بهتر، این برنامه تلاش دارد تمام اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور را برای نیل به اهداف تعیین شده همگرا و هم‌افزا کند.»

به گزارش ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴، پیلان‌نژاد تاکید کرد: «فن بازار ملی ایران با استفاده از ظرفیت کارگزاران بخش خصوصی، به منظور مدیریت و تبادل فناوری در سراسر کشور اجرا می‌شود تا نیازهای فناورانه بخش‌های مختلف کشور به ویژه صنعت با تکیه بر توان ایده‌پردازان، نوآوران، استارت‌آپ‌ها و همچنین شرکت‌های نوپا و دانش‌بنیان رفع شود.»

مدیرکل برنامه‌ریزی و امور اقتصادی پارک فناوری پردیس در پایان یادآور شد: فن بازار ملی ایران نه فقط در سطح ملی، بلکه در سطح بین‌المللی نیز می‌تواند منشا اثرگذاری و مدیریت و تبادل فناوری باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • تصاویری از خرس و پلنگ در پارک ملی گلستان
  • کشاورزی و سیستم‌های آبیاری ایران باستان
  • نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی در سنگاپور
  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • تجهیز ربات‌ها به «هوش طبیعی» ممکن شد
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند