Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد از بهبودی 90 درصد مبتلایان به کرونا در اسدآباد خبر داد و گفت: مردم همچنان در خانه بمانند تا این بیماری کنترل شود.

بهنام رضا مخصوصی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مقابله با کرونا اظهار کرد: شهرستان اسدآباد بین سه استان کردستان، کرمانشاه و همدان واقع شده و از اهمیت خاصی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این شهرستان با جمعیتی بالغ بر ۱۰۰ هزار نفر دارای دانشکده علوم پزشکی مستقل است گفت: بیماری کرونا بعد از ۳۱ کشور وارد ایران و نیز اسدآباد شد و اقدامات کنترلی ما نیز در خصوص تاکنون انجام شده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد خاطرنشان کرد: دانشکده بلافاصله بعد از اعلام هشدار WHO‬ در ۱۳ بهمن ماه سال گذشته نخستین جلسه ستاد مقابله با این بیماری را با شورای تامین شهرستان تشکیل داد.

وی با بیان اینکه در این جلسه راه‌های پیشگیری و مدیریت از بیماری کرونا تاکید شد گفت: ستاد مقابله با بیماری قبل از ورود به اسدآباد تشکیل و متعاقب آن ۳۰ تا ۳۵ ستاد مقابله برگزار شدو تولید محتوا نیز به روش‌های مختلف نظیر تهیه کلیپ، رادیو اینترنتی، عکس نوشته، خبر و ... مورد توجه قرار گرفت.

 طرح شست‌وشوی اجباری دست

مخصوصی با اشاره به اینکه «زنگ شست وشوی دست» را در تمام مدارس از ابتدای بیماری در استان به صورت ابتکاری آغاز و در تمام سازمان‌های دولتی اجباری کردیم افزود: آموزش نحوه مقابله با بیماری کرونا از سوی کادر درمان مورد توجه قرار گرفت و از ظرفیت بهورزان نیز در این زمینه بهره‌مند شدیم.

وی با بیان اینکه وجود ۲۳ هزار سفیر سلامت ظرفیتی بود و توانستیم از طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» استفاده کردیم عنوان کرد: از وجود بهورزان برای کنترل ویروس کرونا استفاده کردیم تا بتوانند آموزش‌ها را در خانه‌های بهداشت داشته باشند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد سازماندهی و فراخوان نیروها، لغو تمام مرخصی‌ها و خدمات الکتیو، نصب بنرهای آموزشی، فعال کردن تیم‌های بحران و ایزولاسیون بیمارستان اسدآباد از ترایاژ تا بستری را بخشی از اقدامات دانست.

وی خاطرنشان کرد: بلافاصله بعد از شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور تونل‌ها و پرده‌های ضدعفونی کننده و گندزدا در مبادی و خروجی شهر اسدآباد تعبیه شد که ابتکار خود و موثری بود

مخصوصی با بیان اینکه این اقدام به کمک فرمانداری و شهرداری انجام شد که تمام خودروها هنگام ورود و خروج به صورت خودکار با مایع گندزدا پاک می‌شدند گفت: این مهم در کاهش انتشار ویروس در شهرستان موثر بود.

گندزدایی هوشمند در محل‌های پرترافیک با کمک نیروهای بسیج

وی با اشاره به گندزدایی هوشمند در محل‌های پرترافیک شهرستان با کمک نیروهای بسیج افزود: گندزدایی تمام سازمان‌ها با کمک نیروهای دامپزشکی انجام شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد با اشاره به جمع‌آوری روزبازارها در جلوگیری از انتشار ویروس کرونا گفت: ۵۰۰ نیروی بسیجی را در روزهای متمادی آموزش دادیم که اقدام خوبی بود.

وی با بیان اینکه تیم‌های چهار نفره متشکل از سه نیروی بسیجی به همراه یک نیروی نظام سلامت برای خدمات آتی آماده شده‌اند افزود: اقدام ابتکاری دیگر استفاده از پهپاد برای گندزدایی مناطق آلوده بود که از طریق نقشه لکه‌گذاری و کار انجام می‌شد.

مخصوصی تصریح کرد: در این اقدام کشاورزان اسدآبادی پهپادهای خود را رایگان در اختیار ما قرار دادند تا بتوانیم کار را انجام دهیم.

وی با بیان اینکه اقدام مهم دیگر بیماریابی فعال بود که پیرو پروتکل‌های وزارت بهداشت انجام می شد گفت: در این راستا به سرعت بسیج  مبارزه با کرونا تشکیل شد بیماریابی فعال مورد توجه قرار گرفت.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد با اشاره به اینکه این اقدامی بود که در کشور انجام شد و در هیچ جای دنیا سابقه نداشت تاکید کرد: قبلا ریل‌گذاری‌هایی تحت نظام الکترونیک انجام داده بودیم که کمک کرد بیماریابی فعال به درستی پیش ببریم.

همچنان در خانه بمانید

وی از غربالگری بالغ بر ۹۹ درصد جمعیت اسدآباد خبر داد و افزود: بسیاری از بیماران مبتلا به کرونا در این روش غربالگری شناخته شدند و اقدامات درمانی برای آنها انجام شد.

مخصوصی با اشاره به اینکه تعدادی از بیماران خودمعرف بودند که به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه می‌کردند بیان کرد: تعدادی نیز در خوداظهاری که کاربران با آنها تماس می‌گرفتند شناسایی می‌شدند و به مراکز ۱۶ ساعته معرفی و اقدامات لازم انجام می‌شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در وضعیت مدیریت کرونا هستیم و این نباید کنترل تلقی شود و راه طولانی برای مهار وجود دارد گفت: بیشتر باید مراقب افراد پرخطر کسانی که بیماری زمینه‌ای دارند بود تا دچار این بیماری نشوند که البته کرونا همه را درگیر می‌کند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی شهرستان اسدآباد تاکید کرد:‌ از آنجا که در مدیریت کرونا کمترین اشتباه ممکن است فاجعه‌های بزرگی را به بار بیاورد باید حتما پویش در خانه ماندن را ادامه دهیم و جز در مواقع ضروری از منزل خارج نشویم.

وی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد از بیماران مبتلا به کرونا در اسدآباد درمان شده‌اند و تعدادی نیز متاسفانه فوت کردند گفت: نباید نسبت به این بیماری ترس باشد اما حتما رعایت نکات بهداشتی و اجتماعی مورد توجه باشد و یک بیماری جدی تلقی شود.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس همدان بیماری کرونا مورد توجه انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۸۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو

در گذشته که به روش‌های سنتی سم‌پاشی مزارع انجام می‌گرفت، مشکلات فراوانی گریبان‌گیر کشاورزان بود. به عنوان مثال در روشی که توسط سم‌پاش عملیات محلول پاشی انجام می‌شد، به دلیل تماس مستقیم با سم، سلامتی این افراد بسیار به خطر می افتاد و پس از مدتی مجبور به رها کردن کار خود می‌شدند و یا در روش دیگر که از تراکتورها استفاده می‌شد، 20 تا 30 درصد محصول زیر چرخ های تراکتور آسیب می‌دید و به کشاورز ضرر وارد می‌کرد، که در بسیاری از موارد کشاورز از محلول پاشی و سم پاشی مزرعه منصرف می‌شد.‬

‫اما یکی از شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه شریف با ساخت پهپاد محلول پاش کشاورزی توانسته این مشکلات را برطرف کند، به طوری که این پهپادها می‌توانند با محلول پاشی مزارع با سرعت و دقت بالا و هزینه کم و همچنین به حفظ سلامت نیروی انسانی در امر سم پاشی کمک کنند.‬

این پهپاد که ۲۵ درصد از نمونه‌های خارجی ارزان‌تر است، دارای ویژگی‌هایی است که در نمونه های مشابه خارجی آن وجود ندارد.

امین طلائی‌زاده، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در توضیح پهپادهای کشاورزی تولیدی شرکت گفت: پهپاد کشاورزی، پرنده بدون سرنشینی است که می‌تواند با کاهش هزینه در امور سم‌پاشی و کاشت از آن استفاده کرد؛ این پهپادها توانایی حمل سم، کود مایع و انواع آفت کش‌های محصولات کشاورزی را با ظرفیت‌های 10 و 20 لیتری دارند.‬ تاکنون تکنولوژی ساخت این پهپاد تنها در انحصار کشور آمریکا بوده و ایران به عنوان دومین کشور ارائه دهنده این تکنولوژی در حال عرضه این محصول است. البته ماژول ارائه شده توسط این شرکت از تکنولوژی و هوشمندی بیشتری نسبت به نمونه آمریکایی برخوردار است.

او با اشاره به اینکه در فصل‌های گرم سال در شهرهای جنوبی کشور به علت اینکه تبخیر محلول زیاد است امکان محلول‌پاشی در طول روز وجود ندارد؛ ادامه داد: این پرنده می‌تواند به راحتی در شب عملیات سمپاشی را انجام دهد و دوم اینکه می‌تواند سمپاشی را با سرعت حرکت خود تنظیم کند و این باعث می‌شود که محلول‌پاشی به صورت یکنواخت در تمام زمین اتفاق بیفتد.

‫وی در ادامه افزود: این پهپادها دارای سرعت و قدرت بالایی هستند به طوری که با پاشش یکنواخت روی کل زمین قادرند با 10 لیتر محلول هر هکتار را محلول پاشی کنند؛ همچنین سرعت کار در مقایسه با روش سنتی 10 برابر افزایش می یابد، مثلا در روش سنتی حداکثر تا 5 هکتار را می‌توان در روز محلول پاشی کرد اما با استفاده از این پهپادها تا 50 هکتار در روز قابل محلول پاشی است؛ این سرعت پاشش به مبارزه با آفات و بیماری ها در زمان طلایی کمک به سزایی می‌کند.‬

‫طلایی در ادامه با اشاره به اینکه این پهپادها کمک شایانی به صرفه جویی در مصرف آب و سم می‌کنند، خاطرنشان کرد: 98 درصد در مصرف آب و 30 در صد در مصرف سم صرفه جویی می‌شود. این پهپادها به صورت خودکار با سامانه‌های ماهواره ای حرکت می‌کنند و همه نقاط زمین را بطور یکنواخت پوشش می‌دهند و هیچ نقطه‌ای چند بار سم‌پاشی نمی‌شود و از دست نمی‌رود. در این پهپادها میزان پاشش با سرعت پهپاد تنظیم می‌شود که این امر باعث یکنواختی توزیع سم در هر هکتار می‌شود.‬

‫مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به اینکه این پهپاد بومی سازی شده، همتراز پهپادهای خارجی است افزود: پهپاد بومی سازی شده ۲۵ درصد از نمونه خارجی ارزان‌تر است و با تولید هر پهپاد می توان از خروج ارز ۱۰ تا ۱۵ هزار دلار ارز جلوگیری کرد؛ ضمن این که باعث اشتغال‌زایی هم می‌شود. عمده استفاده از این پهپادها در استان‌های خوزستان و فارس است.‬

‫وی در پایان گفت: متد ما «بچ پروداکت» است، به این معنا که باتوجه به نیاز مشتری مدل خاصی طراحی می‌شود. حتی ویژگی گرده افشانی که در نمونه‌های خارجی این محصول وجود ندارد در نمونه داخلی دیده می‌شود و با توجه به نیاز مشتری روی پهپاد این قابلیت قرار می‌گیرد.‬

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • سمپاشی دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با پهپاد کشاورزی ایران ساخت
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست