Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@21:22:37 GMT

تجربه نخستین دریافت کننده واکسن ویروس کرونا

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۸۸۶۲

تجربه نخستین دریافت کننده واکسن ویروس کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مترو، جنیفرهالر نخستین فردی بود که دوزی از واکسن ویروس کرونا را دریافت کرد. این زن ۴۴ ساله در پستی در فیس بوک از برگزاری آزمایش بالینی واکسن خبردار شد و با خود تصور کرد شاید بتواند با این روش با همه گیری کووید ۱۹ در جهان مقابله کند.

هالر که ۲ فرزند دارد می گوید: من قبول کردم ۲ دوز از واکسن آزمایشی را با فاصله زمانی ۲۸ روز دریافت کنم و یک سال تحت نظر باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او در این باره می افزاید: شرایط از کنترل خارج شده و هیچ کمکی نداریم. این آزمایش وسیله ای بود تا بتوانم کمک کنم.

واکسنی که هالر دریافت کرد توسط شرکت مدرنا ساخته شده و Mrna-۱۲۷۳ نام دارد. نتایج آزمایش این واکسن روی حیوانات نویدبخش بود. اما این نخستین باری بود که واکسن روی انسان آزمایش می شد.

به گفته او تزریق واکسن مذکور فرایندی مشابه دریافت واکسن  آنفلونزا بود اما شرکت در این آزمایش ریسک های زیادی داشت. با وجود اشتیاق هالر برای شرکت در این آزمایش بالینی واکسن،  همسر، اقوام و دوستان او بسیار نگران بودند.  هالر سعی کرد با اشاره به اینکه ویروس کرونا به او منتقل نمی شود ، آنها را آرام کند اما این نخستین باری بود که واکسن روی انسان آزمایش می شد و بنابراین سوالات زیادی وجود داشت.

هالر در ۱۶مارس سال جاری نخستین فردی بود که واکسن را دریافت کرد. هنگامیکه مردی با ماسک و دستکش های آبی به او نزدیک شد تا واکسن را به بازوی چپش تزریق کند، اوکاملا خونسرد بود.

اکنون این زن باید هر روز علائم را در بدن خود رصد کند. هالر در این باره می گوید: روز نخست کمی دمای بدنم بالا بود. روز دوم بازویم بسیار درد می کرد. اما پس از آن همه چیز نرمال بود. دریافت واکسن به سادگی تزریق واکسن آنفلونزا بود.

هالر  و ۴۴ نفری که در این آزمایش شرکت کردند، هفته آینده دوز دوم واکسن را دریافت می کنند، اما تا بهار ۲۰۲۱ میلادی تحت نظر می مانند.

کد خبر 4900481 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن تحقیقات علمی ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تحقیقات علمی نوآوری شرکت دانش بنیان فناوری نانو فناوری فضایی اینترنت امنیت اطلاعات صندوق نوآوری و شکوفایی موبایل گوگل تولید ماهواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۸۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آن‌ها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آن‌ها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد